IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Нирвана...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нирвана...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 02:56
Кај си ма Ацелера стара гранчерке :)

Темава е да кажеме нешто за Нирвана?!

Рингтон на сите мобилни до сега (вкупно 2) ми е Smells Like A Teen Spirit.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 03:03
кога веќе ги спомна нирвана....чек да си пуштам...јас со нив искрено спремав анатомија испит...намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 03:26
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

NISTO POSEBNO::::BLEDA KOPIJA NA SEKOJA RNR grupa...........

Od site komentari samo ovoj go postuvam (bez navreda za drugite)
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 10:45
Нирвана не им се допаѓа на луѓе што слушаат рок затоа што ја крши  целата матрица како треба да изгледа и звучи еден рокенрол бенд. Не викаат за џабе најубавите работи траат кратко, истото е случај со нив. Бо 1991 го тргнаа Макл Џексон и неговиот албум трилер(до ден денешен најпродаван албум на сите времиња) од врвот на топ листите. Извинете господа скептици коку и да си лош сепак ти треба квалитет за да стигнеш до тоа ниво. Плус ќе седите тука и со здрав разум ќе ми тврдите дека до сега продадените 200 милиони албуми не значат ништо дека 200 милиони  луѓе купуваат глупости.

Всушност што ми е гајле, ако не ви се слуша не слушајте ваш избор си е тоа на крај на денот вие пропуштате еден одличен бенд.голема%20насмевка
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 18:13
kazi vo koj post pogore spomnavme deka bendot ne cinit?jas kolku so uspeav da zabelezam site pocnale so nirvana i citam samo pozitivni kritiki,taka da postov ne ti drzit voda.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 18:15
edinstveniot muzicar vo nirbana bese i e uste dave grohl....drugite bea trupoi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 19:31
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

kazi vo koj post pogore spomnavme deka bendot ne cinit?jas kolku so uspeav da zabelezam site pocnale so nirvana i citam samo pozitivni kritiki,taka da postov ne ti drzit voda.

Не го мислев така постот,  сакав само да укажам дека ирвана се далку повеќе од бед за тинејџери како што многумина љубат да ги кажат. Малку мина се како тебе што го сваќаат целиот концепт.

За лувид да се согласувам дека дејв беше и остана најталентиран од музчка страна крис беше најголем музички познавач но сето тоа ќе им беше џабе да не беше кобејн нели?
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 19:33
toa ti e kako vo moj bend muzicki sum trup ali gi praam najdobrite pesni i najgolemiot del od pesnite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 19:50
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

toa ti e kako vo moj bend muzicki sum trup ali gi praam najdobrite pesni i najgolemiot del od pesnite

Лу дали се споредуваш со к*рт.кул. Се зезам. Како и да е постар си од мене иако и јас се бавам со музика сепак ти имаш во најмала рака 10 години поголемо музичко искуство од мене така да јас може контрирам на моменти но сепак ти ги почитува мислењеата, рокер од стар ков си мајкуму.голема%20насмевка
Кон врв
Frida Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Frida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 20:48
Strashni se,odsekogash sum gi obozavala i se uste sakam da gi slusam,go sakam k*rt Cobain,gi obozavam Nirvana,se nadevam deka k*rt doziveal Nirvana i deka mu e ok sega tamu.....better to burn than to fade away.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:10
mene mi se dopagat nirvana mnogu, omilena pesna mi e sappy od niv i mislam deka se dosta originalni i boga mi edna od najvlijatelnite grupi vo rok muzikata.
k*rt imal odlicen glas.
imam informacii deka ne se samoubul tuku deka go ubila ludata mu zena...za pari normalno...
Кон врв
nate77 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2007
Локација: Croatia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:19
Nirvana-аплаузголемо%20гушкањебакнеж
sakam skopsko
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 02:00
 za ubistboto na k*rt i jas gi imam citano tie raboti,i imase stvarno interesni stvari i dosta logicno opisano kako bilo nevozmozno da se samoubiet.so e vistina,who knowes

Изменето од anastea - 05.Август.2008 во 15:31
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:55
Temava  malku otide.... Procitav deka bil curt ili dave grohl bile najtalentirani itn itn.. Ali sfatete deka idda bil sam k*rt ili dave whatever bendot nemalo da stane toa sto e. Ednostavno se nasle lugeto vo vistinsko vreme i mesto. A inaku nirvana napravi novi grancici. Eve site procitavte deka sekoj od nas gi slusal. Mozebi se muzicki  ne mn jaki(miaslam na ednostavnosta na pesnite) , no fakt e deak se oni luge koj pokazaa na svetot eden nov pravec na muzzika. A k*rt kako k*rt so svoite tekstovi...  individua koja na nekoj ne mu se sviga, no i bez tie tekstovi enmale d abidat toa sto bile. Taka da veruvam deka bez razlika dali gi slusate sepak se bend koi zasluzuvaat pocit.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.