|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka dozvola na nikogo ne mu treba i deka homoseksualnosta kaj nas se krie ne poradi nekoi zabrani koi postojat vo drzavata tuku poradi niskata svest na lugjeto koi vednas znaat da etiketiraat. Pritisokot na sredinata znae da bide ubitacen i zatoa i ne gi ni obvinuvam lugjeto so ova seksualna orientacija sto ne sakat da izlezat javno. Изменето од Mishell_G - 11.Јули.2007 во 20:00 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРО....!ЈАС ЌЕ СИ ОСТАНАМ НА СВОЕТО МИСЛЕЊЕ,А ВИЕ КАКО САКАТЕ...!!!ОТВАРАЈТЕ СТРАНИЦИ,ПИШУВАЈТЕ ПАРОЛИ...И ДА НЕ КАЖАМ УШТЕ ШТО ДА ПРАВИТЕ..,АМА НЕКА ОСТАНЕ САМО ВАША ЛИЧНА ОПРЕДЕЛБА И МИСЛЕЊЕ...!НЕ НИ СЕ ПОТРЕБНИ ПРОСВЕТИТЕЛИ(БАР ВО ОВА ВРЕМЕ),НО НЕМОЈТЕ ДА ГИ УБЕДУВАТЕ ДРУГИТЕ, ДЕКА ТИЕ(П*******)ОДАТ ПО ВИСТИНСКИОТ ПАТ...!(У СТВАРИ ПА И НЕКА ОДАТ...ШТО ПА ЈА ТОЛКУ СЕ ЗАМАРАМ СО НИВ...МИ Е ГАЈЛЕ...ЈАС ЌЕ ГО МЕНУВАМ СВЕТОТ..?)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
golden
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospod gi sozdal da bidat takvi kakvi sto se toa nee perverzija ili nekoe iskustvo plus toa e ziva bolest
|
|
eutanazia
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене единствено ми смета и го сметам за крајно лицемерие кога
хомосексуалците и покрај својата секс ориентација стапуваат во врски со
жени "емотивни" и сексуални,мислејќи дека околината ќе ги осуди,
омаловажи,и стигматизира ,ако јасно се искажат и ги искажат своите
чуства. По мене треба да останат такви какви што се.Во последно време
слушам многу вакви животни приказни,а тоа искрено ме згадува,и затоа и
ја напишав темава и провоцирам.
И немам ништо против хомосексуалните ориентирани типови само да си останат меѓу своите. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ova pishuvav vo temata homoseksualni brakovi dali ste za ili protiv. Se soglasuvam deka homosekcualcite ne treba da se krijat vo heteroseksualni brakovi. Ednash imam slushnato od edna zhena koja veli deka mazh i dokolku ja izneveruva neka bide toa so zhena samo nemoj so mazh.Imeno toj stalno e otsuten ama go gledaat vo masko drushtvo.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HOMOSEXUALCI MOZAM DA RAZBERAM I DA PRIFATAM,
BISEXUALCI - ISTO TAKA
LICEMERIE - NIKAKO,
mislam, ako si homo - ok, tvoe pravo pri toa e dali javno ke se deklariras ili ne, ama nemas pravo da se ozenis! oti e licemerno!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ne e tocno deka e bolest!!! sexualnata opredelba NE e bolest |
|
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........osven"krivata" sexualna opredelenost!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...тоа е уште една ЧУМА кај нас...!!!! |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto CUMA, kakva steta ti bi mozel da imas od niv??? Mislis deka moze da te prefatat???
|
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова е многу честа слика за геј луѓето во Македонија. Јас дури познавам девојка која се омажи за еден дечко, кој после 3 месеци брак и кажа отворено дека се женел за да ја прикрие својата хомосексуална ориентација. Замислете, во ниеден момент дури не ни прекинал врската својот дечко, а неа цело време ја лажел.
Не знам само она како не го примети и не знам само тој како има душа такво нешто да и направи!
Педерска работа!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A izvini kade, vo koja kategorija bi gi smestila????? Vo Normalni???? Vo Prirodni???? Ako ne e bolest sto e?????
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ИЗВИТОПЕРЕНОСТ...ЕТЕ ТОА Е!!!МОЖЕ ДА СЕ ИСПЕГЛА..! |
|
|
|
unikat
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele strav da te fati! Koj so saka nek si prai u zivotot, samo neka ne se pravi toa sto ne e - Str8!!!da vi kazam moze da se otvori tema na pr so mislite dali da se legaliziraat gej vrskite kaj nas. Barem togas ke znaeme koj se e peder niz gradov!!!Vaka, site se praat deka"ne jas nikako", a ustvari javna tajna e koj se e gey, bar od site nasi grdni stilisti, frizeri, kreatori i kreatorcinja...i taka nataka.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |