IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:03
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Ако седиш по 20 саати на нет ќе ти треба тебе антивирус, а не на компјутерот голема%20насмевкатрепкање

и јас не сакам да сум 20 саати на нет... ама со тоа ми поврзана работата али затоа си давам понекад убав одмор на планина ни без телефон голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:56
Ако седиш по 20 саати на нет ќе ти треба тебе антивирус, а не на компјутерот голема%20насмевкатрепкање
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:43
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Е Аvast е најдобар плазење (само треба ап дејт одма да му направиш)

не , не плазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевка трепкањетрепкање

Аваст е за деца коии не седат по 20 саати на нет намигнување е едино да користиш и некопја спај програма па....

али сепак си остануем јас на моево трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:41
Е Аvast е најдобар плазење (само треба ап дејт одма да му направиш)
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:35
Originally posted by andr0id andr0id напиша:

Originally posted by kristofer kristofer напиша:

jas imam slusnato ali i znam deka ima morpheus programce, ali za antivirus da te lazam ne znam, ako sakas da se poobjasnis, ako mozi nekoj drugi da ti objasni, izvini.задоволствосреќаголема%20насмевка   

morpheus ti e linux programce so ti pretvara izvorniot kod na virusot na eden poinakov nacin...go prepisuva na drug nacin, taka da antivirus...nema nekoja golema "srekja" da go otkrie... (more or less explained , najednostavno objasnuenje )

аха ок а за Линукс ос што е тогаш најок??збунетостзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:34
Kaspersky до сега ми е најок голема%20насмевка
Кон врв
The Snow Prince Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The Snow Prince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 22:39
nod32
http://www.hpforums.net/
Кон врв
andr0id Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај andr0id Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 00:30
Originally posted by kristofer kristofer напиша:

jas imam slusnato ali i znam deka ima morpheus programce, ali za antivirus da te lazam ne znam, ako sakas da se poobjasnis, ako mozi nekoj drugi da ti objasni, izvini.задоволствосреќаголема%20насмевка   

morpheus ti e linux programce so ti pretvara izvorniot kod na virusot na eden poinakov nacin...go prepisuva na drug nacin, taka da antivirus...nema nekoja golema "srekja" da go otkrie... (more or less explained , najednostavno objasnuenje )
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
Кон врв
kristofer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 08:31
vrtyuwged
Кон врв
andr0id Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај andr0id Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 00:07
A ste slusnale nekogas za Morpheus? da gi prasam vaka ponaprednive decki na forumov na tema: antivirusi...pa neka odgovorat.
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 09:07
blagodaram mnogu za gornata usluga.задоволствосреќаголема%20насмевка
vrtyuwged
Кон врв
EsKoBaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EsKoBaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 09:13
Ja koristam AntiVir Personal Edition Premium. Ne koristam nieden so gi ima na listata za glasanje, a ke kazam samo edno so se odnesuva od moja gledna tocka.  NAJDOBAR e i gi otkriva site virusi duri gi otkriva i onie sto se za mobilnite telefoni i uspesno gi brise vprocem i najglavno kaj sekoj antivirus e toa sto treba da gi "eliminira" od hard diskot a ne samo da gi naoga. Ako saka nekoj da mu pratam key za full verzija na AntiVir Personal Edition Premium neka prati PM . Eve  vi i link pa zirnete si. намигнување

Pozdrav. намигнување   http://www.avira.com/en/pages/index.php
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 15:26
dali bi mi veruvale ili ne, da ste do mene tuka bi ve izguskal mnogu od zadovolstvo sto nekoj clen se trudi da mu pomogne na drugi clen bi vi go rekol ova imate golema sreka, uspex, zadavolstvo, radost vo zivotot. трепкањеголемо%20гушкањезадоволствосреќаголема%20насмевка 

when i write this i mean every word of it, when i say i mean it that's devotedly what it is.големо%20гушкањетрепкањезадоволствосреќаголема%20насмевка     

ne znaete kolku vreme izgubiv da go najdam ova programce ne ni jadov ne ni spaav, ubavo jas bi go napravil toa dolgo vreme, but there is concenquence of doing thah enormous of doing that, oh man you have no idea. големо%20гушкање 

kako ke me sluzi sakam da vidam i dali ponatamu ke se ima nekoj spas za nego.задоволствосреќаголема%20насмевка   
vrtyuwged
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 22:42
ПЦ силин немојте да сте се излажале лутина 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.