![]() |
|
Дали врските на долги релации успеваат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavisi kolku mu e dolg
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Moze da uspee a moze i ne, no vsusnost taka e so site vrski ne samo so onie na dolgi relacii. Ako sum go nasla covekot na mojot zivot, nema sto ponatamu da baram, pa makar i da se gledame poretko
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
НЕ...ШТО Е НЕШТО ПОДОЛГО..ПОЛЕСНО СЕ КИНЕ...!!!СЛУШАЈТЕ ГО ВИЕ ZAGOR,ШТО КЕ ВИ КАЖЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Eеееее.........луѓе мои, штотуку раскинав со дечкото а бевме во врска 4 години
Ако немате сериозни намери ви препорачувам да не заглавувате долго |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
hmm bas nesto slicno iskomentirav na edna dr tema:)
mojata vrska ne uspea za zal..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
па...... имам многу примери на врски на далечина, ама според мене, тоа е губење на време и живци.... никогаш не би можела да издржам такво нешто, од проста причина што кога сакам некој, сакам да сум со него.... а не да го гледам еднаш месечно или еднаш неделно.....
![]() а да не зборувам.... за тоа што видов пред некој ден.... девојката на еден мој братучед живее во близина на велес, ама не во велес...... и сега, типов исто како да нема женска.... па дури и да испадне јак типац, ми вика..... види, за малце ја смував наа минатата недела..... многу, многу НИСКО и ПРОСТО.... !!! ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ова е и мој одговор. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kratka vrska so brak , dolga vrska .... dolga vrska so brak , brak pred brak ............
|
|
![]() |
|
IvanSkMkd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Се’ додека ми ја нема во прегратките,
се’ додека не можам да ја држам за рака, да и’ спуштам целив во косата, да ја спуштам мојата рака на нејзино рамо, да ја спуштам мојата рака на нејзина нога, да ја галам, да гледма каде и’ шараат очите додека слуша што и’ зборувам... ако воопшто слуша :) , се’ додека не можам да ја перцепирам, примам, чувствувам целосно со целиот себе, се’ дотогаш не верувам дека би можел да зборувам за врска ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |