|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Т-Е-Т-Е, не значи дека си глуп ако имаш некоја глупа идеа. Таман работа ако тој на тоа се навреди...но, без разлика колку и д а било ненамерно, многу ми беше незгодно со жената...
blueprayer кога стапуваш во брак со некого, да знеш дека веднаш стануваш дел од неговата фамилија, така да е невозможно ја игнорираш мајка му, ако сакш тој да биде среќен. Исто важи и за тебе. Зарем би сакала твојот сопруг да нема респект кон твојата мајка?
Неговите родители не се пресудни за врската, но се многу важни. Исто толку како и твоите родители. Зарем не сака секој од нас да добие благослов за својата љубов?
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam zosto sekogas MAJKA MU e nesto najloso. Osven Mamma i Vlecka site drugi iskomentiraa se najloso za MAJKA MU. Mozebi ke nemate sinovi, ama mozebi i ke imate... ne mislite deka i vie togas ke bidete MAJKA MU i nesto najloso na svetot? Inaku, postapkata na devojkata e daleku od pristojna. |
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,majka mu,
samo jas mislam deka poveke se "krivi" snaite otkolku majka mu! |
||
Blonde.Kirka
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Старката не да претерала него незнам. Не само што тотално некултурно и некоректно се испонашала, туку и и дала до знаење дека отворено не ја поднесува. Убаво е да си знае штипјанката на што е, зашто како што знаат мајките да бидат психопатки -никој.
Е сега од случај до случај има разлика. Некогаш со право не поднесувате некој, ама сепак тоа не е причина да навредиш некого толку директно како мајката на дотичниот син зашто ако девојката е грда тоа е избор на синот и ничив друг. А и мајките се необјективни, мислат дека нивните деца се најубави и дека заслужуваат подобро.
На пр. мајката на мојот партнер уште прв пат кога ме виде и запозна не се устручаваше да ми каже дека не сум битна јас, туку среќата на син.И тоа без пардон.Од тој ден јас се наштимав според нејзиното понашање.Коректна сум и ја почитувам како негова мајка и тое е СЕ. Изменето од Blonde.Kirka - 21.Ноември.2007 во 21:46 |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toa kako ke se odnesuva "majka mu" e mnogu bitno kolku sinot ke i dozvoli da go pusti jazikot!ako on e maz na mesto nikogas nema da ima problemi ,a ako se drzi za suknjata na mama ,togas eden sovet ,barajte so pobrzo kade e vratata!!!
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e,ima i takvi mamini mazi,i toa ne mal broj!
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e vazna majka mu!
ne e vazna majka ti!
se` dodeka edna od niv e na prvo mesto, vie ste na vtoro
a...vtoro, treto, cetvrto...=posledno
samo prvoto e vazno!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i nikoj nee kako mama!!!
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sin mi, kerka mi i maz mi go delat prvoto mesto
a babite- ortacki i drugarski si go delat vtoroto
toa bilo sekogas taka:i koga bevme dvajca, i sega koga sme cetvorica.
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako prvo, ova e uvreda za devojkata, i iskreno kazano, ne e dobro na nikoj-a da se sluci. |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu taka, ljubovta na majkata i zenata e nesporedliva i mnogu pogresno e sto snaite gi gledaat svekrvite kako rivalki. za ljubov na mazot treba da se pocituva majka mu. mnogu pogresno i od svekrvite koi gledaat na snaite kako na nekoj sto gi istisnal od srceto na sinot. za ljubov na sinot treba da se prifati i snaata. zvuci malku kako fantazija ama ne e tesko da se ostvari. |
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Снаа и свекрва не е никакво ривалство! Неконк*рентни се една на друга! Но, мир во куќа има ако тие две се согласуваат. А жени како жени, знаат да си имаат бубици во глава (без разлика која е-снаа или свекрва) па често има к*ршлус меѓу нив.
Меѓутоа, двете треба да си го знаат своето место и малку покроце со изливите на бес. Респект меѓу нив е најмалку што може да се покаже за да биде доволно ....
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |