|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас не сакам да сум 20 саати на нет... ама со тоа ми поврзана работата али затоа си давам понекад убав одмор на планина ни без телефон |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако седиш по 20 саати на нет ќе ти треба тебе антивирус, а не на компјутерот
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не , не Аваст е за деца коии не седат по 20 саати на нет е едино да користиш и некопја спај програма па.... али сепак си остануем јас на моево |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е Аvast е најдобар (само треба ап дејт одма да му направиш)
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аха ок а за Линукс ос што е тогаш најок?? |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaspersky до сега ми е најок
|
||
The Snow Prince
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nod32
|
||
http://www.hpforums.net/
|
||
andr0id
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
morpheus ti e linux programce so ti pretvara izvorniot kod na virusot na eden poinakov nacin...go prepisuva na drug nacin, taka da antivirus...nema nekoja golema "srekja" da go otkrie... (more or less explained , najednostavno objasnuenje ) |
||
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
||
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam slusnato ali i znam deka ima morpheus programce, ali za antivirus da te lazam ne znam, ako sakas da se poobjasnis, ako mozi nekoj drugi da ti objasni, izvini.
|
||
vrtyuwged
|
||
andr0id
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ste slusnale nekogas za Morpheus? da gi prasam vaka ponaprednive decki na forumov na tema: antivirusi...pa neka odgovorat.
|
||
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
||
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodaram mnogu za gornata usluga.
|
||
vrtyuwged
|
||
EsKoBaR
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja koristam AntiVir Personal Edition Premium. Ne koristam nieden so gi ima na listata za glasanje, a ke kazam samo edno so se odnesuva od moja gledna tocka. NAJDOBAR e i gi otkriva site virusi duri gi otkriva i onie sto se za mobilnite telefoni i uspesno gi brise vprocem i najglavno kaj sekoj antivirus e toa sto treba da gi "eliminira" od hard diskot a ne samo da gi naoga. Ako saka nekoj da mu pratam key za full verzija na AntiVir Personal Edition Premium neka prati PM . Eve vi i link pa zirnete si.
Pozdrav. http://www.avira.com/en/pages/index.php |
||
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali bi mi veruvale ili ne, da ste do mene tuka bi ve izguskal mnogu od zadovolstvo sto nekoj clen se trudi da mu pomogne na drugi clen bi vi go rekol ova imate golema sreka, uspex, zadavolstvo, radost vo zivotot.
when i write this i mean every word of it, when i say i mean it that's devotedly what it is.
ne znaete kolku vreme izgubiv da go najdam ova programce ne ni jadov ne ni spaav, ubavo jas bi go napravil toa dolgo vreme, but there is concenquence of doing thah enormous of doing that, oh man you have no idea.
kako ke me sluzi sakam da vidam i dali ponatamu ke se ima nekoj spas za nego.
|
||
vrtyuwged
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПЦ силин немојте да сте се излажале
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |