IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:29
BIOGRAFIJA-ILI AFTOBIOGRAFIJA
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 14:03
Originally posted by valeta valeta напиша:

Zdravo momentalno sakam da gi najdam delata na Sigmund Frojd, pisete ako znae nekoj vo koja izdavacka kuka mozam da gi najdam.....среќа

vo najglupata: Gjurgja
so najglup prevod
isto ti se fakjat dali kje gi najs od tamu ili ne...GLUPOSTI

imat uste edna nesto za sonistata neam poima od koja izdavacka kukja bese...ako ne se lazam tabernakul
tolkuvanje na sonistata
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 17:25
читам нешто за фенг шуи на интернет
..........
Кон врв
мало дете Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај мало дете Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 19:29
Услови за слобода-цивилно општество и неговите противници од Ернест Гелнер и Вештицата од Портобело
Мало дете
Кон врв
renesansa Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 72
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај renesansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 22:35
Ja citam "Tocka na izmama"--Den Braunсреќа
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 11:35

Istoriska Antropologija

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 15:35
NEPRIJATELI {LJUBOVNA PRIKAZNA}
                  ISAK SINGER
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 22:37
Povtorno go otkrivam Petre M. Andreevski i voodusevena sum.Vo vremeto koga morav da go citam kako skolska lektira nesto ne mi legna.Verojatno knigite za lektira treba da se odbiraat povnimatelno,sprema vozrasta.A sega ne mozam da se nacitam.Navistina vredi da se procita,toj e makedonsa klasika.Preubavo
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 00:44
подфорум,
Уметност и Култура.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 18:43

SOVREMENA AMERIKANSKA
        POEZIJA
Кон врв
f_frosina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2007
Поени: 227
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 21:32
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Povtorno go otkrivam Petre M. Andreevski i voodusevena sum.Vo vremeto koga morav da go citam kako skolska lektira nesto ne mi legna.Verojatno knigite za lektira treba da se odbiraat povnimatelno,sprema vozrasta.A sega ne mozam da se nacitam.Navistina vredi da se procita,toj e makedonsa klasika.Preubavo

Mene istoto mi se sluci so KRPEN ZIVOT, cudno , neverojatno kako togas " sum ja doziveala" ( znam deka se cudev so ni davaat takvi gluposti da citame ) , sega citav i placev na glas, sin mi se cudese, a i nemu mu bese za lektira ...
Tocno e deeka za da ja dozivees knigata ( bilo koja ) vistinski " zrel" za dadenata tematika

f_frosina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 21:34
Inaku posledno nesto so sum citala i sto mi ostavilo mnogu golem vpecatok e MEMOARITE NA EDNA GEJSHA. Ako ne ste ja citale toplo vi ja preporacuvam трепкање 
f_frosina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 21:46
Originally posted by Анжелика Анжелика напиша:

читам нешто за фенг шуи на интернет

Toa e super i ubavo e da se prakticira vo domot.
f_frosina
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 23:21
Masterpieces of Western Art- onaka,edukativno,

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,375 секунди.