IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Одговори само од девојките на форумов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговори само од девојките на форумов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 22:54
Originally posted by EmIIIjA EmIIIjA напиша:

1 da me pocituva
2 da me saka
3 da me razbira
4 da mi veruva
5 da me masira
6 da me islusa
7 da e iskren so mene
8 da mi se doveri
9 da mu se doveram
10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam
11 da ne e ljubomoren
12 da me gali bas vo sekoj mozen moment
13 da ne e mashina:)
14 da me baknuva ubo - ispraksirano:)))
15 da me skoriva za na rabota
16 da gi pamti nasite zaednicki datumi
17 da e pameten
18 da e ubav
19 da e ambiciozen
20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))намигнувањенамигнувањенамигнување

-да да мила. и на крај требаше д акажеш дека ретките случаеви на земјава преправени во машка особа која ги има овие 20 особини или имаат веке женска или се геј.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:11

1 da me pocituva
2 da me saka
3 da me razbira
4 da mi veruva
5 da me masira
6 da me islusa
7 da e iskren so mene
8 da mi se doveri
9 da mu se doveram
11 da ne e ljubomoren
17 da e pameten
18 da e ubav
19 da e ambiciozen
20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))намигнувањенамигнувањенамигнување

Ова е твојот одговор на темата "Би го изневериле ли?"

Sum go izneverila:)

Ме интересира, зошто очекуваш и, уште повеќе, поставуваш критериум дечкото да ти верува, а самата ни кажуваш дека си го изневерила? среќа

Па уште читам таму и дека не се ни каеш за тоа, туку дури и се чувстуваш праведна бидејќи си го направила тоа, демек не бил во близина, па те "приморал" да го изневериш...небаре уште малку ќе испадне и он крив дека те изневерил среќа

Кој би и веувал на таква женска? збунетост

Изменето од EvAngelos - 11.Декември.2007 во 23:12
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:22
DA NE LAZE!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:35
јас се сложувам целосно со Ев!!!
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:37
I jas , i cekam odgovor
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:28
a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila?
nego citate samo ona so vi se pisuva- i da ne se kaam zasto ako nekogas napravam nesto znaci go pravam zasto sakam a sto sakam i resam da go napravam togas kasno e za kaenje i se nosam so toa!sepak se so granici,alooooooo ne sum ni jas od mars padnata,ziveev vo makedonija na kraj kraeva:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:29
па нормално дек аке судиме по тоа што го прочитавме...ти рече зашто го немало...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:36
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

па нормално дек аке судиме по тоа што го прочитавме...ти рече зашто го немало...

a kolku go nemalo i zosto? prasa li nekoj ili prvo ajde da osudime polesno e taka!
jas samo bev iskrena na temata,kako i na sekoja dr tema!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:44
па ако си сакала да не те судат ке си објаснела што како..ај сега ние прсти сме така....батали..не е моја работа..смао кажав свое мислење..како и да е кја и да е причината тешко ли ти било прво да раскинеш па прави што ти душа сака со други
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 00:58
Iako mazite mislat deka zenite se komplicirani i ne mozat da gi razberat, jas ne bi se slozila so toa. Koga stanuva zbor za toa sto i treba na edna zena, za mene odgovorot e mnogu ednostaven: ljubov, sigurnost, pocit. Mislam deka mazite go znaat toa, no malku im nedostasuva praksa намигнување, toa da go pokazat na delo. Inaku ajde edna sugestija od mene, ajde da napravime tema sprotivna na ova. Sto e toa sto mazite go baraat od vrskata i vo ljubovta, a smetaat deka e nedovolno razbrano od sprotivniot pol (sega nemojte odma da se fatite za sexot голема%20насмевка). 
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 01:19

a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila?

Зарем има и оправдани причини поради кои човек може да го изневери својот партнер? изненадување

Мене си ми контрадикторна во овие изјави..
прво велиш дека бараш од партнерот..

4 da mi veruva
а потоа ни кажуваш дека...

Моето прашање до тебе е:
Зошто бараш од партнерот да ти верува, кога погоре ни кажуваш дека си го изневерила, дека намерно било тоа, дека не се каеш и ни имплицираш на тоа дека постојат оправдани причини поради кои ти можеш слободно и со чиста совест во една врска да изневериш.
Кој би имал доверба во тебе девојче? среќа

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 01:37
polesno ke zavrsam tri - cetri fakulteta odosto da im ugodam na nekoi zenski kaprici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:12
намигнување

Изменето од EmIIIjA - 14.Декември.2007 во 19:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:13
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

1 da me pocituva
2 da me saka
3 da me razbira
4 da mi veruva
5 da me masira
6 da me islusa
7 da e iskren so mene
8 da mi se doveri
9 da mu se doveram
11 da ne e ljubomoren
17 da e pameten
18 da e ubav
19 da e ambiciozen

Ова е твојот одговор на темата "Би го изневериле ли?"

Ме интересира, зошто очекуваш и, уште повеќе, поставуваш критериум дечкото да ти верува, а самата ни кажуваш дека си го изневерила? среќа

Па уште читам таму и дека не се ни каеш за тоа, туку дури и се чувстуваш праведна бидејќи си го направила тоа, демек не бил во близина, па те "приморал" да го изневериш...небаре уште малку ќе испадне и он крив дека те изневерил среќа

Кој би и веувал на таква женска? збунетост

ok,dali bi bilo vo red vaka:
da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!!
i dali togas nekoj ke se posomnevase?
koj denes ja ceni iskrenosta?
jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin
zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od mene!
mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam!
ne bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.