![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 90> |
Автор | ||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
40 tazni denovi bez Tose...Seuste ne mozam onaka pribrano, bez emotivni reakcii da gi slusam negovite pesni...
Uteha mi e samo soznanieto deka Tose e sega navistina vo eden svet na ljubovta...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
![]() |
|
još ne mogu da prihvatim da ga nema, prevelika je tuga i bol...
jedina utjeha može da bude što je sada sa anđelima jer on je bio i uvijek će biti anđeo jedini, njegovo mjesto je na nebu u vječnom miru...
*
Ubavino vo cveke skriena
na race te nosat od mene zvezdata ti zgasna, samo što te pronajdov ti zamina Patuvaj ljubov moja vo sonot ti si moj, angel čuvar, pak ke bidam tvoj. Ikono moja za duša raj mi beše samo ti no neboto te skri o, kolku boli no kazna moja ti si milo moe, kazna moja si ti Kandilo i nebo ogrea venec bel ti pletat angeli zvezdata ti zgasna, a samo što te pronajdov ti zamina. Ikono moja za duša raj mi beše samo ti no neboto te skri o kolku boli no kazna moja ti si milo moe, kazna moja si ti Kandilo i nebo ogrea venec bel ti pletat angeli. |
||
sakam skopsko
|
||
![]() |
||
trendafil ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
|
Natalija bidejki si on sakam samo da te zaprasam dali go poznavase licno Tose i sto mislis za negovata vrska so Andrijana?Odgovorimi te molam mnogu mi znaci mislenjato na javnosta.
|
||
![]() |
||
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
![]() |
|
R.I.P
![]() |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
![]() |
||
P.Natalija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() |
|
![]() 40 dena od tvojata prerana smrt-neka ti e lesna zemjata ANGELU!
4 Meseci od preranata smrt na mojata kerka(2,5 god )
Poslednata ispeana pesnicka od usnite tvoi bese "Majka na Marika"
Pred da pocines tvojata baba proba da mi ja kazuva pesnata kako sto se peela nekogas, no jas ne ja doslusav zosto predcustvuvav deka ima los zavrsetok,...i za zal taka i bila,no nemam hrabrost da ja prasam pak!!!
SEPAK KAJ MENE SE PROBUDI MISLATA DEKA IMA NESTO PROKLETO VO TAA PESNA
TOSE I ILINA
POCIVAJTE VO MIR
PEJTE GI PESNITE SO DUSA I NASMEVKA NA LICETO
![]() ![]() SEKOGAS KE SE SAKAME!!!!!!!
|
||
![]() |
||
ane_chocogirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() |
|
luge ne znam so da kazam, se uste e mnogu bolno toa. Sakam da najdam nekoja zrtva na koja ke i se iznavikam edno ubavo za da go izvadam besov od mene. No za zal ne mozam da obvinam nikogo i nema kogo da go okrivuvam, osven Bog no toa nzvistina ne go mozam. Potesko mi e zatoa sto ne mozam da se olesnam. No eve barem tuka mozam nesto da napisam. Ve sakam site!
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() |
|
Zalam, no ne sakam da komentiram okolu toa... Za zal e golema greota koga covekot go izgubivme zasekogash, sega veke slusham i gledam kako site ama bash skoro site naednash go poznavaat, drugari bile itn... jas znam deka nikogash nema da go prebolam, nikogash nema da sretnam covek kako nego..nikoj veke nema da ima dusha i da pee so ljubov kako nego.... Okolu Andrijana isto taka ne sakam da razgovaram...samo se nadevam deka nekoash ke se doznae vistinata okolu toa....zalam ako sum surova..no, milsam deka e vreme da prestaneme da burickame kade ne ni ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
trendafil ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
|
Da ima takvi sto se pretstavuvaat kako drugari no .....zaludno e baram nacin da ja iznesam vistinata na videlina a ne sakam da se doznae koj sum. .Premnogu se sakaa za da im go negiraat toa i sakam da se znae deka Andrijana bese na 40 dena no nikoj ne ja prepozna,i za toa ke se doznae pa ke se uveris deka bev blizok so niv,ednostavno boli koga slusam tracevi za niv dvajca,tie se sakaa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() |
|
Почивај во Мир, Тоше!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
|
|
||
veruvaj
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() |
|
Se uste me boli kako i prviot den..Pominuva vremeto a bolkata ne se menuva..Na momenti se prasuvam kako ponatamu??Znam deka mora da se tera dalje u zivotot ama koga ke mi tekne deka setoa toa ke bide bez Tose
![]() Nikogas nema da te zaboravime sonce nase najubavo ![]() |
||
![]() |
||
ivan4e ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
|
koga samo bi mozela da go vratam vremeto koga ti bese pomegu nas,angelce nase najmilo.zosto morase bas ti da ne napusti i da ne ostavis da toneme vo solzi.ke se sekavame vecno na tebe,na tvojot angelski lik i prekrasen glas.TOSE POCIVAJ VO MIR.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
![]() |
|
I TOA USHTE DOLGO VREME KE PATIME SITE NIE KOE GO POSHTUVAVME OVOJ CHOVEK.....
REST IN PEACE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |