|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 45678 53> |
Автор | ||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum homofobicna i nemam nisto protiv niv...naprotiv mislam deka se mnogu pofer i pocuvstvitelni od hetero populacijata....covek e covek bez razlika sto saka vo krevet...
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti si sigurno peder a mozda i lezbos Изменето од Цаци Галапчарот - 01.Декември.2007 во 12:11 |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто баби и жаби? (Сега ќе го користам твојот речник) Мислиш дека педофилите избрале да бидат педофили? А некој друг се родил и си рекол "е сега за инат ќе бидам педофил".. или пак рекол "мразам дожд, затоа ќе бидам педофил".. НЕЛОГИЧНО НЕЛИ?
Сите имаме вроден потенцијал кој некоја девијантнта појава, било да се работи за некој порок, кон алкохол, кон цигари, било да е тоа кон крадење, лажење, кон некоја болест, кон хомосексуализам, кон педофилија, кон блуд и сл. Но на нас останува разумски и совесно да се соочиме со овие работи во нас, да признаеме дека се штетни за нас и да донесеме одлука да се бориме против нив.
Јас лично познавам неколку хомосексуалци кои донеле таква одлука и нивната борба завршила со триумф. Еден од нив ми е близок пријател и сега е среќно оженет со 3 деца
Морам да одам сега Диоген, ќе си го доправиме муабетот попосле.
Поздрав ман!
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ene na primer evangelos negova devijanta pojava e so veruva vo gospod gledate- pa si go trpime i go toelirame e tuka te cekav ev prijatele - za koj triumf zboruvas???????????? mislis deka sexualna orientacija e TRIUMF?????? Изменето од anakin - 01.Декември.2007 во 12:31 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=EvAngelos][QUOTE=diogenskopje] p.s NIKOJ NE RECE NISTO ZA PEDOFILIJATA..da ne mesame babi i zabi
...ajde sega konecno da razjasnime nesto.Se slozuvam vo edno nesto so tebe..Pedofilite ne izbrale da bidat pedofili..Shizofrenicarite sigurno ne sakale da se ludi..Anoreksicnite koga bi mozele,sigurno bi jadele.... Coveckiot potencijal kon devijantni pojavi e sosema normalna covecka osobina..sepak sme samo luge..No nikako ne mozes da ja izednacuvas gay-populacijata so pedofilite ili onie koj vrsat bilo kakov vid na nasilen blud vrz drugo lice...Sepak jas zboruvam za normalni polnoletni luge..mazi i zeni..koj ucat,rabotat,idat vo kino ,vo teatar,koncerti..gi pravat istite raboti kako i ti..samo sto na krajot od vecerta svojata ljubov ja podaruvaat na nekoj od istiot pol..Sto e tuka devijantno ako dve zdravi normalni polnoletni licnosti resile da imaat zaednicki zivot? ...a sega najinteresniot del : pisuvas..Јас лично познавам неколку хомосексуалци кои донеле таква одлука и нивната борба завршила со триумф. Еден од нив ми е близок пријател и сега е среќно оженет со 3 деца Kakva borba be covek ne me zasmejuvaj..toa e isto kako da si crnec a sakas da stanes belec...sto NE E MOZNO..se razbira osven ako ne si Michael Jackson. i by the way..I jas poznavam zeneti ..so 2,3 pa i 4 deca...mislis deka toa e dokaz deka nekoj ne e gay?? Sekoj denes moze da ima deca dragi moj...za zal za da imas deca ne e potrebna nikakva dozvola... me iznasmea...za ova tvoive prijateli koj "triumfirale" ..terapija primaat li? |
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greska si Caci, jas sum heterosexualna zena, mnogu gi sakam mazite i mnogu sakam da uzivam vo sexot, ama ne sum homofobicna i nemam problem so predrasudi... |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj sto go pravi sreken/srekna e izbor na samiot covek i nikoj nema pravo da sudi. I am straight, You are gay, Everything is OK .
Изменето од Mishell_G - 02.Декември.2007 во 12:34 |
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zashto provocirash? Shto ochekuvash da postignesh so toa?
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ako pocneme da gi onadime homoseksualcite moze ke se vratat kon naseto jato...na pr. ako si masko fati lezbejka natrti ja...ona ke vika u prvo vreme - nemoj, nemoj, begaj od mene, begaj, ama posle nekoj mig...ako ne reagira na toj mig ondak, uste eden mig...i ooooh...za maskite ke ima poveke zeni za onadenje...masko so masko...bolje ne zosto ke te povlece da stanes kako nego zosto luge od cigari , droga, alkohol se otkazale, ama koj k*r probal nema vise vrakanje...za peder da go zatvoris so meraklika u soba edno mesec dena...pa neka vristi tamu...ili ke go bide ili bar stvarno da ne go bide...
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Диоген, зошто не ти се допаѓа таа споредба на хомосексуалците со педофилите во нашата дискусија? Што имаш против педофилите? Зошто ги дискриминираш? Зошто не си толерантен према нив? Па не се сите педофили насилници...тоа се нормални луѓе, koi ucat,rabotat,idat vo kino ,vo teatar,koncerti..gi pravat istite raboti kako i ti..samo sto na krajot od vecerta svojata ljubov ja podaruvaat na nekoj помал од нив.
Што е девијантно тука?
Зошто си пристрасен кон едните, а ги осудуваш другите?
Ако едните се нормални,тогаш, по истиот критериум, нормални се и другите.
Сега ќе ти објаснам што е нормално...
Нормално е клучот да влезе во бравата..
Нормално е фазометарот да влезе во штеќерот..
Нормално е чепкалката за уши да влезе во увото..
Но не е нормано во ауспух да ставаш бензин
|
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да де....апче се пие со вода не се држи под мишка.....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Moram da primetam deka Slovenskata retorika bas i ne ti e najjaka strana..no kako i da e...odgovorot samiot go imas dadeno vo tvojot komentar.."svojata ljubov ja podaruvaat na nekoj помал од нив."..Normalnite gay luge imaat vrska so pedofilite isto kolku i normalnite str8 luge...Znaci pravi razlika ,tuka ne stanuva zbor za kriterium (koj patem nikogas ne smee da bide ist za sosema dijametralno sprotivni raboti)..tuka stanuva zbor za prosto razgranicuvanje na nesto sto e ,i nesto sto ne e vo red.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш ме интересира како ќе ги разграничиш хомосексуализмот и педофилијата. Зошто едното е во ред, а другото не е?
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... a taka na kraj obratno orijentiranite vo prostorot stanaa pravo orientirani i TRIUMFIRALE .....................
ko bajka lici da? EV? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |