|
Бојкот на Грчки производи и компании |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Автор | |||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, pa tie GI PRAVAT SPLETKITE!!!!
A INACHE SITE ETNICHKI MAKEDONCI SE POTOMCI NA ANTICHKITE MAKEDONCI A NE SAMO TIE STO ZIVEAT VO AVSTRALIJA.
ILI NE TI SE DOPAGA "BROJKATA" - NEKAKO MNOGU KE TI SE VIDAT???
|
|||
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali ima nekoj rezultat od ovoj bojkot, jas gledam sve polno e ? Izgleda reklama i napravivte :)
|
|||
RM
Група Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИИИИ, ова ме потсети на Митко Врабецот(бог да го прости) од првиот парламент. Ќе го цитирам: -не ме бо'леше кога ме те'паа Грците, ме бо'леше коге ме те'паа нашите..... Изменето од RM - 10.Декември.2007 во 20:40 |
|||
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"brza" NE E MAKEDONEC (etnichki) - ZATOA ICH NEKA NE TE BOLI.
TOJ MOZE ZIVEE TAMU, AMA NE E MAKEDONEC.
POZDRAV
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A?!,............a,na brza,......................ushte povekje go zabole za vasheto mislenje,.....................
inache,.....i mene me boli koga gi gledam drzavnite lopovi kako slobodno se shetaat niz "rajov",.....ama,...............narodot uopshte ne go boli za toa,...e,pa,....i stvarno,........ treba chovek da se srami poradi toa,....!! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не искажувајте болки и револти. Дајте да бидеме единствени бар за надвор.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemoze da sme edinstveni , imame eden "borec" Anticki Makedonec od Avstralija koj go see semeto na razdorot na forumov... |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Semeto na razdorot si ti p***** m***** kleta. Da jas sum Antichki Makedonec - kako i SITE OSTANATI ETNICHKI MAKEDONCI!!!
A TI SI RUMUNEC-VLAV STO SE RODIL I ZIVEEL VO MAKEDONIJA I STO NIKOGASH NEMOZE DA BIDE PRIJATEL NO1 NA MAKEDONIJA (pak ke kazam so RESPEKT na iskluchoci - VO KOI TI SIGURNO NE SPAGASH)!
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку што јас знам, Веро е македонска фирма... |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vero = Kleto grce
|
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
WTF???? Брат ти колку време не си бил во Македонија?? Дај бе немој вака еднашка збореше сосем други глупости сега и оваа??? Како прво и прво ВЕРО е ГРЧКА ФИРМА, и е во соработка со ГЕРМАНСКОТО ШПАР |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I ovoj NE GI podnesuva Antichkite Makedonci - ZATOA TAKA E CHUDEN VO ODGOVORITE!!!!
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA BE!!!...hahha....a jas kolku sto znam od marsovec tatko e gazdata na Vero, a majka mu e od kripton...pa ti vidi kolku e vero makedonska firma...samo ne znam od kade ti tekna ova da go napisesaj ke ti odbieme na glupost i ne znaenje |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште колку треба да му се одбива на него.
Ќе испадне и дека Е.Т. е газдата на Веро и е по потекло од Марс |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |