|
Скриени сексуални фантазии |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro de i sto ke pravite???????????????
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe sram mi e da napisam sho se mi se vrti niz glava.....
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iskreno LADY mi e sram da pisam?????????????
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
okej cim taka........aj nekoj mora da pocnuva, ali videte ovie skrieni fantazii se vise ostvareni a nemav ni vreme da razmislam za novi....mozda ke mi tekne denovive neso
prvoto mi bese porano celo vreme onaka muka, posle prvata partija poobicno motav/m odma joint, e sea kamo da im teknue na partnerkite u megjuvreme dodeka ja se igram so raketata da se poigrat so mojta....ali posle fantazija dojde i do toa da im teknuva.....znaci sex igrica so sedativ.... vtoro.......tri zenski na ednas |
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa dobro src eve vaka prvo toa pleskanjeto po gazence na prvo mesto pa eve sakam da probam so dvajca mazi???????
ama samo sakam ama ne bi probala?????posle sakam i da probam so vibrator????? eeeeeeeeeeeeeeeeee he se utepav od pisuvanje aj dosta e
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo sakas a ne bi probala?
|
||
vlade87
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
saka saka ama i ke proba da znajs!!!!
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da znaci.....ipak e toa nejzina stvar
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok eve -.......sex so toatalen stranec ....... ednas....slucajno.....i nikogas poveke
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...seks so vrzani ochi so marami...ednashka samo i nikad vishe...
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wwwooooowwww..........
.......Ti treba nekoja da ti ja ispolni fantazijata????
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...DA...moze so tebe...ke se nadopolnime glem deka ni odgovaraat fantaziite...ama kutenkata i mizi butaj...oki-doki...?... |
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj malku...aj objasni sega malku ....jas treba da mizam....ti ke butas...ocite ke ti bidat vrzani??? ....Mislis ke pogodis taka na slepo ????
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne ne...ne si razbrala ubavo...da ti objasnam...dozvoli...mi... ...scenata se odviva kaj mene u vikendica, mestoto e tajna-sred zima-se e belo i komshii nema, u dnevnata ima kamin na drva i edna koza pred kaminot od tigar... ...ima i pun frizider so alkohol i bajaderite se tuka nekade rasfrlani po sobata... ...jas sum so vrzani ochi so marama i te baram niz polutemnata soba, ali po miris ke te najdam(beganje po soba nema-zasto moz da zavrshime na kostozglobna-hihihiiiiii)... ...doagam do tebe i taka so zatvoreni ochi prvo ti go baram liceto a racete mi se zeshki i mi treperat malce, posle toa so prstite od racete moi pominuvam niz tvojata kosa a so palcite po vegichnite tvoi na ochinjata...pa poleka so pomosh na setilata i mirisot ti gi pronaogam usnite tvoi angelski i te baknuvam so moite usni kako med-najslatki na cel svet, ali samo za gornata usna...iiiiiii.... ...cvrc...ne ti kazuem vishe poshto ke izbegash... |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |