IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш, ама тој е оженет.........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш, ама тој е оженет.........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 21:15
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Originally posted by str8up str8up напиша:

definitivno ne gi svakjam onie devojki koi odat so zeneti. pa od tolku slobodni zasto bas so zenet..tie imaat nesto poveke??? ne! tie imaat zena. samo toa e nesto poveke, nisto drugo. ne se ni popametni ni posposobni.
i mene toa me golicka, mislam deka taka se chuvstvuvaat povredni, demek eve jas sum podobra od negovata zhena ili neshto slichno, si nabivaat kompleks na visha vrednost itn.

Srcka nemoze devojkata da se cuvstvuva povredna od zenata ako znae i e svesna deka toj pak se vraka kaj nea i ostanuva so nea......onaa koja ne go sfaka toa e vistinska glupaca.....a ustvari glupava e i taa sto voopsto dozvolila da se vljubi vo ozenet covek
газење%20од%20смеењедоста%20е
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 21:58
pa ako sum zenet, ne mi e smenet. Znaci ne smeam da se ozenam ...eee pa vise pa...
Кон врв
macedonian1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonian1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:16
go sakas ,ama toj e zenet ,
najdi nacin da go zaboravis i zosto voopsto da se gube vreme so takov tip  so kogo nemas idnina i kaj kogo sekogas si na 2 mesto?
ako misles deka toj e vistinskiot za tebe si zgesila vo start.
zosto vistinski maz si ja pocituva zenata i nebara drugi. stom ja izneveruva zenata zosto bi ti bil veren i tebe??

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:32
Originally posted by str8up str8up напиша:

definitivno ne gi svakjam onie devojki koi odat so zeneti. pa od tolku slobodni zasto bas so zenet..tie imaat nesto poveke??? ne! tie imaat zena. samo toa e nesto poveke, nisto drugo. ne se ni popametni ni posposobni.

ЕЕЕЕЕ....ЗОШТО ДЕ..!?АЈ КАЖИ АКО ЗНАЕШ..?...ИМА НЕШТООО...ИМААА!!!....И НЕ ЈА СЛУШАЈТЕ НЕА..!!забава
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:34
Originally posted by macedonian1 macedonian1 напиша:

najdi nacin da go zaboravis i zosto voopsto da se gube vreme so takov tip  so kogo nemas idnina i kaj kogo sekogas si na 2 mesto?
zosto vistinski maz si ja pocituva zenata i nebara drugi. stom ja izneveruva zenata zosto bi ti bil veren i tebe??

...КОГА ЌЕ ПРЕГОРИ ПРВАТА ЉУБОВ..СЕ РАЃА НОВА..ПОГОЛЕМА...!!!(АМА ,ПАЗЕТЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗГОРИТЕ ВО НЕА..!!!)кубење%20коса
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:37
Koga ke vidam deka na ovaa tema posledno pisuvalo masko, se iznenaduvam vo daden moment dur da ja svatam rabotava, deka ne bilo taka kako sum pomislil
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:38
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by macedonian1 macedonian1 напиша:

...КОГА ЌЕ ПРЕГОРИ ПРВАТА ЉУБОВ..СЕ РАЃА НОВА..ПОГОЛЕМА...!!!(АМА ,ПАЗЕТЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗГОРИТЕ ВО НЕА..!!!)кубење%20коса

Koj te izgore vaka tebe????
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 12:37
бурмата днеес лесно се вади од рака, за жал...би требало да им ги заковаат изгледа. а таа што нема да ја гледа иако ја носи да ја жигосаат. па како можат така бреее????лутина
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 12:47
...e,mojata bese sokriena..ne se gledase..i.. op...BELJA...!намигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 12:49
Originally posted by zagor zagor напиша:

...e,mojata bese sokriena..ne se gledase..i.. op...BELJA...!намигнување
ако си ја скрил намерно....абе мани и со бурми и очи да им истераат бурмите има такви дрољи ..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 12:50
..da taka jas se zaebav...i zeznav..i zbuniv..i zdr...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:45
Abe dobro ZENET so MAZENA e logisticka podrska газење%20од%20смеење............ama Devojka so Zenet e .............nesto sosema drugo лутина

Изменето од Lady Blue - 11.Ноември.2007 во 13:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 02:44
...NISTO..KE I SE PROSTI ..BIDEJKI TOA E NELI COVECKO..I TERAJ MISKO....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 10:45
A zenetite mazi sto imaat svalerka se najfalbadzii...sekoj da gi znae deka uste gi biva...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.