|
Македонија - ФИРОМ и за Србите |
Внеси реплика | страница <1 7891011 33> |
Автор | ||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@Marko antony
Остај не вреди си водат инает. Како и да е браво за ова што го прикажа Изменето од test_glusec - 07.Декември.2007 во 07:24 |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veke se znae deka ... teorijata na golemite preselbi ... ne e vistina ... tuku deka postoi KONTINUITET ... dobra finta e toa so golemite preselbi ... sme dosle od nekade ... i stalno da bideme doslaci ... no kako i sekoja laga ... ima kraj ... koga postoela Makedonskata civilizacija ... ne postoela Grcija ... toa bile gradovi polisi ... i kako moze Filip - II da bide grk ... koga celo vreme vojuval so niv ... nemoze sam so sebe da si vojuva ... ja slusav Angelina Markus na edna nejzina promocija ... i toa go ima vo nejzinite knigi ... deka denesnata civilizacija korenite gi ima od makedonskata cizilizacija ... koja za zal propadna ... so posledniot kral Persej ... koj e pogreban si site ceremonii na kral ... vo edno gradche Albafuchens ... pogrebnata ceremonija e napravena od strana na rimskiot senat ... Изменето од marco_antony - 07.Декември.2007 во 07:43 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na slikata e delegacija od sovetot na opstina Bitola ... zad niv e grobnicata na posledniot kral Persej .. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka da FYROM ... i kolku da se trudat ... lepenkata sama padja ... taka da i na srpskiot pretstavnik ... koj ne nareche FYROM ... djabe mu e ... za grev e ... kutriot ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Него гробницава се наоѓа на македонска почва или?? |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grobnicata se naodja vo Italija .... vo blizina na gradot Albafucens ... grcite iako bile protiv rimjanite ... se borele zaedno so rimjanite ... protiv makedoncite ... i pritoa e zaroben posledniot kral Persej ... odnesen vo rim ... i koga pocinal ... pogreban so site ceremoniti na kral ... toa go napravile od rimskiot senat ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so kogo vodam inaet .. ??? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete zatoa ne zafrkavaat site. Od vakvi ¨zaljubeni¨vo Bugarija, Srbija, Grcija, albanija mi e dojdeno preku glava.
izgleda deka mnogu e tesko da se bide makedonec denes. Nikogas ne sum se smetala za patriot, ama toa sto sum sum, mu se dopaga toa na nekoj ili ne, ne mi e gajle.
A sto se odnesuva za partiive sto se spomnuvaat tuka (VMRO ili SDSM ili drugite, seedno) bas im e galje za Makedonija. nie si gi vadime ocite a tie si se bogatat.
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другарче погрешно ме разбра. Колку и да им тврдиш дека немало СЛОВЕНИ они пак ќе ти викаат дека ние сме полу срби полу бугари , дека ние сме по крв срби џабе ти е. Не разбираат дека постоиме како нација и дека сме НАЈСТАРАТА цивилизација на овие простори |
||
|
||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа ќе ги сретнеш уште многу такви на форумов верувај, мене искрено речено ми е жал кога ќе прочитам вакви форумски лица кога викаат дека ние сме по крв срби,бугари, грци и уште не знам си што Абе разберете Македонците се НАЈСТАРАТА цивилизација на овие простори, нема СЛОВЕНИ и.т.н. |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa nema potreba da se dokazuva so zboruvanje .... nie imame genetski "frizider" kaj hunzite i kalasite vo avganistan ... tamo ziveat makedonci ... koi bea so aleksandar makedonski ... dovolno e da se napravi DNK ... i ke se vidi ... Изменето од marco_antony - 07.Декември.2007 во 09:37 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас не им го докажав со зборови им покажав анализи што се правеле И имам уште многу |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |