IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Патот до заборавот на саканата личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патот до заборавот на саканата личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:48
Originally posted by tanjaaa tanjaaa напиша:

A SEGA SAKAM ODGOVOR NA OVA PRASANJESTO TREBA DA NAPRAVIME KOGA TVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV TI VELI DEKA PREMNOGU TE SAKA,DEKA ZIVEE SAMO ZA TEBE, DEKA NE MOZE DA PRESTANE DA MISLI NA TEBE, NO PORADI ODREDENA PRICINA NE MOZE DA BIDE SO TEBE.      KAKO GLASI ODGOVOROT NA OVA PRASANJE????????????       

НЕ ВЕРУВАЈ..!!!ТОА СЕ ВИКА...ВО ОЧИ ТЕ ГЛЕДА И ТЕ ЛАЖЕ...!!!ГАРАНТ...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:58
Odredena prichina????
Te saka-i toa premnogu,ne prestanuva da misli na tebe,
zivee samo za tebe...????A ne ti ja kazuva ODREDENATA PRICHINA
SHTO E VSUSHNOST razlog da ne e so tebe????
Hmmmmm...neshto ne mi e jasno tuka....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
tanjaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanjaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:13
    NE MAMMA JAS JA ZNAM PRICINATA I MU VELAM CELO VREME DEKA NE MI SMETA 'TOA' DEKA GO PRIFATIV 'TOA' ZOSTO NAVISTINA GO SAKAM I NE GO KRIJAM TOA STO GO CUSTVUVAM.DA MI KAZESE DEKA NE ME SAKA I DEKA NE SAKA DA BIDE SO MENE,OK KE GO PRIFATEV TOA I KE SE TRGNEV  OD NEGO VEDNAS ISTIOT MOMENT.NO NE E TAKA.ZNAM DEKA ME SAKA I TOJ MENE.
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:15
mnogu jasno e..saka da ja ima u rezerva...da se ponasa ko kazanova....da svrlja slobodno..i da ima garancija deka nekoj sto go saka ke go ceka koga toj nema da moze da najde u odreden den nesto za razonoda....zatoa vika deka sekogas misli na nejze..i misli,sigurno...kako nasol toplo ramo za odmor
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:16
Vo toj sluchaj....ne bi trebalo da e prichinata-prichina da ne ste zaedno
Toa e moe mislenje,no ti si znaesh-kolku e prichinata "golema"da ne
ste zaedno

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:16

NE MAMMA JAS JA ZNAM PRICINATA I MU VELAM CELO VREME DEKA NE MI SMETA 'TOA' DEKA GO PRIFATIV 'TOA' ZOSTO NAVISTINA GO SAKAM I NE GO KRIJAM TOA STO GO CUSTVUVAM.DA MI KAZESE DEKA NE ME SAKA I DEKA NE SAKA DA BIDE SO MENE,OK KE GO PRIFATEV TOA I KE SE TRGNEV  OD NEGO VEDNAS ISTIOT MOMENT.NO NE E TAKA.ZNAM DEKA ME SAKA I TOJ MENE.
wow..ova treba da e nesto novo...znaes deka te saka manje od "pricinata" in e ti smeta?изненадување
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:19

АКО Е НАВИСТИНА ТАКА КАКО ШТО КАЖУВАШ..И АКО СИ МУ КАЖАЛА ДЕКА ГО САКАШ И ПОКРАЈ СЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА...ТОГАШ ЛОШО Е ..ЧЕДО БОЖЈО..!ФАТИ СИ ДРУГ ПРАВЕЦ...!!!ТОЛКУ ОД МЕНЕ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 16:23
Te setat po tavani , pisimu cavka , najdisi drug mozi ke procvetas , vrska sto te tazi mesto da te raduva , ne ti treba...
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 13:32
Originally posted by MissSexy MissSexy напиша:

Te setat po tavani , pisimu cavka , najdisi drug mozi ke procvetas , vrska sto te tazi mesto da te raduva , ne ti treba...

аплаузаплаузаплауз Tocno taka.. Komu e potrebna vrska koja mesto radost ti nosi taga? Site barame edno parce sreka nekoj da ne razbere i da ne saka, no ne po sekoja cena. Tesko e da se bide sam, ponekogas toa te gusi, no ako si dades sansa i poglednes okolu sebe ke vidis deka tokmu pred tebe se naogja onoj sto go baras. Ako ostanes vo vrska sto te rastazuva, nema da ja imas sansata da gi promenis rabotite na podobro. Zatoa samo hrabro NAPRED.
аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 17:19
Koj mozese da pomisli deka ke me povredis плачење
Na nacin tolku delikventen i odlucen
Otkako te nema
Gi grizam noktite so denovi грицкање%20нокти
I si gi postavuvam istite prasanja povtorno i povtorno,
Zatoa kazi mi sega
Zosto si tolku daleku koga jas sum se uste tolku blizu. сршено%20срце

Ti ne go znaes znacenjeto na zborot izvini
Rece ke me sakas se do smrtta, no kolku sto znam se uste zivees голема%20насмевка
Ti ne go znaes znacenjeto na zborot izvini
Pocnuvam da veruvam, treba da bide zabraneto so zakon - da go izmamis zenskoto srce.  среќа

E pa vaka ova e prevod od Shakira "Illegal", kako da se soocime so zagubata na sakanata licnost? Malku humor na nasa smetka ne e na odmet намигнување.

Изменето од Mishell_G - 21.Ноември.2007 во 17:53
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 17:41
Како да се соочиме, паа идеш ја маваш од земја, заминуваш кулираш, одеш излеуваш со другари, муваш таму све со ќе ти се најде и пак си среќен.

глупчосршено%20срцекафена%20телефонкаубојѕвездамечтаењељубов
љубовѕвездана%20телефонкокошкасршено%20срце
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 19:41
Slusas glasna muzika, vo razgovori so drugarkite povtoruvas zosto vrskata prekratila (za sekoj slucaj da ne gi zaboravis pricinite pa da potkleknes i da mu prostis намигнување ), si kupuvas kutija cigari za rezerva голема%20насмевка, izleguvas da si ja oladis glavata, i shoppingot e dobra terapija среќа, si povtoruvas vo sebe deka te ceka nesto podobro (zosto ako bilo dobro nemalo da prekrati neli), si pises na forumot dur ne ti se prespie (dobar lek za nesonica голема%20насмевка), vozis 100 na saat vo zivotot za sto pobrzo da go pomines periodot na taga, si postavuvas nova cel i trgnuvas napred. Ako ima uste nekoj predlog pisete среќа..
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 01:32
голема%20насмевка

Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:04
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 00:26
pred da go napisam postov, razmisluvav sto da vi kazam i mi dojde da se izdisam....ama tesko izdisuvanje...mi se vrati eden star moment i svativ deka ne sum dobar primer za temava.
vreme treba...za se treba vreme...za zal vremeto ne se obnovuva i brzo se trosi...
koga veke se e zagubeno so nekoja licnost...odete...iskoristete go vremeto, ucete od tugite greski, a ne od svoite.
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.