|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crno belo...ne ne bi rekol poveke kako monohrono....sivo i belo!!!Se bezlicno,se nesustestveno,se taka prazno...ne znam dali nekojpat ke ja nadminam sopstvenata bolka!Me grize,mi ja jade dusata del po del,namesto da namaluva....dobiva vo intenzitet!Zaguba...ne e zaguba...dupka kako krater!Najinteresno od se e so nekoi lugje se rodeni avtodestruktivci!
Se sejkavas li koga bevme vo strumica....vo Dabile...denes na toa mi tekna...!
Eh...kako...neka mi kaze nekoj kako da se oslobodam od ovoj zver vo mene?Ovaa bolka sto ne se izdrzuva.Srceto mi raboti vo grloto...znam sto ke kazes vremeto lekuva se,kaj nekoi da a kaj mene e veke kasno!!!
Mesani cuvstva,prezir kon sebe i ona so dozvoliv da se sluci...a sakav da ni bide ubavo!!!
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo slucaj da ne ti stigne mailot....eve go i na forumot...
Morav nekomu da pisam,nekomu da mu kazam sto se slucuva.Po pat navaka samo ti mi stoese vo umot kako nekoj na kogo mozam da mu pisam.Idi mojot rodenden,Nova Godina periodi od godinata koga se pravat zavrsni smetki za se so si napravil vo godinata sto pomina.Epa eve go mojot izvestaj: #1 Ja pocnav godinata vo strasna depresija #2 Te sretnav tebe #3 Sekoja "ubava" prikazna,bazirana na lagi zavrsuva kratko #4 Pregolem zalak za mene si ti,sakav da te imam ama niti mozev niti imav finansii za toa #5 Bilansot od finansiite so uste pogolem minus nego predhodnata #6 Te izgubiv tebe #7 Ostanav pak sam Kolku pati mi stoese toa kako giljotina nad glavata,kolku pati vo mobilniot telefon stoea poraki od tipot:"Pregolem zalak si mi,mislam oti ke se zagusam.Pravam raboti koi ke mi nastetat strasno i mene i tebe!".Kako sto i bidna,se izleze naednas i te udri so seta sila!Kako ne isprativ bar edna poraka na vreme... A so se odnesuva do praznicite sto idat jas 8 godini unazad sum sam taka da i nema da bide nisto cudno.Izgleda ne zasluzuvam da imam sustestvo kako tebe do sebe...da me gali,da me saka,da me pocituva...da mi vika sonce moe,milo moe! Nikogas nema da si prostam,NIKOGAS!!! Srekna Nova Godina i praznicite sto sledat...ova pred vreme od srce!!!Moze i da nemam druga prilika da ti ja cestitam. Znam deka i ova ke go stavis vo kupot so lagi....i ne te obvinuvam!!! |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OUTCAST
No where to go No one to see Love is a luxury Cannot afford to feel. Anywhere is better Then where I am now Anyone is better Than no one at all. Outcast is the name Everyone passes me by Last name is the sorrow I feel inside. No one to see me When I hope to rise No one to help me When I break in half. It feels so right When I stand alone Nothing to fear Nothing to loose. Standing and crawling Crying and flying I have it all But no one to share it with. When you see me Just walk on by I'm used to being an oucast The only thing I am good at. Momentalen napad na ocaj od moja strana Изменето од Mishell_G - 05.Декември.2007 во 01:13 |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes se potsetiv na nesto mnogu vazno. Vo ljubovta ne treba da davate poveke otkolku sto zemate, ne treba da se soglasite na vrska samo poradi toa sto ne sakate da bidete sami, ne treba da gi zamenite sopstvenite zelbi za prvata zamena sto ke naide. Mozebi vi zvuci samobendisano i egoisticno ova sto go zboruvam, no ne zboram napamet. Ako vo ljubovta ne go dobiete toa sto go barate, togas ne go lazete samo partnerot koj e so vas, tuku se lazete i sebesi deka ste srekni vo vrska koja za vas e samo kopija na ona sto vi treba. Stravot od osamenost e najgolem, koga ke go nadmineme nego, ke ni se otvori patot kon ljubovta koja ja barame.
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja otvoriv vratata
Dali e ova mojot dom se prasav A vnatre istata tisina Nema nikoj, samo jas. Sednuvam a sakam da izlezam Ne, ovde ne pripagjam Pomegju ladnite sidovi Mi studi koga sum sama. Dali ova e mojot dom Od kade ovoj nemir Od kade ova praznina Sakam da pobegnam. Ne ocekuvam nikogo A sepak tugjite cekori gi brojam Ne ova ne e mojot dom Ljubovta ne zivee ovde poveke. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi stana dosadno...mnogu pocnav da se dosaduvam...ne mi se pravi nisto, a mozebi e vreme da ne pravam nisto. Visak sum, takvi kako mene imalo polno...ostanav sam, a mozebi e vreme da se naviknam na samotijata. Se obiduvam da zamolcam, a vreme e...
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasmevkata od vcera
Veke denes se prestori vo solza, Pogledot moj Izbleduva sekoj cas. Glavata gore A srceto na dno, Nema cas da ne pomislam Zosto sum sama. Mi prilega ljubovta Kade da ja baram? Kade da zastanam Da se odmoram? Sekoj nov den Vo lice mi se smee, Dobivam.. Se sto ne posakav. Nasmevkata od vcera Veke denes ja zaboraviv, Tesko e da se odrzi sonot Vo ovoj bezlicen grad. |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stihovite gi potpisav
So krvta od skrsenoto srce, Danokot go plativ So del od mojata dusa. Pisuvam za raduvanjeto, Za taguvanjeto, Najmnogu za ona sto trebase da bide.. Ljubovta. Pomalku stihovi Poveke solzi, Pomalku zborovi Poveke dela. Umetnikot se rodil Vo utroba na tagata Umetnikot zivee Daleku od svojot son. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти напишав злато песна,
на форумов се најде тесна.
Избацив неколку стихови,
и сега си правам трипови.
Љубовта наша е како во бајка,
само и фали една поголема шајка.
Можеш да се сомневаш дека сонцето свети,
но не и дека баба ми добро плети.
Еве ја и последната строфа,
се надевам нема да ја фрлиш во кофа.
Биди ми весела, биди здрава,
и во умот остани хмм.. права.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ama znam deka ne e za mene
()
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yo', man) Yo'
(Open up, man) What do you want, man? (My girl just caught me) You let her catch you? (I don't know how I let this happen) With who? (The girl next door, you know) Man (I don't know what to do) Say it wasn't you (Alright) Honey came in and she caught me red-handed Creeping with the girl next door Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor How could I forget that I had Given her an extra key All this time she was standing there She never took her eyes off me How you can grant the woman access to your villa Trespasser and a witness while you cling to your pillow You better watch your back before she turn into a killer Best for you and the situation not to call the beaner To be a true player you have to know how to play If she say a night, convince her say a day Never admit to a word when she say makes a claim And you tell her baby no way But she caught me on the counter (It wasn't me) Saw me bangin' on the sofa (It wasn't me) I even had her in the shower (It wasn't me) She even caught me on camera (It wasn't me) She saw the marks on my shoulder (It wasn't me) Heard the words that I told her (It wasn't me) Heard the scream get louder (It wasn't me) She stayed until it was over Honey came in and she caught me red-handed Creeping with the girl next door Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor I had tried to keep her From what she was about to see Why should she believe me When I told her it wasn't me Make sure she knows it's not you and lead her on the right prefix Whenever you should see her make the giggolo flex As funny as it be by you, it not that complex Seeing is believing so you better change your specs You know she not gonna be worrying bout things from the past Hardly recollecting and then she'll go to noontime mass Wait for your answer: go over there But if she pack a gun you know you better run fast But she caught me on the counter (It wasn't me) Saw me bangin' on the sofa (It wasn't me) I even had her in the shower (It wasn't me) She even caught me on camera (It wasn't me) She saw the marks on my shoulder (It wasn't me) Heard the words that I told her (It wasn't me) Heard the scream get louder (It wasn't me) She stayed until it was over Honey came in and she caught me red-handed Creeping with the girl next door Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor How could I forget that I had Given her an extra key All this time she was standing there She never took her eyes off me Gonna tell her that I'm sorry For the pain that I've caused I've been listening to your reasoning It makes no sense at all We should tell her that I'm sorry For the pain that I've caused You may think that you're a player But you're completely lost That's why I sing Honey came in and she caught me red-handed Creeping with the girl next door Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor How could I forget that I had Given her an extra key All this time she was standing there She never took her eyes off me |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusam Sade, ja lekuvam nastinkata so cigari i caj. Se umoruvam od mislenje, koga gledam od toa samo glava moze da te zaboli , a nisto nema da se promeni. Imas se osven toa sto ti treba, ironija na zivotot. Baras strast se pojavuva ljubov, baras ljubov se pojavuva strast. Preku glava ti e od se, a ko za inaet se ti se slucuva vo toj moment. Porakite na mobilniot te nerviraat, i samiot na sebe si visok, ama bas togas na site mu trebas, site te baraat. Sedis sam ko pes, e togas ja slusas samo tisinata od telefonot i nisto ne se slucuva. I mi velat zosto sum pusela cigari? Barem tie se konstantni i sekogas se tuka za tebe koga ti e potrebno .
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku mi e drago sto ve gledam site koi ste tuka i taka aktivno gi popolnuvate postovite na forumot vo ranite utrinski casovi . A jas mislev samo jas patam od nesonica ..
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |