|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e, a fali....... http://www.marifet.com.mk
|
|
miskolo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 15.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.satelite-forum.net
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prosetav do ovie kooperaciski forumi koi se navedeni i se zgroziv od rigidnosta i plitkoumnosta koja vladee.
Takvo nesto poveke nema da mi se povtori Изменето од zbunet - 22.Септември.2007 во 23:42 |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleleej ja otidov na bagra i najdov sram mi e da kaZHAM A NAJZABAVEN JE WWW.romantinci.com.mk/chat
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не најде таму рандом батка (или како и да викаа за тие голите мужи) :) или слика од две дражасни девојчици како се мазат у делот за рандом девојка? Туку.. не го отвора багра. Из Багра офишали дед?!
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
moTaro
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас поголема ригидност од твојата појдовна идеја (која е очигледна и отворено гласи "идивиди е најбољи") не сум сретнал исто така на ниту еден друг форум. Више коа сте отвориле таква тема, не се*ете за луѓето кои што напишале тука нешто, а што не е ИДИВИДИ Е НАЈБОЉИ. Пошто се згрозуваш од ригидноста, биди ти малце пофлексибилен или Shut it down (се мисли на темата). |
|
God is a Machine
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИ ми се допаѓа заради едноставниот изглед,интересните теми и све друго што има на него....
Кога се ставив на Кајгана...ми истекоа очите од тоа...портокаловото...дреч...
|
|
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne znam vo koj film se vlezeni tie so 365.com.mk nekako mnogu se palat, koga ke vides idividi i kajgana se podobrite forumi na nivo na makedonija posebno imam primeteno deka na idividi se pise pametno i brzo na drugite....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Stane
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde NOV MAK FORUM.WWW.TEPAJ-VREME.FREEFORUMS.ORG
VE O4EKUVAME |
|
Potpisot go nema, dedo mraz go zema.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...propast...radi adminite isto taka kako i drugite propadnati forumi poradi avtokratija... ...inache momentalno fino mi e na Kade Vecher...interesen e ama i ovdeka gleam deka nema mnogu brishenje poraki...slobodata na postovi e na zavidno nivo...za sto posebno sum zadovolen...:) |
|
CICKA[MP3]
MAXarena админи Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobar realno e forumot na 365.com.mk
Mozes da si slusas odlicen izbor na muzika so de playa,moze s da se redirektuvas na nivniot sajt a i najdobro e sto nema pcunje tuku temite se bas dobri i site ok si se dopisuvaat. Ovie drugive se nekako detski |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali ima podobar forum od Idividi, zosto najdobrosta e subjektivna i taka da nikogas nema doznaam koj e najdobar. U stvari i ne sakam da prebaruvam (ova e moe licno mislenje) zosto i toa malku sto go storiv me navede da pomislam deka na tie sto sum naminal se sostaveni od namrsteni desetgodisni deca ( zboram za takanareceni glavnite aj , ke gi narecam moderatori i administratori, iako imam drug izraz za niv). Normalno sodrzinata na forumot ja odreduva i starosnata granica.
Detski velis, ha, mozam da bidam sekakov no ne mozam so retardirani sto edvaj procitale dve knigi i imislat deka go osvoile svetot i za da ja sokrijat nivnata glupost, se narekuvaat ozbilni. Plukam jas na ozbilnite placipickovci bez trunka kreativnost i bez sposobnost da bidat bilo sto drugo , sem dosadni i da nagonuvaat sekoj sto ke gi procita na povrakanje. Serioznite neka si najdat karantin forum i neka ne kakaat po drugi forumi...no gi boli sto brgu ke bidat zaboraveni. A celata finta e samo da go kazes ona sto e vazno na interesen nacin za dopres do niv...suvoparen fakt potsetuva na odvratniot sistem na obrazovanie sto go imame i zatoa postoi nesovladliv otpor... |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |