|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 792793794795796 1099> |
Автор | ||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
DZAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ne tuku mi trepkaj so toa ocinjata ela vamu da te gmecnam |
||||
|
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ah be nate, da me zgmecis vistinski,
sepak aj da se zgmecime barem vaka, obajcata
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
gmacam kolku mozam .. mi nedostigash be dzaki majku mu stara...no, sepak ti blagodaram shto en em zaboravash i me pozdravuvash preku edna slatka osoba...na koja momentalno i okupiram PC |
||||
|
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
shejtanche, znaev deka si ti
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sakav i vcera da ti kazam deka u stvari si sama
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dzaki me zbuni sega.....
ako mi go barash devojceto sedi karshi mene na veliko spika francuski...a jas se trudam da im bidam po tivka.. ili misleshe deka sum devojceto??? |
||||
|
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dobro, aj ke ti poveruvam, Djaki sekomu veruva... naivnosta nema rogovi, jebi ga
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sreka inace ke se nabodev na niv
|
||||
|
||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ne zaboravam znam na kogo mislish,,,ne beshe sama beshe so mene.. i zasednav na gosti so spanja taka da beshe so mene i denes isto... cela e koga ima se..sose mene |
||||
|
||||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ima nekoj?
|
||||
JOIN THE FAMILY
|
||||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas. Ti tre*am?
|
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
девојче вечер доаѓаш така
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj da dojdam?
|
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
Внеси реплика | страница <1 792793794795796 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |