IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Патот до заборавот на саканата личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патот до заборавот на саканата личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
Автор
Порака
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Статус: Офлајн
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 01:05
Originally posted by ekaterina ekaterina напиша:

pred da go napisam postov, razmisluvav sto da vi kazam i mi dojde da se izdisam....ama tesko izdisuvanje...mi se vrati eden star moment i svativ deka ne sum dobar primer za temava.
vreme treba...za se treba vreme...za zal vremeto ne se obnovuva i brzo se trosi...
koga veke se e zagubeno so nekoja licnost...odete...iskoristete go vremeto, ucete od tugite greski, a ne od svoite.

EH EVE JA I MOJATA VOZDISKA..

Изменето од Mishell_G - 24.Ноември.2007 во 01:06
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 01:15
..A JAS STO DA PRAVAM?DAL DA PLACAM ...IL DA PEAM...?...AJ KE SI VOZDIVNAM..MALKU POVEKE...PODLABOKO...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ahinora Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2007
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahinora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 09:23
Клин клин избива...голема%20насмевка
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 12:23
                                Ima li nekogo
                        Dali nekoj gleda
                   Kako svetlata se ugaseni
              A nesto me ubiva.
         Izgleda ko na ljugjeto da im e griza
               Zosto sekogas se okolu mene
                      No koga denot ke zavrsi
                             A site zaminuvaat..
             Koj ke me spasi od samata sebe
             koj ke bide tuka za mene
             i nema da se srami da me vidi kako polzam
             koj ke me fati koga ke padnam.
       Koga pretstavata ke zavrsi
             i tolku e prazno sekade
                   tesko e da se soocam
                         da se vratam nazad sama.

Ashley Simpson "Catch me when I fall"

Изменето од Mishell_G - 27.Ноември.2007 во 17:21
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 13:23
ubavo kazale deka toj sto te saka nema da te natera nikogas da places.a zaboravanjeto e tesko ako si go sakal covekot so cela dusa , a sto vikaat klin so klin se izbiva da taka e no kolku toj klin ke bide uspesen ne se znaeсршено%20срце vremeto lekuva se samo sekogas ke imas nekoja sitnica da te potseka na sakanata licnost .jas licno smetam deka ako si sakal vistinski nikogas ama bas nikogas nema da mozes da go zaboravis celosnoтага
... only God can judge me ....
Кон врв
Diki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 18:21
patot e izguben go nema.голема%20насмевка
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 15:43
Ne postoi takov...neka dojde nekoj da me uveri vo sprotivnoto!!Ako navistina sakas nekogo nema zaborav....sekogas ke bide del od tvoeto srce!!!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 02:11

Нема начин да се заборави саканата личност со која не сме повеќе заедно...а оставила печат во нашиот живот(ако се исклучи тука амнезија)...

Но можеме да се потрудиме сеќавањето да го направиме помалку болно...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 09:46
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Ne postoi takov...neka dojde nekoj da me uveri vo sprotivnoto!!Ako navistina sakas nekogo nema zaborav....sekogas ke bide del od tvoeto srce!!!

I jas go tvrdam istoto i toa kategoricnoсреќа
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 03:50
...when love dies, where love goes...only heaven knows...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 10:31
Originally posted by mamma mamma напиша:

Se prashuvam zoshto voopshto da se zaborava??
Lichnost koja tolku znachi vo zivotot-NIKOGASH ne treba i ne smee da se zaboravi.
Konechno,taa bila del od nego-zoshto bi zaboravale??

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 17:05
Хммм........штотуку раскинав со дечкото.....и сега ми е многу тешко. Сеуште го сакам, ама последниве месеци немаше љубов како што имаше порано.
Знам дека нема брзо да го заборавам а не ни сакам да го заборавам, зашто 4 години од мојот живот поминав со него, и тие години му припаѓаат на него.
Да го преболам може, меѓутоа да го заборавам ни самата несакам
ВРЕМЕТО Е ЛЕК ЗА СЕ
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 14:50

Epten brzo zaboravam,go pomnam ona sto miznaci i isto taka gi pomnam ubavite migovi so licnosti koi me pravat srekna...a za da zaboravam nekoj toj nekoj treba seriozno da i go ima zagorceno zivotot,a so ogled na toa sto jas mojot zivot najmnogu si go cenam i sakam...znaci....kratko trae

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 15:32
Еве неколку совети како полесно да го преболите дечкото со кој сте раскиналенамигнување

1. Замислете го како се бричи, а цел се испосекол и крв му блика од образите.

2. замислете го како чачка расипан заб.

3. Замислете го како го чепка носот со долг нокт од мал прст.

4. Замислте го како се секне-но не во шамивче.

5. Замислете го сега како се чеша по задникот на јавно место...

6. Ве бакнува, а претходно јадел кромид...

7. Му смрдат чорапите...

8. Седите во ресторан, и чека вие да си го платите своето...

9. Се прави на Тошо додека вие гледате во некој златарски излог...

10. Фрла валкан веш, мокри пешкири, чорапи  наоколу машината за перење

11. Седи по дома со скинати тренерки...

12. Гледа фудбал додека вие се утепувате од чистење...

13. Гледа по други жени-а анае дека го гледате...

14. Замислете го во сите оние омрзнати ситуации-а ако не помогне ни тоа, што да ви кажам...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,859 секунди.