IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Бојкот на Грчки производи и компании
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бојкот на Грчки производи и компании

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 26>
Автор
Порака
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Статус: Офлајн
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:37
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

....brza so novoselski mentalitet ....samo lepete etiketi ...mnogu ste mudri, vispreni, reciti..... site ne provalivte BRAVO

Ke ispadne se Vlasi , Sipci, Bugari, i Srbi na forumov,i ponekoj "etnicki anticki Makedonec od Avstralija" голема%20насмевка

Da, pa tie GI PRAVAT SPLETKITE!!!!  голема%20насмевка

A INACHE SITE ETNICHKI MAKEDONCI SE POTOMCI NA ANTICHKITE MAKEDONCI A NE SAMO TIE STO ZIVEAT VO AVSTRALIJA.  намигнување

ILI NE TI SE DOPAGA "BROJKATA" - NEKAKO MNOGU KE TI SE VIDAT???  голема%20насмевка

Кон врв
AK-47 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AK-47 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:20
Dali ima nekoj rezultat od ovoj bojkot, jas gledam sve polno e ? Izgleda reklama i napravivte :)
Кон врв
RM Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:39
Originally posted by brza brza напиша:

vo vero ima poeftini raboti,..otkolku vo "diskontite" na tineks,...e,pa ,ako nekoj veke mora da me dupi,...neka bide toa stranec nekoj,...a,ne nekoj domashen lajnar,...pa,tropajte vie shto sakate ,...ama ,taka poveketo mislat,..

ИИИИ, ова ме потсети на Митко Врабецот(бог да го прости) од првиот парламент. Ќе го цитирам:
-не ме бо'леше кога ме те'паа Грците, ме бо'леше коге ме те'паа нашите.....

Изменето од RM - 10.Декември.2007 во 20:40
@РЕПУБЛИКА@МАКЕДОНИЈА@
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 21:48
Originally posted by RM RM напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

vo vero ima poeftini raboti,..otkolku vo "diskontite" na tineks,...e,pa ,ako nekoj veke mora da me dupi,...neka bide toa stranec nekoj,...a,ne nekoj domashen lajnar,...pa,tropajte vie shto sakate ,...ama ,taka poveketo mislat,..

ИИИИ, ова ме потсети на Митко Врабецот(бог да го прости) од првиот парламент. Ќе го цитирам:
-не ме бо'леше кога ме те'паа Грците, ме бо'леше коге ме те'паа нашите.....

"brza" NE E MAKEDONEC (etnichki) - ZATOA ICH NEKA NE TE BOLI. намигнување

TOJ MOZE ZIVEE TAMU, AMA NE E MAKEDONEC. голема%20насмевка

POZDRAV љубов

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 23:04
A?!,............a,na brza,......................ushte povekje go zabole za vasheto mislenje,.....................смеење

inache,.....i mene me boli koga gi gledam drzavnite lopovi kako slobodno se shetaat niz "rajov",.....ama,...............narodot uopshte ne go boli za toa,...e,pa,....i stvarno,........ treba chovek da se srami poradi toa,....!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 00:59
Не искажувајте болки и револти. Дајте да бидеме единствени бар за надвор. 
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 05:41
Originally posted by orlov orlov напиша:

Nemoze da sme edinstveni , imame eden "borec" Anticki Makedonec od Avstralija koj go see semeto na razdorot na forumov...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 06:40
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Nemoze da sme edinstveni , imame eden "borec" Anticki Makedonec od Avstralija koj go see semeto na razdorot na forumov...среќа

Semeto na razdorot si ti p***** m***** kleta.  Da jas sum Antichki Makedonec - kako i SITE OSTANATI ETNICHKI MAKEDONCI!!! лутина

A TI SI RUMUNEC-VLAV STO SE RODIL I ZIVEEL VO MAKEDONIJA I STO NIKOGASH NEMOZE DA BIDE PRIJATEL NO1 NA MAKEDONIJA (pak ke kazam so RESPEKT na iskluchoci - VO KOI TI SIGURNO NE SPAGASH)!  намигнување

Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 07:09
Originally posted by Alexandar Mak Alexandar Mak напиша:

MISLAM DEKA SEKOJ RAZUMEN MAKEDONEC TREBA DA APSTINIRA OD KUPUVANJE VO VERO! ONI  TUKA NA SEKOJ NACIN SE OBIDUBAAT DA NE UBIAT, UNISTAT, NEGIRAAT, DA JA UPROPASTAT I PODELAT ZEMJAVA, VIE IDITE USE PARI DA IM DAVATE I SITE  VASI SO POT STEDENI PARI ODMA U GRCKA ZA 10 DENA DA GI PORTOSITE IC DA NE MISLITE, PA I AKO TREBA I VISA DA SE PONIZITE DA CEKATE ZA PARI DA IM ODNESETE!FALI MAKEDONSKI NACIONALIZAM SO VAKVI SOSEDI BEZ RECIPROCITET KE NE ZGAZAT!SRAMOTA

Колку што јас знам, Веро е македонска фирма...

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Alexandar Mak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Септември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alexandar Mak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 12:36
Vero = Kleto grce
Кон врв
test_glusec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Ноември.2007
Поени: 294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 13:25
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

MISLAM DEKA SEKOJ RAZUMEN MAKEDONEC TREBA DA APSTINIRA OD KUPUVANJE VO VERO! ONI  TUKA NA SEKOJ NACIN SE OBIDUBAAT DA NE UBIAT, UNISTAT, NEGIRAAT, DA JA UPROPASTAT I PODELAT ZEMJAVA, VIE IDITE USE PARI DA IM DAVATE I SITE  VASI SO POT STEDENI PARI ODMA U GRCKA ZA 10 DENA DA GI PORTOSITE IC DA NE MISLITE, PA I AKO TREBA I VISA DA SE PONIZITE DA CEKATE ZA PARI DA IM ODNESETE!FALI MAKEDONSKI NACIONALIZAM SO VAKVI SOSEDI BEZ RECIPROCITET KE NE ZGAZAT!SRAMOTA

WTF????
Брат ти колку време не си бил во Македонија??

Дај бе немој вака еднашка збореше сосем други глупости сега и оваа???

Како прво и прво ВЕРО е ГРЧКА ФИРМА, и е во соработка со ГЕРМАНСКОТО ШПАР

ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 16:27
Originally posted by test_glusec test_glusec напиша:

WTF????
Брат ти колку време не си бил во Македонија??

Дај бе немој вака еднашка збореше сосем други глупости сега и оваа???

Како прво и прво ВЕРО е ГРЧКА ФИРМА, и е во соработка со ГЕРМАНСКОТО ШПАР

I ovoj NE GI podnesuva Antichkite Makedonci - ZATOA TAKA E CHUDEN VO ODGOVORITE!!!! намигнување

Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 16:34

DA BE!!!...hahha....a jas kolku sto znam od marsovec tatko e gazdata na Vero, a majka mu e od kripton...pa ti vidi kolku e vero makedonska firma...samo ne znam od kade ti tekna ova da go napisesголемо%20гушкањеaj ke ti odbieme na glupost i ne znaenje

“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
test_glusec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Ноември.2007
Поени: 294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 17:40
Уште колку треба да му се одбива на него.голема%20насмевканамигнување

Ќе испадне и дека Е.Т. е газдата на Веро и е по потекло од Марс газење%20од%20смеење
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.