|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site se svesni deka ima minato
no samo naivnite sakat da go znaat neka minato ostane zakopano toa e moj sovet a zasto se naivni? zatoa sto ne razmisluvat ili ne go obozavat tloto pod svojot partner- a prekrasno e tloto da e ramno sfatite go ova kako sakate no razmislete malku malkucka naj naj naj malkuckaaaaaaaaaaaa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па ако е стварно минато нема али и ако и а нешто во него од тоа а тоа на пример не ми се допаѓало ке ми смета нормално
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
On si ima negovo a jas si imam svoe.........minatoto treba da si ostane vo minato i da se zivee denesnicata
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..A AKO СЕ ..РЕИНКАРНИРА..СО ТЕК НА ВРЕМЕ..ШО ПРАИМЕ ТОГАС....ААА!!!????
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zamisluvam me vozi so mercedes a,b,c, e,f itn klasa, me saka ludo i site pari mi gi dava da raspolagam kako sakam i na kraj doznam deka danok ne platila...eee, nalet...odma ke ja otkacam...takvo minato na sekoj bi mu smetalo
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi od reinkarnacijata
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele ti si ziv dokaz za maski sponzorusi
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено...кога ке размислам добро, ако нешто ми смета од неговото минато, не е сигурно во врска со неговите бивши. може ми смета тоа каков бил тогаш и што се се случувало. но не размислувам во стил, леееј онаа неговата бивша. за тоа ама ни најмалку око не ми трепнува. знаејки си која сум јас, а кои се неговите бивши ама баш ич не се замарам.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srcko taka treba i prodolzi samo taka!!! Treba mnogu devojki da ucat od tebe
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najubavo da prestaneme da gledame vo minatoto od site sferi na zivotot i malku da frlime pogled kon idninata (ufff epten filozofsko bese ova)
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da ja pravime idninata treba da ucime od minatoto , na greskite de
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
dimitri
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto bilo pominalo,valda gi naucivte be luge greskite,daj da ja sozdavame idninata
|
||
pa vidi sea...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |