![]() |
|
Бугарска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 45> |
Автор | |
save ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
save ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
bas im e super muzikata
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
obicaj me----- ANELIJA-- abe pagjam na glasov more
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa ne e tolkova stara taze anelija
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
казах
Анелия, от Стара Загора ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Аз лично мога да направя следната лична класация:
1. Лили Иванова/ Емил Димитров 2. Васил Найденов 3. Щурците 4. Сигнал 5. Тоника СВ Това е топ 5 ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Сега се сетих- ами Братя Аргирови- изкушението на тийнейджърките.
Хахахах, особено онази песен с Роси Кирилова. ![]() |
|
![]() |
|
Хербарий от спомени, даааааааааа
![]() Ами Кичка Бодурова и нейното " Едно бузуки пее" оф, спомени, спомени ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
бугарскот турбофолк е смрт за уши
бугарските песни се плагијат
|
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
poidiotsko od bugarska muzika ne znam kaj ima...
i pogrd narod ne sum videla od tie peacki i peaci, osobeno onoj degenerikot Azis! bljak! ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
"Minaha godini bez da te zabravam as"
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
tic_tac ![]() Група ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() Изменето од tic_tac - 12.Декември.2007 во 20:24 |
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Bugarskaata i srpskata muzika (FOLK) se najgolem kriminal na ovaa zemaja mozebi pogolem i od komunizmot i fasizmot. Da sum jas premier bi gi zabranil so zakon bidejki ja degeneriraat mladata populacija.
|
|
![]() |
|
cat_woman ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
stvarno se katastrofa,nemat veza od peanje a i pesnite i se za nikade
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |