|
После смртта... |
Внеси реплика | страница <1 56789 28> |
Автор | ||
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wow kolku morbidno se izrazi ! ima edna rabota sto ne sfakas dusata i teloto se 2 razlicni raboti ! teloto umira a dusata prodolzuva da zivee vo drugi dimenzii |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I CRVI KE NE IZEDAT...VAZNO DUHOT KE BIDE ZIV....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa e podobro da te spepelat!
|
||
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa dokolku sme ja zavrsile misijata na ovoj svet, a veruvam deka site sme rodeni so nekakva cel, smetam deka odime na mesto kade sto me zasluzile. Sekoj si ima svoja karma, pa vo zavisnost sto se sme napravile vo ovoj zivot i minatite ke se znae dali povtorno ke se rodime ili ke odime na edno poubavo mesto. MESTO ZA KOE MOZEME DA SONUVAME I MECTAEME
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
start ili prodolzetok na zivotot
|
||
vrzalec
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
START !!!
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posle smrta?
Ne se plasam sto i da se desava posle smrta. Se custvuvam kako gost na planetava....sekoj den sum se posrekna i poispulneta, razmisluvam pozitivno i koga mi se spomne sto posle smrta, denes edna osoba mi dade odgovor koj jas sama ne znaev da go definiram. Posle smrtta ide zapirka |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
После запирката идат две точки.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жалосно, ама никој не се вратил од таму па да каже како е. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Испратена: 28.Октомври.2007 во 23:13 luge ne se zaebavajte i kazete mi kako da go nadminam... ...ЕЕЕЕ...СТВАРНО!!!ЛУЃЕТО ЌЕ СИ СЕ ШЕТААТ,ЌЕ СИ ОДАТ НА ОДМОР И ПО БЕЛ СВЕТ,НА ЗАБАВИ И ЗАЕБАНЦИИ...А ОНИЕ ДРУГИТЕ...ЛЕЛЕЕЕЕ...НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ЖИВЕАТ НА ОВАА ЗЕМЈА,ВО СВОЈОТ ГРАД ...БРЕЕЕЕЕ ...СТРАШНО.!ПОДОБРО ДА НЕ СМЕ СЕ РОДИЛЕ ,А....??!!! ABER DOJDE.... ZAGOR E ZIV |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неееее бе, прашај некој муслиман , они знаат. |
||
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE BAS UBAV FILING,AKO POCNES DA RAZMISLUVAS PODLABOKO..... ZATOA TREBA OVOJ ZIVOT DA GO ZIVEEME SO POLNA PAREA PA POSLE STO KE BIDE-NEKA BIDE....NIKOJ NE SE VRATIL DA KAZE....
MOZEBI VO DRUGIOT ZIVOT KE BODAM TREVA....ILI MRAVA....
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немој само да бодеш трева |
||
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odma,...pochnuvash da se ,...raspagjash!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |