|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazav so dozvola!!! neli????
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова важи за женските
ако успееш да добиеш поени кај мајка му, го имаш во рака женски, бидете дипломатки и фаќајте врски кај мајка му, не губите ништо, можете само да добиете а во врска со насловот можам само да кажам, лоши околности, ништо важно |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zoshto voopshto se potrebni poeni??
Treba li toa da znachi deka moram da go menuvam karakterot za da se dopadnam nekomu kako bi bila sigurna deka pak nekoj drug poveke ke me ceni i pochituva poradi toa???? Kolku vreme bi mozelo da trae toa "prepravanje"(zboruvam samo vo sluchaj da treba da primenuvash diplomatija)??? connected, se nadevam se sheguva so ogled deka "ubavo se nasmeala" |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што друго ми преостанува? каква врска има мајката со љубовта помеѓу двајца? ако навистина е љубов, тука никој друг не е важен. уствари, мајката ќе е најсреќна доколку и нејзиното чедо е среќно. поздрав |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno se soglasuvam so tebe,
tochno toa i jas sakav da kazam. Nema diplomatija,nema ni potreba. Majkata ne e vo glavna uloga No temata beshe neshto sosema drugo-zabegavme...vo druga pozdrav i do tebe-connected |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majka mu bila uste i kulturna so devojka koja nema osnovna kultura na odnesuvanje.
Aj ete, bila sovladana od ljubopitnosta, zirnala sto zirnala, no sto sakala da postigne so toa sto ja izvestila majkata na momceto za svoeto otkritie?
Licno jas bi se spustila malku na nejzino nivo i bi i odgovorila "A sto ocekuvase ti, sliki od mazi?"
Za slednata vecera kaj mene ponatamu, ke moze da sonuva, a na sinot ke mu kazam "sinko...ne ti se mesam...ama jas ni na tatko ti ne mu cackam vo kompjuterot i po dzebovite..pa ti vidi dali e ova za tebe"
Sto losotija sum bila... Изменето од maria_magdalena - 19.Ноември.2007 во 17:52 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија Магдалена, ти многу категорична за темава! Добро, двете ја згрешиле и нема што девојката да паѓа во несвест за реперкусиите. Идемо даље!
А за поените кај мајка му, connected има право. Не треба да се глуми или да се спроведува дипломатија, но се е олеснато кога има благослов од неа. Можеби ние како помлади треба да имаме повеќе трпение кон неа и да пробаме да и удоволиме, како што би го направиле тоа на сопствена мајка. Верувајте, некогаш е потребно многу помалку отколку што мислиме
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednostaven slucaj : samo sekoj si brka muva na kapata izglea hahahah Mona liza , kazi i na drugarka ti da ne ja boli vistinata , ne mora da bideme najubavi a za toa nekoj da ne ne saka .
E sea da iskomentiram za restoto od komentarite na forumdzikite . Majka mu , e edna odvratna i delikatna tema , gledano od mene , i iskreno ne mozam da poveruvam na nekoi komentari od forumdzikite .
Vicot sto e zaednicko za svekrva i torta : dvete se ubavi ladni i so sveka .
Toa sto vie zenite imate meguseben problem i sopernistvo , sto da se pravi . vie velite za majkata na soprugot , deka e gnasa , taa veli deka vie ste gnasi i taka od start fateno na inaet gi pravi ebenite familii nesrekni do krajot na zivotot .
Sum gledal iljadnici primeri vo zivotot moj , kako zenite si ziveat so svekrvata , a imalo i tvrdoglavi po sekoja cena da go lisat od majka mu . Koga ke go lisat od majkata ke mu ja tupnat nivnata majka . Zvuci neverovatno , zarem ne . No so tek na vreme kako gi analiziram rabotive , gospod na pomos . So ovaj post sakam da im kazam na mazite , da si drzat do svoite stavovi , da si ja sakaat svojata majka , zasto taa e edinstvenata zena vo zivotot koja najiskreno ve saka . Sepak vo toa zensko sopernistvo , treba objektivno da se gleda i da se balansiraat rabotite.
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=Antiqua]Марија Магдалена, ти многу категорична за темава! Добро, двете ја згрешиле и нема што девојката да паѓа во несвест за реперкусиите. Идемо даље!
Znaes, mislam deka si vo pravo. Premnogu brzo ja osudiv devojakva, a gledano od drug aspekt, taa mozebi tolku bila vljubena sto i ne razmislila za odnesuvanjeto. Duri, sega se potsetuvam na nekoi moi "zeleni" pred negovite...o Boze dragi...kako sum mozela!
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите имаме по некоја. Еве една-
Правиме шопска и он сака да стави оцет во неа. И јас му викам *Од кај ти е таа глупа идеа да ставиш оцет во чопска?*, а мајка му зад мене вика *Од мене, јас ставам оцет во шопска*
Леле, сакав да потонам инстант! Жената не се налути, ама мене ми беше ултра незгодно!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hektor,taka e majkata e taa koja go saka svoeto dete bezuslovno............
zatoa sekoj treba da gi "postuva" roditelite na sakaniot
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekako deka treba da se poshtuva-i toa bez navodnici.
Prvo ja poshtuvash shto e postara od tebe,pa od opsta kultura i ako si chovek,ke poshtuvash. Vtoro ke ja poshtuvash shto e majka na soprugot,ako sakash i taa, a i toj da te poshtuva i ceni kako lichnost. No tuka pogore se zboruvashe za diplomatija,glumenje,menuvanje na karakteri,sobiranje poeni..itn. Rekov deka za toa nema potreba,ako ovie pak pogore kazani zborovi moi se sekojdnevie.Kompromis-da,toa e sekogash potrebno,no sepak,treba da ima nekoi granici,da ne se zabega i da ne se pretvori vo ochaj. No,sekako ne e lesno,drugo e koga se zboruva"napamet"i kako koj bi pravel,a sosema drugo koga veke go dozivuvash. |
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe nie stapuvame vo brak so toj sto go sakame ili so negovata majka!?
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |