|
Single vs. Couple |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jas od iskustvo...SINGLE!!! se ragame sami umirame sami
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A treba da kaze?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Single e dobro mozes da flertuvas da smekas da gledas koga sakas da se odnesuvas slobodno vo sekoe drustvo,dodeka pa koa ne si single toa ne go mozes no.. pa ako si zafaten e dobro sto redovno imas so kogo da pominuvas ubavo vreme,bil dali e seks,guskanje ,romanticno gledanje na film ili bilo sto...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveke sum za couple..ne definitivno ama..koga ke gi razgledas pozitivnite i negativnite strani i koga si sam/a, i koga si vo vrska, poubavo mi e da sum vo vrska
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe site si znaeme sto e arno. Ako ne svesno, togas barem nesvesno tezneeme kon spoj.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo spomna connected , single sum oti ke ja varam zenskata vaka barem sum fer, ke pojdam na fakultet , poradi rabota , zeni nasekade
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZVINI SRC STO NE SUM JA VIDELA NA VREME PORAKAVA ZA DA TI ODGOVORAM ???? PA ISKRENO MISLAM DEKA SUM UBAVA ZENA???AMA ZA DA NE SE FALAM JAS SAMATA KE ME VIDIS PA KE KAZES VAZI????
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmm, tuka pocnaa da se sparuvaat lugjeto, dzanam......daj i jas nekoj da si pobaram
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baraj i ke najdis
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaete kako vikaat eden e samo za po ovci da pase.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova ne go znam hahahah
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE ZNAES KAKO TI E KRISTIN DEMEK PRAZNICI SE BLIZAT ZA DA NE BIDEME SINGL TAKA HA HA HA HA
A BLU I ZA PO OVCI PA DOSADNO KE TI BIDE SAM/SAMA???VERUVAJ |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubavoto nesto za sekoj covek
e koga sam resava za svojot zivot Togas koga ke ima potreba da e par ke najde toa barem denes ne e problem |
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |