|
Ќе остане ли Македонија во мрак? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OOOOOOOOOO, Dobro vecer, dobro ni dojdovte
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da ne ti fali takov eden mozok ...a moira...ili uste on ni falesese salam
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa covekot odamna go nema, se vratil od setanje mozebi, pa pak biseri da ni roni, ej kakov si
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be ni fali...a i ovoj letacot so orlovi krila ni go nema ...abe da ne se suspendirani...aj batali seirot nego kazi mi sto mislis ke ostaneme li vo mrak......i so napravivte so profesorkava....kako mozam jas da ti pomognam za nejzino promoviranje i da se cue nejziniot glas....sega rabotam na scenariot za Angelina Markus so marco antony bi trebalo da izleze odlicen dokumentaren film..pz |
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....eh, sto se odnesuva do mrakot, toa e proces kojsto kaj nas trae, trae, trae....se sekavas na reklamata za Wrigley's?
A za profesorkata ne znam kako bi ja promovirale jas i ti, taa e promovirana ohohoooooo... Ima prevedeno preku dvaeset knigi na makedonski jazik od latinski i starogrcki, megu koi se delata na Ciceron, Erazmo Roterdamski, Sveti Avgustin, Vergilij, Caesar, Lukretij, Horatij, k*rtius Rufus... ima dobieno nagradi za preveduvacka dejnost "Kiril Pejcinovik", "11 Oktomvri", "Grigor Prlicev", "Vanga Casule" itn., inicijator e za preveduvanjeto na pette anticki izvori za Makedonija, a dva ima samata prevedeno, taka da stvarno ne znam kako bi ja promovirale nie, eve sega raboti na nesto mnogu interesno, povtorno povrzano so nas, makedoncite i za Makedonija, taka da..., se zanesov, dosta ja falam, pogresno ke bidam svatena Изменето од moira - 06.Ноември.2007 во 20:45 |
|
SHTUKA
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во зимскиот период многу е кратко времето со виделина.
|
|
,,DO POBEDATA I NAZAD,,
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се прашувам како и многу други мои сограѓани..ЗАШТО се крие нешто што е „добро„ договорено со ЕВН за Македонија и Македонците..а пак кои на своевремениот повик на една невладина организација лани (чинам СВЕТЛИНА се викаше)..на нивниот јавен и јасен повик за протести..сите (скоро) недоветно им се подсмевавме...!!!
Ама сега (изгледа) сите ќе си го „папаме„..она за што поранешниот премиер б(а)УЧКо , а сега кандидат за иден (потенцијален) „станар„ на Идризово ни го кажуваше..поддржан од комуњарската камарила..а која ја урнисуваше државата со секој нареден ден од престојот на власт..без мерка и усул... Повеќе овде: http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=8&tabid=1&EditionID=1258&ArticleID=80796 Изменето од novace - 22.Ноември.2007 во 01:06 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj tie sto go srocile i potpisale dogovorot go kriea, samo od nim poznati pricini, a nie samo moze da pretpostavuvame zosto e taka i sto sodrzi Dogovorot za prodazba na ESM, no ne mi e jasno zosto segasnata vlada prodolzuva da go krie Dogovorot i ne go dava na uvid vo javnosta???
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако забележа..истата дилема е и кај мене...??
Најверојатно е ..како што ми појасни еден мој пријател--јурист по професија е:
Предходните потписници од комуњарите ...најверојатно ставиле одстапна „мина„ во Договорот..со кој се оневозможува да се тој јавно публикува и крши..слично како што направи(ла) Владата на Црвенковски со ОКТА..та сега Меѓународниот Суд ни „додели„ КАЗНА од 53 МИЛИОНИ Долари за тоа прекршување на комуњарите ..кои пари Македонскиот Народ ќе треба да ги плати..наместо Црвековски соосе камарилата му комуњарска...
Овие денешниве ..најверојатно се многу поумни од Владата на Бранко...и не се инаетчии како нив..и не играат против Државата на Македонците..затоа и тие прават според однапред договореното на предходниот премиер и влада..
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdravi go tvojot prijatel jurist i kazi mu deka negovoto obrazlozenie pravno e neizdrano
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали ќе те разбере...но ќе се обидам да му го прочитам постот во оригинал..
Има студирано во странство..не знам на кој беше универзитет запишан??...
|
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e dogovorot tajna ..ne nzam sto ti znaci temava..protiv bucko ili potiv dvujo ..stranata si ja utnal |
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што народот молчи и дозволува да се продава неговиот имот. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti be Orlov po svadba, tapani
Изменето од moira - 25.Ноември.2007 во 16:46 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |