|
Нирвана... |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај си ма Ацелера стара гранчерке :)
Темава е да кажеме нешто за Нирвана?! Рингтон на сите мобилни до сега (вкупно 2) ми е Smells Like A Teen Spirit. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога веќе ги спомна нирвана....чек да си пуштам...јас со нив искрено спремав анатомија испит...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od site komentari samo ovoj go postuvam (bez navreda za drugite)
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нирвана не им се допаѓа на луѓе што слушаат рок затоа што ја крши целата матрица како треба да изгледа и звучи еден рокенрол бенд. Не викаат за џабе најубавите работи траат кратко, истото е случај со нив. Бо 1991 го тргнаа Макл Џексон и неговиот албум трилер(до ден денешен најпродаван албум на сите времиња) од врвот на топ листите. Извинете господа скептици коку и да си лош сепак ти треба квалитет за да стигнеш до тоа ниво. Плус ќе седите тука и со здрав разум ќе ми тврдите дека до сега продадените 200 милиони албуми не значат ништо дека 200 милиони луѓе купуваат глупости.
Всушност што ми е гајле, ако не ви се слуша не слушајте ваш избор си е тоа на крај на денот вие пропуштате еден одличен бенд. |
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi vo koj post pogore spomnavme deka bendot ne cinit?jas kolku so
uspeav da zabelezam site pocnale so nirvana i citam samo pozitivni
kritiki,taka da postov ne ti drzit voda.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edinstveniot muzicar vo nirbana bese i e uste dave grohl....drugite bea trupoi
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го мислев така постот, сакав само да укажам дека ирвана се далку повеќе од бед за тинејџери како што многумина љубат да ги кажат. Малку мина се како тебе што го сваќаат целиот концепт. За лувид да се согласувам дека дејв беше и остана најталентиран од музчка страна крис беше најголем музички познавач но сето тоа ќе им беше џабе да не беше кобејн нели? |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti e kako vo moj bend muzicki sum trup ali gi praam najdobrite pesni i najgolemiot del od pesnite
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лу дали се споредуваш со к*рт.. Се зезам. Како и да е постар си од мене иако и јас се бавам со музика сепак ти имаш во најмала рака 10 години поголемо музичко искуство од мене така да јас може контрирам на моменти но сепак ти ги почитува мислењеата, рокер од стар ков си мајкуму. |
|
|
|
Frida
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strashni se,odsekogash sum gi obozavala i se uste sakam da gi slusam,go sakam k*rt Cobain,gi obozavam Nirvana,se nadevam deka k*rt doziveal Nirvana i deka mu e ok sega tamu.....better to burn than to fade away.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se dopagat nirvana mnogu, omilena pesna mi e sappy od niv i mislam deka se dosta originalni i boga mi edna od najvlijatelnite grupi vo rok muzikata.
k*rt imal odlicen glas. imam informacii deka ne se samoubul tuku deka go ubila ludata mu zena...za pari normalno... |
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nirvana-
|
|
sakam skopsko
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ubistboto na k*rt i jas gi imam citano tie raboti,i imase stvarno interesni stvari i dosta logicno opisano kako bilo nevozmozno da se samoubiet.so e vistina,who knowes
Изменето од anastea - 05.Август.2008 во 15:31 |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava malku otide.... Procitav deka bil curt ili dave grohl bile najtalentirani itn itn.. Ali sfatete deka idda bil sam k*rt ili dave whatever bendot nemalo da stane toa sto e. Ednostavno se nasle lugeto vo vistinsko vreme i mesto. A inaku nirvana napravi novi grancici. Eve site procitavte deka sekoj od nas gi slusal. Mozebi se muzicki ne mn jaki(miaslam na ednostavnosta na pesnite) , no fakt e deak se oni luge koj pokazaa na svetot eden nov pravec na muzzika. A k*rt kako k*rt so svoite tekstovi... individua koja na nekoj ne mu se sviga, no i bez tie tekstovi enmale d abidat toa sto bile. Taka da veruvam deka bez razlika dali gi slusate sepak se bend koi zasluzuvaat pocit.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |