|
Што вели Кyранот за џихадот? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Автор | |
orto
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Linčovanje hinduisteLinčovanje Pretučeni mr. Vimal Patak moli muslimane za milost u bangladeškoj džamiji. Uhvaćen je van džamije, na putu kući. Muslimani nakon molitvenog petka, kad završe molitvu, odu iz džamije i hvataju prvog hinduistu na kojeg naiđu. Uhvaćenog Pataka su odveli nazad u džamiju i na smrt ga pretukli pomoću palica uz pjevanje muslimanskih svećenika ''ubij nevjernika''. Patak je s preklopljenim rukama koje traže milost umro brutalnom smrću. Изменето од ACELERA - 27.Ноември.2007 во 00:59 |
|
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|
emran
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miralem jas stvarno sum musliman ne izmisluvam nickovi ako mislis za mene,millo mie sto sum musliman sto mu se poklonuvam na mojot allah i neznam dali se dodadeni zborovite od psihopat vo biblijata deka ce dojdat lazni proroci na zemjava da ne zanesuvaat a toa se celese na muhhamed ili toa go pisale prvite proroci ova neka migo objasni evangelos
|
|
Фундаменталист
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди реален Мирален и кажи ми како се ширел Исламот па ќе те посоветувам нешто?
А за христијанството..не сум можеби Закир Наик, но знам доволно за расправам за скоро секое прашање кое не им е јасно. Изменето од Фундаменталист - 27.Ноември.2007 во 01:06 |
|
Фундаментален(лат.fundamental)-основен,темелен,главен,суштествен,првобитен.
|
|
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иСЛАМОТ СЕ ШИРЕЛ ЕВЕ ВАКА http://www.faithfreedom.org/Gallery/hanged1.jpg Hanging and public executions in Islam.Another young Iranian victim of Islam. Изменето од ACELERA - 27.Ноември.2007 во 01:17 |
|
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:22 |
|
Фундаменталист
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.holocaustinkashmir.50megs.com/ka02001.html
ако ви треба нешто од Кашмир само кажете ми бидејќи таму се заклани повеќе од милион муслимани.Имам слики на тони
|
|
Фундаментален(лат.fundamental)-основен,темелен,главен,суштествен,првобитен.
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
|
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bičevanje tinejdžeraTjelesno kažnjavanje "I uzmi rukom svojom snop, pa udri njime i ne prekrši zakletvu! Uistinu, Mi smo ga našli strpljivim. Divan rob! Uistinu, on je bio pokajanik.'' (k*ran 38, 44) |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
|
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
k*ran 47:4-6
Kada se u borbi s nevjernicima sretnete po šijama ih udarajte sve dok ih ne oslabite, a onda ih vežite, i poslije, ili ih velikodušno sužanjstva oslobodite ili otkupninu zahtijevajte, sve dok borba ne prestane. Tako učinite! Da Allah hoće, On bi im se osvetio, ali On želi da vas iskuša jedne pomoću drugih. On neće poništiti djela onih koji na Allahovu putu poginu, i On će, ih, sigurno, uputiti i prilike njihove poboljšati, i u Džennet ih uvesti, o kome ih je već upoznao. |
|
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sto ne ti e jasno tuka
|
|
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека оваа фотка одговра на сурава од к*р-ано |
|
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledas orto ti mislis no nemas so sto da si mislis
temata e za xhihad neli a ti tuka plasiras slika kade sto nekoj se kaznuva so 100 biceva radi toa sto se dal na Blutstvo
no ajetot koj sto ti go dade nema vrska so Blutstvo
taka da ti nemas pojma nitu sto pisuvas nitu sto so sto se soglasuva
a ako jas pocnam tuka da ti iznesam stihovi od samata Biblija
veruvaj deka ovaa mnogu bedno ke ti izgleda i slikata a i ajetot ke ti izgleda premnogu blag
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ORTOOOOOOOOO SE VRATIL
kje prajme slikovnica od istinite sekogas go bivalo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |