IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали мажите знаат да сакаат ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали мажите знаат да сакаат ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 14:20

Tesko e dodeka da zasakaat nekogo a posle .......eeeeeeeeeeeeeeљубов

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 14:43
Mnogu faktori vlijaat na cuvstvoto nareceno ljubov.Koga sme pomali ljubovta ja gledam mnogu poednostavno bez bremeto na problemite so gi nosi edna seriozna vrska.Koga ke podporasneme ljubovta ja kontrolirame so razumot,bidejki vosprotivno moze komplikacii da nastanat kolku sakas.Nema definicija za ova prasanje ili tocen odgovor....se e individualno!!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 17:20
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Na primer ako ja tepas, toa so ljubov da bide

Moze i toa da bide od ljubov?
Кон врв
beticka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај beticka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 22:56
sekoj covek e roden so custva i sigurno deka moze da saka.jas licno mislam deka mazite sakaat poveke od zenite i drzi ona:zad sekoj maz stoi edna uspesna zena!намигнување
betty
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 23:19
znaat ako se pofer
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 03:51
Makite znaat da sakaat i toa posilno i od zenite, megutoa ima i isklucoci голема%20насмевка
Сега знам дека нисто незнам!

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 03:52
Ти си исклучокот,веројатно.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 08:48
mazite poveke sakaat za zenite , kazete mi eden primer koga zena poginala vo borba so druga zena za maz . Vo cela ebana istorija .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 13:38
Skrsen...odnesen od bolka!!Zarem trebase vaka da bide?Prasanja bez odgovori...sekojpat koga ke ja otvoram dusata pred nekogo se slucuva istoto.Kade da odam?Sto da pravam?Zosto bas jas?Eh...eve me na forumot da si otkinam parce od dusata i da ja spodelam so nekogo.Najmiloto sustestvo me prezira,me mrazi...A jas samo sakav da bidam so nejze i da spodelam mir i uzivanje vo ona so go imavme...Povreden od mnogu,iskoristen od mnogu vlegov vo ovaa vrska da najdam mir.Priznavam na pocetok bev skeptik kako i site drugi i si ostavav rezerva da ne bidam pak povreden...ne sakam da baram izgovori za moite postapki,samo sakam da me svatis zosto seto toa!
Dali mazite znaat da sakaat...heh...tema za razmisluvanje!
Sega vo ovoj moment dojdov do eden zaklucok...greskite od minatoto ne vlecat kako vakum..site...bez isklucok!!Ni ja grizat idninata...
Znaat da sakaat...i toa kako!!Bez zadrski,bez zadni misli.....da sakaat onaka cisto i ubavo!Posebno koga pominale eden od po trnje bez neznosti i razbiranje!!
A neli e toa ona so ne deli od zivotnite???
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 13:39
Какво е ова прашање?

Секој знае да сака, само на свој начин.
Veni Vidi Vici
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 03:50
знаат да сакаат......ама само на една ќе и биде изјавена љубов..........ако нешто тргне на лошо...таа ќе биде и последна
Кон врв
Sasko047 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2008
Локација: Polynesia
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sasko047 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 23:54
Toj so znae da saka, sakal,saka i ke saka. Toa ne e povrzano so vozvrakanjeto ljubov. Ednostavno toa e licna duhovna potreba koja te vozvisuva i pravi sreken.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 00:14
се најдува по некој што знае да сака...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 00:20
daaaaaaaaaaaa................
- nekoi sakaat fudbal
- nekoi na lov da odat
- a ima i takvi sto sakaat, ama ne znaat sto
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.