IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 33>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 21:58
  Definitivno onaa propagandisticko-popullisticko-diktatorso-avtokratna na Vladata..so celoto semejstvo ui sinot..."koj ne raboti na vladata..ALI zatoa Vladata raboti za nego"  ..koja papazjanija...."abe dedo koga posleden pat i kupi rodendenski podarok na vnukati?"  loooool...koj bullsh*tt...samo me interesira..dali nekoj go znae avtorot na na ovaa poppulisticka bljvanica..najnova od kujnata na Vladata?...(sakam samo da mu cestitam)..odnapred blagodaren

p.s...a za najIRITANTNA...definitivno..NEKTAR MARMALADA...strav me faka koga ke go vidam onoj malion lik...odma fakam daljinskoto da namalam
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 04:16
Dokumentarecot za deteto-genijalec koj im gi otvara ocite na clenovite od semejstvoto i patem im objasnuva deka sega i decata razbraa

Ananas- Portokal i majkata robot
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:53
многу ме живцира онаа на кока кола....со тоа детето и сестрата и кога и пеат заљубена изгубена или така нештоплазење....ме зачуди....кока кола обично имаат добри реклами...збунетост
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:22
Многу ми е глупа рекламана на К15 за Македонска телевизија
Veni Vidi Vici
Кон врв
Dabo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dabo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:49
рекламата за ГОНГ ( прашак за перење)
Со што перат нашите домакинки?
-Со гонг
-Јас само со гонг
-Со ГОНГ се разбира

ОВА Е КАТАСТРОФА
Кон врв
DenizC Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DenizC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:58

“Добра вода“ едно време даваше реклами каде луѓе (градежен работник, готвач на лесковачка скара, малограѓански фраер) си ја гледаат работата и одеднаш ќе им се пие вода.

Откако ќе се напиат викаат:
“ОВАА БРЕ МНОГУ ДОБРА“

Тие реклами највеќе ме нервираа.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 15:10
Последнава реклама од орбит „бонбоните што го чистат јазикот“ многу е глупа, иако бонбончињата се супер
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
bibka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 16:15
definitivno onaa na cosmofon mislam deka bese so kalugjerkite u manastirot! katastrofa
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 22:27
A...zdravje  jogurtot ili mleko shto da e?????
ovaa najnovata????So decata???
Ne mi se veruva,ke se samoubijam....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 04:42
Originally posted by mamma mamma напиша:

Hm..da...JOSH...gricki....

da onaa za jos gricki ne mozam navistina begam vo druga prostorija ili menjam program
mi go iritira mozokot
Кон врв
Eci Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 10:40
Па, рекламите во суштина и се прават за глупави луѓе.

А ако треба топ листа:
1. рекламите со кои Владата сама си се рекламира (сите до одна, од плаќајте даноци, користете фискална, платежна картичка, па до гледај ме мајко колку добар Влада...), а од сите нив таа кога го сопнуваат инвалидот
2. Сите реклами на Бонукс (со Марија)
3. Рекламите на мобилните оператори (сите до еден)
4. Овогодишните реклами на Кока Кола и Фанта (порано ми се допаѓаа)
5. рекламите за кисела вода (препушти им се на инстиктите)
6. новата реклама на Свед милк (не можам да откријам дали моќеби млекото го произведуваат со возење на велосипеди во природа

А од сите реклами најодвратни ми се рекламите Ред Бул ти дава Крилја - со еден идиотски глас. Тие треба да се забранат.
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 14:45
-Majstore, mnogu se
-Ako se, neka se mnozat

Debilska replika, nema sto
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 14:23
Panceva reklamira prasok za perenje ? Pa kade ona se izvalkala ? Poglupo nesto ne sum videl. Eii, poznata e, pa ke ni odi prodazbata, dzabe samo parite i gi dale za nejzinoto "skapoceno" vreme sto go izgubila za snimanje na reklamata.
Prasok za perenje treba da reklamira avtomehanicar, rudar ili rabotnik vo kanalizacija.
Izgleda reklamite gi pravi mediumsko drustvo so ogranicena mentalna sposobnost. A od kade im e kadarot ?

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 14:57
со самото тоа што конкретно таа реклама се спомнува насекаде, рекламата е успешна. за да види за што се зборува, секој ќе сака да ја види и ...
оп, потсвесно ќе му се забележи кој производ се рекламира и утре кога ќе влезе во продавница, несвесно ќе си купи.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.