|
Концерти во странство |
Внеси реплика |
Автор | |
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Ноември.2007 во 15:03 |
Знам дека нашиве ѕвезди гостуваат постојано, ама се објавува ли некаде таа информација? Каде може да се види кој каде има концерт? На пример Влатко Стефановски бил во Њујорк пред неколку месеци, јас разбрав пред неколку недели. Некакво Мк културно претставништво тука во кое може да се види кој каде е може и да има, ама не знам. Како се информирате вие?
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i fali na zemjava informiranost, go znam jas toa odamna
ama do tolku da e katastrofa, ne veruvav. bas toa sto vredi da se informira ne mu se dava znacenje i toa tuka vo mk, a ne pa vo stranstvo kaj nasite |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO SE SEKIRATE - OTKOGA KE UMRAT SE KE RAZBEREME, I KAJ BILE I STO PRAVELE, SE, OD A-SH!!! KE PISHUVAAT KOLKU SAKASH TOGASH, sto sega ke se zamaraat koga ushte e ziv choekot!!!! Isto kako za Toshe - kolku raboti iznakazaa odkoga pochina!!! BEZ VALKANJE NA TOSHE IMETO - SEKOJA CHEST. BOZE MI PROSTI!!! Изменето од borec - 11.Ноември.2007 во 16:56 |
|
GOLDFINGER
Група Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sme dojdeni do toj stepen na intelektot. Ni treba edukacija. |
|
,,CUM GRANO ET CUM SANO,,
|
|
11-OktomvriSG
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVA GODINA SO BLAGOJA GRUJOSKI VO SOLINGEN GERMANIJA INFORMACII NA TEL.+491735670964 VO SEKOE VREME
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koncertu i stranstvo se bla bla bljak. sve narodnjaci, bljak
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преку медиумите.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zajasna
Група Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da iskomentiram za koncertot na Tose vo Toronto. Koga Tose napravi humanitaren koncert salata bese prepolnaa kogha trebase da se kupat karti za gostuvanjeto na Tose vo diskotekata imase edvaj stotina luge. Se prasuvam zosto? Pa biletot ne bese voopsto skap, eden sendvic i eden pijalok, tolku cinese. Ama pusto Makedonce nauceno na gaga
|
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam ama tuka vo Minhen jas kolku sto znam samo Zoran Avramovski (so goooooooodini) gostuva. Preku Crkvata, koga se sobiraat makedonci. Drugo nesum slusnala. Znae nekoj vo München Termin za nekoj NAS Koncert?
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno ima i za amerika nekoja stranica, jas za tuka si znam
www.estrada.ch site "nasi" diskoteki se na taa stranica, da taka koga ke sledis znaes tocno koj kade gostuva
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |