Дали врските на долги релации успеваат?
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3624
Датум на принтање: 12.Февруари.2025 во 12:04 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Дали врските на долги релации успеваат?
Постирано од: srnicka84
Наслов: Дали врските на долги релации успеваат?
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 12:20
Dali uspevaat vrskite kade sto devojata i momceto se od razlicni gradovi?
dali nivnata ljubov e posilna od rastojanieto sto postoi megu niv?
DAli mozat da uspeat vrskite od razlicni gradovi??
jas ne uspeav
sto mislis ti?
------------- srnicka
|
Коментари:
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 12:29
Ваква тема имаме мила љубов на далечина..
Но, ке ја оставам поради анкетата
Секоја љубов ако се темели на добра основа проследена со јаки емоции, разбирање, толерантност..Успева без разлика каде се наогале. има и случаеви на преголема ангажираност на работа па во ист град живеат, а се гледаат еднаш во неделата а имаат несебична љубов.
Ако има желба и истрајност за љубовта нема пречка и граница.
-------------
|
Постирано од: Vallerrija
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 12:36
Samo vistinskata ljubov ne poznava granici i vredi da se borime za nea...![](smileys/smiley9.gif)
Za onoj sto patuva za ljubov, 1000 milji ne se podolgi od edna![](smileys/smiley17.gif)
------------- Povtorno so vas, mili moi!
|
Постирано од: kafka
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 12:57
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:05
Kafka, taa ljubov se cuvstvuva...i trae VECNO!!!AKO E VISTINSKA!![](smileys/smiley9.gif)
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:08
Vallerrija напиша:
Kafka, taa ljubov se cuvstvuva...i trae VECNO!!!AKO E VISTINSKA!![](smileys/smiley9.gif) | НЕ ПОЗНАВАМ НИКОЈ КАЈ КОГО ВЕЧНО ТРАЕ ТАА ЉУБОВ
------------- трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:19
KAFKA...ima, ima...VERUVAJ!!!![](smileys/smiley9.gif)
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:25
Vallerrija напиша:
KAFKA...ima, ima...VERUVAJ!!!![](smileys/smiley9.gif) | ne ti veruvam
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:27
KAFKAAAAAAAAAAA...![](smileys/smiley36.gif)
i pokraj mnogu podemi i padovi,branuvanja i krizi, ako OPSTOI TOGAS VERUVAJ DEKA E VISTINSKA![](smileys/smiley9.gif)
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:34
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:39
KAFKA....
ZASTO VAKA???![](smileys/smiley19.gif)
|
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 13:44
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 14:35
realna tema od zivotot , za ljubov treba dvajca , normalno , samo daleku od oci - daleku od srce , osudeno e na propast
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: blue
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 14:36
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 14:42
Premnogu otkazuvanja i nastojuvanja se potrebni![](smileys/smiley17.gif)
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 16.Март.2006 во 14:47
Убаво кажано на прашалникот .........ЗАВИСИ ОД ДВАЈЦАТА
|
Постирано од: ledena
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 02:12
Dokolku se saka i ljubovte e dovolno golema DA...Ima razbiranje od dvete strani,podrska,doverba,ljubov,strast,zelba...
Koga iskreno se ljubi togas ni tie nekolku kilometri nema da znacat ama bas nisto...
------------- ledena
|
Постирано од: antonijo
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 02:57
Постирано од: ledena
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 02:58
Fala na podrska...
------------- ledena
|
Постирано од: antonijo
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 03:02
nema zasto i jas mislam isto![](smileys/smiley27.gif)
|
Постирано од: mica
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 03:18
se razbira deka uspeva posto togas ne se raspravas za sitnici ;nema zasto bese tamu bez mene ...samo cekas prilika da se vidis i skok![](smileys/smiley36.gif)
-------------
|
Постирано од: viktor_popovik
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 04:43
abe luge,kako mozat da uspeat,vo nieden slucaj ne moze,ustvari greska,moze dokolku i dvata clena se zatvoreni,nema sansi da uspee ni edna takva vrska. ciao na site![](smileys/smiley2.gif)
|
Постирано од: pece7475
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 11:36
uspevaat ako i dvajcata imaat jak karakter i znaat sto sakaat. mislam deka iskustvoto e najvazno vo seto toa
|
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 12:14
абе може да успее ама веројатноста е мала,,,, а голема веројатност е да успее а и двајцата да се рокаат со други
|
Постирано од: kokolo
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 13:22
зависат од се но најмногу од тоа дали тие двајца имале нешто вредно помеѓу нив.искреноста,довербата,љубовта спрема се*е и партнерот ја диктираат врската колку и да се раздалечени двајца.
------------- ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 21:40
Љубовта нема граници... без разлика дали во меѓувреме посакале други..сепак живи луге се друго е сех за една вечер потреба на организамот...Зашто ги свакате овие работи толку лошо, разграничете.. Како и да е пак ке си бидат заедно без проблеми...
-------------
|
Постирано од: rebeka
Датум на внесување: 18.Март.2006 во 00:17
natalija напиша:
Љубовта нема граници... без разлика дали во меѓувреме
посакале други..сепак живи луге се друго е сех за една вечер потреба на
организамот...Зашто ги свакате овие работи толку лошо, разграничете..
Како и да е пак ке си бидат заедно без проблеми... | POSAKALE
DRUGI ISTO E KAO SEX SA EDNA VECER.![](smileys/smiley11.gif)
-------------
mnjkl
|
Постирано од: simonce*
Датум на внесување: 18.Март.2006 во 11:07
kaj mene uspevaat,no sepak treba dvajcata da se sakaat za da prodolzat ponataka..![](smileys/smiley17.gif)
Primer:imam drugari sto do sega nemale niedna vrska,se im bilo muvanje.i den denes da im recam pr:aj fatise se onaa,oni vikaat nejkam obvrski....svasta.....
-------------
|
Постирано од: ance
Датум на внесување: 18.Март.2006 во 20:12
iako ne sum imala takva vrska smetam deka dokolku se sakaat dvajcata nema da ima problem no sepak takvite vrski cesto ne uspevaat zatoa sto retko se gledaat i ljubovta najverojatno zgasnuva
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 18.Март.2006 во 23:52
Kako moze da ne uspevaat?Zarem site onie shto se vo brak,toa go napravile po kratka vrska!................a,.............
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Клементина
Датум на внесување: 19.Март.2006 во 14:57
можат да успеат, барем се надевам инаку кога ке си одам дома во јули, тешко мене ако не успее, ке биде беља работа богами....
------------- precious..
|
Постирано од: srnicka84
Датум на внесување: 21.Март.2006 во 14:08
![](smileys/smiley32.gif)
Blagodaram na vasite repliki, na nekoj nacin mi pomognavte da go svatam deka vrskite na destinacija e golema propast..
pozdravce do site... a segta vie predlozete nesto novo i interesno, tuka sum za ubav razgovor i dobra replika
------------- srnicka
|
Датум на внесување: 21.Март.2006 во 14:22
Зошто донесе таков заклучок дека врските на далечина се пропаст...??
Секој со својата љубов, искуство желба.. Не значи и дека со те*е треба да е така..можеби таму далеку е тој тој што треба да го имаш..Не суди никогаш мила по реплики постови или совети, слушај си го срцето.
-------------
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 21.Март.2006 во 14:27
E groto se katastrofa, zboruvano od licno moe iskustvo , arno ama , sudbinata ako pomogne , togas nema beganje ![](smileys/smiley4.gif)
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: The_Grim
Датум на внесување: 21.Март.2006 во 15:31
vrski na dolgi relacii.....hm....znam edna od licno iskustvo deka ne
uspea...ali mislam deka bese do poubavata polovina pricinata (znaci do
mene ![](smileys/smiley36.gif) ![](smileys/smiley36.gif) ![](smileys/smiley36.gif) ![](smileys/smiley36.gif) )...ali
u globala mislam deka moze da uspee...imam cimer kojsto ima devojka od
srbija i se zaedno veke 4 godini...bravos!!..se e do covekot ako sakas
SE mozes da napravis...
------------- Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one.
"Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other.
|
Постирано од: la fille
Датум на внесување: 13.Мај.2006 во 23:33
potrebno e mnogu trpenie i otkazuvanja od mnogu raboti za da uspee takvata vrska. jas navistina im se voodusevuvam na luge koi imaat vrski na dalecina i koisto vrski uspevaat.
|
Постирано од: nee_mo80
Датум на внесување: 13.Мај.2006 во 23:39
Nema sansi:) toa neuspevaat ni brakovi na dalecni relacii a kamoli vrski da uspevaat ako i dvajcata glumat ludilo i se pravat deka ne gledaat i ne slusaat inace niedna takva vrska ne e vrska toa e samo povremen seks i nisto poveke
------------- Se e na svoe mestoise ke bide dobro
|
Постирано од: angelwings
Датум на внесување: 13.Мај.2006 во 23:55
jas imav vrska so deko koj bese od drug grad----i stom vikam imav znaci ne uspeala traese 3 godini i nakraj sepak pukna dalecinata si go pravi svoeto.
-------------
|
Постирано од: LaViCa^^
Датум на внесување: 14.Октомври.2006 во 09:43
Spored mene "mnogu tesko"...
------------- Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
|
Постирано од: sexyemma
Датум на внесување: 14.Октомври.2006 во 20:37
ne mi smetaat vrskite na dalecini, i povekto uspeale do 2 god. (maksimum za mene)
------------- Don't drink and drive, just walk and fly
|
Постирано од: KaLiNa
Датум на внесување: 14.Октомври.2006 во 20:43
jas mislam deka ne moze da uspee edna vakva vrska....letovo mi se sluci da sum so edna licnost dodeka bevme na odmor i bese prekrasno i ispolneto i pred da si odime imase vetuvanja deka ke se slusame,vidime,dopisuvame......uspea nekoj period,a sega sme samo na titkanja na mobilen....
|
Постирано од: kokolo
Датум на внесување: 14.Октомври.2006 во 21:07
si vikam ke imam moznost da kazam eden den i jas za ova neshto, se nadevam deka ke potvrdam.
------------- ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
Постирано од: boli glava
Датум на внесување: 14.Октомври.2006 во 21:19
KaLiNa напиша:
jas mislam deka ne moze da uspee edna vakva vrska....letovo mi se sluci da sum so edna licnost dodeka bevme na odmor i bese prekrasno i ispolneto i pred da si odime imase vetuvanja deka ke se slusame,vidime,dopisuvame......uspea nekoj period,a sega sme samo na titkanja na mobilen.... |
ej pa vie ste top,nie sme na titkanje na fiksen![LOL](smileys/smiley36.gif)
-------------
|
Постирано од: Alma
Датум на внесување: 15.Октомври.2006 во 00:53
DALEKU OD OCITE, DALEKU OD SRCETO . . .
|
Постирано од: napoleon
Датум на внесување: 15.Октомври.2006 во 01:07
Alma напиша:
DALEKU OD OCITE, DALEKU OD SRCETO . . . | IZGLEDA SITE SPIJAT KAZI STO MISLIS TI ZA TEMAVA OD PEDAGOSKA GLEDNA TOCKA.![Wink](http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif)
------------- NEMA POTPIS
|
Постирано од: mikus
Датум на внесување: 15.Октомври.2006 во 01:16
OD GLEDNA TOCKA NA MAKARENKO?
------------- Unidentified Flying Object-- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba ,neka i taka nee nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas
|
Постирано од: chuchuliga
Датум на внесување: 16.Октомври.2006 во 00:36
natalija напиша:
Ваква тема имаме мила љубов на далечина.. Но, ке ја оставам поради анкетата
Секоја љубов ако се темели на добра основа проследена со јаки емоции, разбирање, толерантност..Успева без разлика каде се наогале. има и случаеви на преголема ангажираност на работа па во ист град живеат, а се гледаат еднаш во неделата а имаат несебична љубов. Ако има желба и истрајност за љубовта нема пречка и граница. |
СЕ согласувам со Наталија. Но, сепак тој живот на дистанца е ризик за побрза разделба, бидејки - различни градови (земји), различни доживувања, различен живот и сето тоа може да предизвика двајцата да се развиваат во различни правци и некако природно да се оддалечат еден од друг. Затоа е многу важно да имаат нешто многу длабоко што ќе ги врзува и што ќе ги држи партнерите. Не е лесно, ама е возможно.Само да не трае предолго таквата разделеност.
Знам и за случаеви на врски кои подолго траеле бидејки биле на дистанца: просторот и времето оставаат простор за мечтаење, фантазирање во кое може да го идеализираме партнерот. А ако делиме со него секојневие би ни било побрзо јасно дека не сме еден за друг.
А најјадни и патетични случаеви се оние кои имаат „убава“ врска,љубов,(тие самите така велат) мораат да одат во друг град да работат, студираат, па плачат по девојката/дечкото, и по еден/два месеци не издржуваат и си наоѓаат нов љубовник/ца. Неколку такви ми плачеле на рамо за партнерот, и по кратко време ги гледаш со некој/а нова живи „задоволни“. Значи дека врската всушност не била добра,дека се било една голема небулоза. За жал таквите се најбројни.
Меѓу другото, за врска на дистанца човек мора да е многу јак.
|
Постирано од: nindza
Датум на внесување: 16.Октомври.2006 во 01:13
Cim na eden NINDZA mu bilo pakleno tesko da uspee vrska sto ostanuva za Vas obicni smrtnici ![LOL](smileys/smiley36.gif)
Dakle NE ![Wink](smileys/smiley2.gif)
------------- OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
Постирано од: slatkicka
Датум на внесување: 09.Јануари.2007 во 20:17
Ne znam za vas ama jas ne veruvam vo takvi raboti
------------- lubovta e se
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 01:31
ima i takva ljubov!![Big%20smile](http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif)
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: raging bull 1
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 08:35
Nemat......neka ne te mamet...
------------- anger is a gift
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 12:20
Glasav za zavisi od dvajcata
|
Постирано од: ivancic
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 12:21
Zavisi od dvajcata ama retki se slucaite koga ovaa vrska e "normalna" i ke uspee,treba cesta komunikacija.
-------------
|
Постирано од: darko daniloski
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 15:39
Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 20:15
Успеваат, али мнооогу ретко.... Гласав за зависи од двајцата зашто треба да имаат разбирање и доверба во другиот....
Имам кажано негде ама пак ќе кажам.... Далечинта и го прави на љубовта
она што и го прави ветерот на искрата.... Ако е мала, ќе ја згасне, ако
е голема ќе ја разгори.... ![Big%20smile](smileys/smiley4.gif)
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Постирано од: cecka
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 20:37
ne treba mnogu filozofija....
vrskata ke uspee ako ima ljubov, no taa postojano treba da se nadograduva, dopolnuva, da se iskazuva na razlicni nacini... da ne se stava vo prangi....
|
Постирано од: Dana
Датум на внесување: 10.Јануари.2007 во 22:16
Ako ima ljubov i ako sakaat i dvajcata, ke uspee. Ako ne, baj baj.
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Постирано од: butel2
Датум на внесување: 20.Март.2007 во 07:51
Uspevaat , duri tie se i so pojaki cuvsrtva, megjutoa potrebna e i golema fantazija da se ostane vo takva vrska. Nekogas sakas da e do tebe, a ne e , i mozes edinstveno da i se prepustis na fantazijata ako sakas da opstane vrskata.
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 20.Март.2007 во 09:39
на долги релации, зошто да не? зарем далечината е посилна од моите чувства? мене секогаш ќе ми биде блиску, секако се додека постојат реални шанси дека врската ќе опстојува, т.е дека ќе се гледаме повремено, на неколку месеци, а не да не се видиш 2 години иако и тоа успева но е реткост, се додека моите чувства се силни и чисти а исто и кај партнерот... ако он е таму некаде а јас тука правам ‘парче‘ (за утеха) или обратно налет таква врска на далечина....
|
Постирано од: Danielsan
Датум на внесување: 20.Март.2007 во 19:13
sansite za da uspee vrska na dolga relacija se mnogu mali ...no sepak gi ima :)...zavisi kolku dolga ....i kolku se primorani da bide dolga ...
Da ne se lazeme :) recisi nikogas=mnogu retko....edniot odgovor treba da go nadopolni drugiot...
|
Постирано од: superbaby
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 19:35
Ne znam ... imum iskustvo ali ne od vrksa tuku samo eden vid simpatija... ima edno dete sho go svigjam a ne e od mojot grad ... a sekoj den se poveke i poveke go svigjam.. a mnogu retko go gledam. A za vrska ne znam... moze da uspee ako ljubovta megu niv dvajca e mnogu silna a i ako se sozdadeni eden za drug. I kolku i da imaat pre4ki se ke nadminat. LJUBOVTA POBEDUVA SE... duri i dale4inata ... samo prasanje e kolku se sakaat kolku imaat doverba eden vo drug...
|
Постирано од: sara333
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 19:56
zasto da ne uspee??? a, ako sme vo brak i partnerot mora da odi vo drug grad, ne daj boze vo druga drzava i ne ke mozeme da se vidime podolko vreme? togas toj brak kako ke uspee? i dali ke uspee?....e, sega nekoj ke rece maz/zena i momce/devojka ne e isto.....ako nekoj sakas ke go sakas bez razlika dali e tvoj maz/zena ili momce/devojka......p.s. imam bratuced koj si se ozeni, a vrskata ja odrzuvaa na dolgi relacii......megutoa imam prsanje do srnicka zasto izostavila "mnogu zavisi od momceto"?
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 21:52
Ako patuvaat dolgo da receme so tocak do Stip
|
Постирано од: molly
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 22:20
a ne daj boze peski
------------- koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 22:23
Pa ke pocnat da vrakaat filmovi koj na kogo mu go skratil zivotot, pa ke padne nekoj samar ili boks
|
Постирано од: Горе_Лево
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 22:49
Единствено ако се за краток период разделени.
|
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 08.Август.2007 во 10:43
anketava e haos
dali prasanjevo e :
dali vrskite na dolgi relacii uspevaat?
ili
od sto ili od kogo zavisi uspehot na vrskite na dolgi relacii?
a mojot odgovor e:
za uspeh na edna vrska bez razlika dali e kratka ili dolga zavisi od dvajcata partneri ![трепкање](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/5.gif)
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 24.Септември.2007 во 22:56
ДАЛЕКУ ОД ОЧИ-ДАЛЕКУ ОД СРЦЕ!!!!
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 24.Септември.2007 во 23:21
Dolgi vrski se kako kvalitetni gaki koi od sto ti se zdosadeni gi frlas
|
Постирано од: MENANY
Датум на внесување: 25.Септември.2007 во 14:18
Definitivno uspevat,mojata uspea,ali sigurno zatoa sto cesto se gledavme,sekoj mozen odmor ili ponekogas za vikend,sekoe leto i zima
|
Постирано од: male4ka
Датум на внесување: 25.Септември.2007 во 23:57
јас сеуште незнам на што сум ама мислам дека нема да издржам затоа што сме разделени и секогаш кога ке ми притреба не е тука
------------- Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
Постирано од: emi$
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 17:38
mislam deka uspevaat samo treba mnogu strplenie i doverba megu niv ![среќа](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/1.gif)
------------- ... only God can judge me ....
|
Постирано од: MissSexy
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 20:46
Ma daj , a sto se desava izmegu gledananjeto?
Ke sedam mirna na gazo za nekoj so ke go gledam 8 nedeli na leto , jee rajt.
Porasnete pls!
------------- U never get a second chance to make a first impression
|
Постирано од: Анжелика
Датум на внесување: 01.Октомври.2007 во 20:29
успеваат, ако има љубов, односно ако сте нашле таков спој со парнерот што далечината би била само прашање на време до следно видување. се живее за такви моменти.
------------- ..........
|
Постирано од: becenevem
Датум на внесување: 01.Октомври.2007 во 20:33
Анжелика напиша:
успеваат, ако има љубов, односно ако сте нашле таков спој со парнерот што далечината би била само прашање на време до следно видување. се живее за такви моменти.
|
ako ima Ljubov vremeto ne e problem.
-------------
|
Постирано од: Анжелика
Датум на внесување: 01.Октомври.2007 во 20:34
а дали ти доби лп? ти ја барав пораката што ја имаш, што пиша дека ти помогнала? може да знам за што се работи.
------------- ..........
|
Постирано од: LUPUS ET
Датум на внесување: 03.Октомври.2007 во 18:10
каде- како,
------------- ,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
Постирано од: LIPS
Датум на внесување: 24.Октомври.2007 во 02:57
Uspevaat ako se sakaat i dvajcata, jas upejav vo toa sega sme zaedno 24 h
|
Постирано од: topsexy
Датум на внесување: 06.Ноември.2007 во 12:41
MOZEBI USPEVAAT NO MNOGU RETKO,PORADI TOA STO IMA I DRUGI ILJADNICI LUGE VO KOISTO MOZES DA SE VLJUBIS I KOISTO TI SE POBLISKU
------------- Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 06.Ноември.2007 во 22:26
...ПОДОЛГА ЖИЦА...ПОЛЕСНО СЕ КИНЕ...!!!!...ЕТЕ ТАКА,АКО НЕ СТЕ ЗНАЕЛЕ....!!!!!!![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif) ![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif)
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Постирано од: ekaterina
Датум на внесување: 06.Ноември.2007 во 23:26
koga se saka- se se moze...
nitu prostorot, nitu vremeto ne se granica za ljubovta...
zosto TAA mora postojano fizicki da se dozivuva?
lugeto mnogu cesto od sekakvi pricini se razdeluvaat i ne e zakon deka toa ke dovede do prekin ili zaladuvanje.
ponekogas e ubavo da se "istestira" ljubovta.
ne e sekoj roden za prava ljubov....
------------- people are strange
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2007 во 00:57
zagor напиша:
...ПОДОЛГА ЖИЦА...ПОЛЕСНО СЕ КИНЕ...!!!!...ЕТЕ ТАКА,АКО НЕ СТЕ ЗНАЕЛЕ....!!!!!!![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif) ![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif) |
siguren si? ![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif)
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2007 во 01:12
100%...А И НАУЧНО Е ДОКАЖАНО ТОА...
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2007 во 01:16
a, kakva e vrskata megu naukata i cuvstvata?
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2007 во 08:17
Постирано од: Mishell_G
Датум на внесување: 03.Декември.2007 во 19:49
Moze da uspee a moze i ne, no vsusnost taka e so site vrski ne samo so onie na dolgi relacii. Ako sum go nasla covekot na mojot zivot, nema sto ponatamu da baram, pa makar i da se gledame poretko .
|
Датум на внесување: 03.Декември.2007 во 20:02
НЕ...ШТО Е НЕШТО ПОДОЛГО..ПОЛЕСНО СЕ КИНЕ...!!!СЛУШАЈТЕ ГО ВИЕ ZAGOR,ШТО КЕ ВИ КАЖЕ...
|
Постирано од: Ena
Датум на внесување: 08.Декември.2007 во 23:50
Eеееее.........луѓе мои, штотуку раскинав со дечкото а бевме во врска 4 години
Ако немате сериозни намери ви препорачувам да не заглавувате долго
------------- Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
Постирано од: EmIIIjA
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 20:33
hmm bas nesto slicno iskomentirav na edna dr tema:) mojata vrska ne uspea za zal.....
-------------
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 08.Јули.2009 во 20:23
па...... имам многу примери на врски на далечина, ама според мене, тоа е губење на време и живци.... никогаш не би можела да издржам такво нешто, од проста причина што кога сакам некој, сакам да сум со него.... а не да го гледам еднаш месечно или еднаш неделно.....![замисленост](smileys_novi/23.gif)
а да не зборувам.... за тоа што видов пред некој ден.... девојката на еден мој братучед живее во близина на велес, ама не во велес...... и сега, типов исто како да нема женска.... па дури и да испадне јак типац, ми вика..... види, за малце ја смував наа минатата недела..... многу, многу НИСКО и ПРОСТО.... !!! ![тајм%20аут](smileys_novi/104.gif)
-------------
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 09.Јули.2009 во 13:40
Mishell_G напиша:
Moze da uspee a moze i ne, no vsusnost taka e so site vrski ne samo so onie na dolgi relacii. Ako sum go nasla covekot na mojot zivot, nema sto ponatamu da baram, pa makar i da se gledame poretko .
|
Ова е и мој одговор.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 09.Јули.2009 во 13:44
kratka vrska so brak , dolga vrska .... dolga vrska so brak , brak pred brak ............
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН ![](smileys_novi/4.gif)
|
Постирано од: IvanSkMkd
Датум на внесување: 11.Јули.2009 во 14:01
Се’ додека ми ја нема во прегратките,
се’ додека не можам да ја држам за рака, да и’ спуштам целив во косата, да ја спуштам мојата рака на нејзино рамо, да ја спуштам мојата рака на нејзина нога, да ја галам, да гледма каде и’ шараат очите додека слуша што и’ зборувам... ако воопшто слуша :) ,
се’ додека не можам да ја перцепирам, примам, чувствувам целосно со целиот себе, се’ дотогаш не верувам дека би можел да зборувам за врска
|
|