Го сакаш, ама тој е оженет.........
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=7357
Датум на принтање: 24.Ноември.2024 во 08:41 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Го сакаш, ама тој е оженет.........
Постирано од: SABINA
Наслов: Го сакаш, ама тој е оженет.........
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 20:56
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE
------------- ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
Коментари:
Постирано од: butel2
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 21:52
tugjoto sekogas ke si bide tugjo, zatoa najdi si nesto sto ke bide tvoe.
|
Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 22:23
SABINA напиша:
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE | zaboravi go, toa ne vetuva idnina, samo BOLKA!
|
Постирано од: BiggieSmalls
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 22:56
имаш 2 избора
а) Да бидеш наивна и добричка и да едноставно заборавиш на него
б) Да бидеш покварена и ороспиетина па да го натераш да се разведе и да
се гледа со тебе, а после некое време ко ке ти здосади да го напуштиш
...
и уште една можност
в) Да не ме слушаш ништо шо ти реков и едноставно да го игнорираш овој пост
------------- Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
Постирано од: black-eyes
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 23:00
MisIcA, напиша:
SABINA напиша:
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE | zaboravi go, toa ne vetuva idnina, samo BOLKA! |
za zal da
-------------
|
Постирано од: badi
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 00:59
a ako i toj te saka poslusaj si go srceto,i nikogo drug,ok?
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 01:06
naslovov dosta provokativen...ama ima odgovor.... nekogas e docana za nekoj raboti...
-------------
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 01:07
sekoj sam si znae pa cudno e sto pobara sovet oti tuka kje bidit kako vo milioner poslusaj na publikata i na kraj so? odgovorot go znae samo trendo a toj ne e tuka
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: badi
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 01:13
slusaj si go srceto i nisto drugo,a do kaj ke stignes ke znaes sama na vreme
nisto strasno barem ke znaes trebalo ili ne
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 11:17
ако е женет, батали..ако се разведе од жената ОК е , под услов ионака лошо да им идело, врска со женет не е најпаметна работа, може да ти дсонесе компликации буквално да ти се одмили и врска и се. али како викаат туѓото е послатко, па те сваќам донекаде... иако ако има дечиња без везе е да им го крадеш таткото
-------------
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 11:19
Ti sakaj si go i ponatamu...ama od shto podaleku i gledaj da go odsakash.Ima tolku momchinja svobodni okolu tebe samo treba da poglednesh naokolu
-------------
|
Постирано од: Najmila
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 12:49
Koga nisto ne go sprecilo da ja izneveri ZENATA,togas sto mislis deka bi go sprecilo da te izneveri i tebe?
------------- sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 12:53
Ne znaci da i nejze ke ja izneveri,no podaleku od vakva vrska, od koja site strani ke izlezat povredeni.
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 13:22
lele,te molam...stom nisto ne go sprecilo da ja izneveri zenata na koja i se zakolnal na vecna ljubov,togas sto bi go sprecilo da ja izneveri nea?Ne treba da si najpameten na svetot za da znaes kako da izmanipuliras srce koe saka samo da saka i da bide sakano,toa e golem grev-da iskoristis necii slabosti za da si izlecis kompleks na niska vrednost.Da,taka mislam deka tipot asmo si izlecil kompleks deka seuste e privlecen i pokraj toa sto e zenet,a uste da e podugacko u brak...Ne pravam muabet.Da bideme realni,ovde moze da iskoci povredena samo tipkata sto"go saka" Kaj mene nema opravduvanje za takvi raboti
------------- sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 13:33
Jas nikade ne procitav deka toj ja izneveril zenata i deka devojkata e vo vrska so ozenet covek , tuku deka go saka a toj e ozenet.
Da,taka mislam deka tipot asmo si izlecil kompleks deka seuste e privlecen i pokraj toa sto e zenet
Mislis deka mazite koga ke se ozenat , ne se poveke privlecni? Od kaj ti e taa konstatacija?
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 13:38
Ne rekov deka mazite posle zenenje ne se privlecni,bas naprotiv,mene licno mnogu privlecno mi deluva koga ke vidam"mlad tato" bkako butka bebeska kolicka,a dnevo gi sretnuvam po 10,sto treba sega jas da pravam,site tie da gi sakam-da se razbereme,toa ne odi taka,megutoa kazi mi ti dali bi mozel da sakas nekogo so kogo ne si imal nisto?Ama bidi fer i iskreno kazi mi?
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 13:50
Nie od devojkata dobivme edna recenica, ne ja znaeme cela situacija da moze da davame podlaboki ocenki.
Situacii moze da ima iljadu i edna, taka da voopsto ne mora da e vo vrska so nego, megjutoa mnogu i se dopagja , zaljubena i go saka.
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:26
Doblest e da mozes samo od edna recenica da ja sfatis skrienata poraka na muabetot,ocigledno treba da ja preskoknam ovaa tema zasto realno gledam na rabotite i ne dozvoluvam nekolku"nevini"zborovi da vlijaat vrz moeto racionalno razmisluvanje
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:28
Najmila напиша:
dali bi mozel da sakas nekogo so kogo ne si imal nisto?Ama bidi fer i iskreno kazi mi? | moze da sakas i toa da ti go zavrti umot da se 2seknis" od misli po nego.Ne e seksot i ajde sega go sakam me saka, se raboti za podlaboka ljubov.
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:32
seksot spored mene e samo malo parce vo golemata ljubovna slozuvalka,no od preeska pravam muabet deka toj so koristenje na nejzinite slabosti i go svrtel pametceto i ja seknal,i poveke ne komentiram na ovaa tema zasto ocigledno nemozeme da se razbereme,ili pak vie neznaete da cenite tugo mislenje i iskustvo
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:33
Gi podrzuvam vo sekoj pogled Butel2 i Misica...devojkata napsha samo ..go sakam...nishto drugo...ne reche ke se mazam za nego
-------------
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:37
i da se omazi so nego toj brak e osuden na propast bre luge,na japonski li vi zboram?Ali,oke sekoj si ima pravo na svoe mislenje.Jas sakav samo da i pomognam na tipkata realno da gleda na rabotite za polesno da si najde resenie za problemot,ne rekov deka mora da me poslusa-nejzin zivot,nejzin problem,ako i e ubavo sama da sise maltretira...sto mozam jas tuka?
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 14:46
eve da se omazi za nego, od kade ke znaes da toj brak ke e na propast osuden.vtorata zena e cuvana kako kralica vo pogled na prvata koja bila magarica, bar faktite od moi prijateli zborat vaka.
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 15:05
ne e deka nemam sto da iskomentiram,ednostavno poveke nesakam da objasnuvamkoga nekoj odbiva da sfati
|
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 18:43
ako gledas realno, togas bidi realna i ne si pravi prikaska po svoj tertip. Nie ne ja znaeme prikaskata i ne moze da davame takvi komentari.
|
Постирано од: marence
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 22:12
Ситуацијата е ваква, нека си бара некој слободен и млад. Ако досега не ја оставил жена му или претходно не ја оставил и си бил со двете, многу е згодно така да се има резерва за секс. Посебно некој што те сака или повеќемина но не е убаво да си во нив, не добиваш се. а животот е еден и врие од згодни момчиња.
|
Постирано од: Bitter Beauty
Датум на внесување: 06.Мај.2007 во 17:45
So da se praiii?Get a life,toa e se!Bezbobrazno bi bilo da go vrakas po sekoja cena!
|
Постирано од: sweet esc.
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 10:34
CESTITO sestro dobro si se Z.......A!!!!!!za tvojata situacija nikoj ne ti e vinoven osven ti samata,opravduvanje nemozam da ti najdam a i veruvam vo ona deka sekoj si bere toa sto ke si posadi .si trebala vo start da go preseces ova pred da se zakomplicira ...ako si pametna begaj,ostavigo kolku i da e sovrsen(a vo sovrsenos jas ne veruvam) ne e toj posledno ripce vo moreto.zenetite mazi se obelezani i ne sekoja normalna devojka saka da bide so niv,a za beganje od bracna monotonija gi imaat slednite varijanti:ili da bidat so zena koja e vo ista situacija kako i tie (znaci mazena),najlesna varijanta ..K..... ili slucajno uletana naivna zenska osoba.ako si svesna deka imas problem...pa i ne si tolku naivna.vo vasiot slucaj sekako ke ima povredeni i toa od zenskata strana ,znaci ili br.1 ili br.2,nekogas podobro br.2 zatoa sto so br.1 se povreduvaat i nevinite nabluduvaci.a i da li si sigurna deka ti tolku vredis pa on da zrtvuva se za tebe,aa!!!a i ako se resi da se razvede gledaj ti da ne si edinstvenata pricina,koga ke ja oseti slobodata sto veke ja posakuva izborot ke mu se zgolemi pa razmisli da ne se resi i za br.3 ili 4. nikogas ne ja potcenuvaj br.1 ta si ima svoi kvaliteti pa zatoa i ja ozenil,razmisli ubavo.tvoj zivot tvoja rabota!!!!ako sakas ignoriraj go mojot post...
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 10:36
ne ne go sakam ozenet...no chance...
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 16:42
SABINA напиша:
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE |
ништо биди му швалерка ако више не е можно да се разведе и тооолку си забегала од занос( свиѓање ) да си поминала во сакање
------------- http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com
http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion
|
Постирано од: Drlja
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 17:17
Abe DOSTA snimate spanski serii Aj izdrobete i po nekoja glavica kromid pa da vi bide pointeresno
-------------
|
Постирано од: cecka
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 22:37
vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre...
eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene
|
Датум на внесување: 08.Мај.2007 во 01:30
Како ќе се скроти таа љубов а???
|
Датум на внесување: 08.Мај.2007 во 01:45
MisIcA, напиша:
SABINA напиша:
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE | zaboravi go, toa ne vetuva idnina, samo BOLKA! |
-------------
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 08.Мај.2007 во 01:48
kutrite zeneti,....nikoj ne gi saka!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 08.Мај.2007 во 09:27
kutrite zeneti, da ne gi tera nekoj so sila da se zenat...
|
Постирано од: Julija
Датум на внесување: 08.Мај.2007 во 12:42
cecka напиша:
vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre...
eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene |
Цецка, ова ти беше добро
Никој не ја прашал девојкава, да не е и со неа таков случај, па овде само џабе муабетиме...
-------------
|
Датум на внесување: 09.Мај.2007 во 14:39
fala za sovetite sakavte daznaete dali sum i jas na takva situacija epa da a poveke ne zboram
|
Датум на внесување: 09.Мај.2007 во 14:45
Може и убави дешавки и со женет ....
а може и љубов...
не забегавај со теоријата дека мора да се разведе ти најди си уште некој а со него гледај се повремено (колку од хедонизам)
па така кога ке имаш и уште некои ке видиш можда дека и овој не ти е добар избор
|
Датум на внесување: 09.Мај.2007 во 22:35
SeXY напиша:
Може и убави дешавки и со женет ....а може и љубов...не забегавај со теоријата дека мора да се разведе
| ma nemoj, da mi go krade nekoga mazot za tebe e ubava ljubovta i desavankite, aj mene sto ke mi go krade ali na mojot sin NE OPRAVDUVAM!!!
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 01:05
не не не се работи тука за оправдување , туку за што во ситуацијата и тоа од оној со кој се изневерува (љубовницата еве така да кажам ) значи за неа се збори а не дали е ок или не на семејството ....
|
Постирано од: MaVnaTa
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 08:17
vo vakov slucaj se obvinuva devojkata koja ja zapocnala vrskata so zafateniot a ni malce ne e vinovna taa.za mene nema vinovnik.zapocnalo so seks kako avantura, zavrsuva so ljubov.zatoa predbracnoto ziveenje ke gi pokaze manite a i sposobnostite kolku sme spremni za brak so taa zena/maz.
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 08:24
Ako sitnicarime za koj e kriv i zasto, i dvajcata se krivi, mada povekjeto od teretot na vina pagja vrz mazot, zatoa sto toj ja izneveruva zenata i ne znam kako sinot/kerkata ke gi pogledne vo oci posle toa ili dodeka trae. Mislam, daj prvo da se stavime na mestoto na zenata pa potoa da zborime. Kako ke i e na nea da doznae???? Go saka, mu rodila deca, zivee so nego, spijat vo ist krevet... ... ... Kako bi ni bilo na nas toa da ni go napravat??? Zatoa velam-ne e eden na svetot, iako vistinskata ljubov so koja kje ostanes do kraj na zivot e edna. E sega, taa zena veruva vo negovite lagi, mislejki deka so nego ke ostane do kraj na zivot... ... ...
|
Постирано од: MaVnaTa
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 09:04
vo brakot se naslutuva koga se pojavuva i zosto doslo do nego.zenata vo nemok ke molci za ova ke se pravi slepa na izletite na mazot a toj ke laze za sekoe negovo zakasnuvanje i izleguvanje od doma.no stom doslo do ova postoelo razlog,dali nemanjeto ljubov,monotonijata,kavgite predizvikani od obvrskite itn.najtesko e koga nema dialog megju mazot i zenata ili koga se sever i jug.teska situacija vo sekoj pogled.triagolnik koj nosi povredeni srca,a sto ke vetuva osven bolka.
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 12:03
SeXY напиша:
не не не се работи тука за оправдување , туку за што во ситуацијата и тоа од оној со кој се изневерува (љубовницата еве така да кажам ) значи за неа се збори а не дали е ок или не на семејството ....
| site se povredeni, kriv prav nema, nedaj boze da padnes vo vakvo nesto, ne e ni malce lesno!
|
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 13:57
Ne bi se vpustila vo takva situacija.
1. zosto da im go rasturam brakot?
2. decata treba na sovest da gi nosam:
3.nemozam slobodno so nego da si izlezam,ni nisto:
4.ne go pravam ona sto ne sakam da mi go pravat.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 14:03
AJ NE ZBORETE ZA DECA VO OVOJ SLUCAJ COVEKOT NEMA DECA VO BRAK E EDNAI IPOL GODINA SE OZENI ZASTO IMAL GOLEM PRITISOK OD RODITELITE AJ POTOA KEVI KAZAM ZOSTO
|
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 14:30
Stom podlegnal na tug pritisok toj e glup i ne vredi da go sakas.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 14:47
blueprayer напиша:
Ako sitnicarime za koj e kriv i zasto, i dvajcata se krivi, mada povekjeto od teretot na vina pagja vrz mazot, zatoa sto toj ja izneveruva zenata i ne znam kako sinot/kerkata ke gi pogledne vo oci posle toa ili dodeka trae. Mislam, daj prvo da se stavime na mestoto na zenata pa potoa da zborime. Kako ke i e na nea da doznae???? Go saka, mu rodila deca, zivee so nego, spijat vo ist krevet... ... ... Kako bi ni bilo na nas toa da ni go napravat??? Zatoa velam-ne e eden na svetot, iako vistinskata ljubov so koja kje ostanes do kraj na zivot e edna. E sega, taa zena veruva vo negovite lagi, mislejki deka so nego ke ostane do kraj na zivot... ... ... |
Brtce ova ko prikazna da kazuvas zena i muz deka bas se sakaat cel zivot ...
ednio so gi vrzuva vo brak se decata(ako gi ima) i meguseben kompromis!! Ljubov stras trepet , emocii bla bla bla e 2 ili 3 g posle se e navika ....
Inace so decata be pa ne mora se da se znae neli???
Inace ako nejoj e krv ili treba da ima soves e mazot a devojkata i e gajle avantura eeee
Edino moze oona da zagubi ili da e povredena ako se si svati seriozno pa se zatreska bolno u nego....
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 19:46
ne be sexy kolumna pisuva koa citam znaes da imas pravo bas e sve onaka kao sto kaza, no sto ako on se zatreska kao budala u nea a nejzi i e samo avantura
|
Датум на внесување: 10.Мај.2007 во 20:07
MisIcA, напиша:
ne be sexy kolumna pisuva koa citam znaes da imas pravo bas e sve onaka kao sto kaza, no sto ako on se zatreska kao budala u nea a nejzi i e samo avantura |
епа уше боље ќе може она да си е слободна да си има тип и со него да се забавља а он нека седи дома со децта и нека мисли на неа, ништо не губи она ако он се заљуби , може само да добие ете некоја поголемо внимание нежност ауу може и љубов некад се незна
|
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 12:51
devojkata u koris a on majmun a koj ke seta deca vo ZOO i ke brise doma prasina, ke poluduva za nejze a taa top so deckoi na svirki i kaj ne , nego sexy src opasna si so odgovorite, cekaj sega da te prasam sto so negovata slatka zenicka, taa ke e pepelaska ili ke ostane nema so flaster na usta na sve ova, zs moze da gozagubiv neverniot i ke se praj ni vidov ni slusnav
|
Постирано од: kseni
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 13:25
Nema sto da pravis i jas go doziveav toa, no sepak preziveav i sega mi e super.Batali toa maski ima kolku sakas,no nezaboravaj site se isti
|
Датум на внесување: 12.Мај.2007 во 12:42
MisIcA, напиша:
devojkata u koris a on majmun a koj ke seta deca vo ZOO i ke brise doma prasina, ke poluduva za nejze a taa top so deckoi na svirki i kaj ne , nego sexy src opasna si so odgovorite, cekaj sega da te prasam sto so negovata slatka zenicka, taa ke e pepelaska ili ke ostane nema so flaster na usta na sve ova, zs moze da gozagubiv neverniot i ke se praj ni vidov ni slusnav |
хехе фала јас увек си кажуем што си мислам а и гледам сваштарии по народов па учам
негоо за прашањево па ништо бе ако сака да си го задржуи бракот и децата , недевајки се дека оваа е некои лудиило на некој изгусиран маж и авантура кој аке помине а сепак на крај се знае и гд изминуваат па пак ке остане у брак , нормално нема вајда на 50 г да швалерисуе чоекот ,
Е сега ако им некои знаци дека ствано нешто не е у ред , кавги и тепачки , тогаш и таа би се развела нормално кој би трпел тоа .
У овој случај единсствен штоп може да загуби е девојката ако се заљуби а он сепак си остане во брак а додека се може се задоволува (лечи комплекс дека и на тие год е привлечен и се ебе со малде типки) тоа ти е мушко - куче на инстинкт , запалка на добро деколте и тоолку сеа тоа е . а жениве нека се пазат или па воопште да не се замараат
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 10:03
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 10:05
SABINA напиша:
AJ NE ZBORETE ZA DECA VO OVOJ SLUCAJ COVEKOT NEMA DECA VO BRAK E EDNAI IPOL GODINA SE OZENI ZASTO IMAL GOLEM PRITISOK OD RODITELITE AJ POTOA KEVI KAZAM ZOSTO |
dobro, ne ja znam prikaznata no znam deka i mnogumina sto se zeneti se zalat na nezadovolstvo vo brak i prisilnost...no ne bi veruvala mnogu vo toa...dobro razmisli pred bilo sto da odlucis-toa ti e moj edinstven sovet sto mozam da ti go dadam.
|
Постирано од: gocefbn
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 11:08
uste poarno ako e zenet
------------- Make love and respect your profession
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 11:19
ne ne kakvi kolumni na ovaa tema ne pisuvam jas za nikakvi kolumni
procitakte gi prethodnite postovi
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 13:34
kseni напиша:
Nema sto da pravis i jas go doziveav toa, no sepak preziveav i sega mi e super.Batali toa maski ima kolku sakas,no nezaboravaj site se isti
|
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 17:28
SABINA напиша:
AJ NE ZBORETE ZA DECA VO OVOJ SLUCAJ COVEKOT NEMA DECA VO BRAK E EDNAI IPOL GODINA SE OZENI ZASTO IMAL GOLEM PRITISOK OD RODITELITE AJ POTOA KEVI KAZAM ZOSTO |
Ако го натерале од дома да се ожени, тогаш тој е некоја мамина маза... Запознај ги родителите на човекот па потоа кажувај го сакам или не... Зашто можеби не ке можеш некои работи во иднина да ги проголташ
А ако тој во брак влегол без љубов, тогаш бракот му е осуден на пропаст sooner or later... Зависи само колку е јака жена му и дали ќе се бори за да си го зачува бракот...
-------------
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 19:49
julija pa ja ne se omaziv za negovata mama i tato, sto imam ja so niv , eve primer jas , gi vidov samo dva pati i tolku bese.a sega kao sto velat lani ednas godinava poretko
zena mu nema sto da se bori ako nema ljubov, umrea borcite u prvi voeni redovi, ako nema ljubov toj brak ne vetuva idnina, ako ne e sega taa devojaka ke bide druga, treta, toj uvek ke bara nesto van brakot, a zena mu dal vredi uvek da sedi so flaster na usta.ne vredi za budala zrtva!
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 19:51
A zena mu , ja znaeme li ?
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 19:52
nekoja si XXXXX mitra od GORNO MAALO
|
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 13:44
Ма нема везе сега тоа битна е спојката
|
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 14:42
MisIcA, напиша:
julija pa ja ne se omaziv za negovata mama i tato, sto imam ja so niv , eve primer jas , gi vidov samo dva pati i tolku bese.a sega kao sto velat lani ednas godinava poretko
zena mu nema sto da se bori ako nema ljubov, umrea borcite u prvi voeni redovi, ako nema ljubov toj brak ne vetuva idnina, ako ne e sega taa devojaka ke bide druga, treta, toj uvek ke bara nesto van brakot, a zena mu dal vredi uvek da sedi so flaster na usta.ne vredi za budala zrtva! |
Среќата во бракот зависи право пропорционално од растојанието до домот на родителите на секој од партнерите
Тој некој си, можеби не знае, ама може жена му многу го сака, ако тој неа не, па така таа може да се бори да си го одржи бракот по секоја цена... Љубота е чудна работа и не оди секогаш двосмерно... А девојкава ако се впушти да растура брак, тој надимак секогаш ќе си го носи...
-------------
|
Постирано од: kojotovik
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 14:49
kako i da e nekoj na kraj ke e
|
Постирано од: wilson
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 23:07
Сопругот на моја пријателка веќе 15 год.има швалерки и со сите се случува истото...Како демек он во сите е смртно заљубен,сите ги зима за жени,ја остава за секоја нова СУКЊА жена му...арно ама тој сеуште е во брак,а девојченца прелагани еден куп со надеж дека он ќе ја остави жена му...Долга и широка е приказнава... Затоа не верувајте на секој што ке ви рече ве сакам, особено ако е тој женет!Најчесто тука се работи за секс и страст,многу ретко за љубов!
------------- Good Luck
|
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 23:28
wilson напиша:
Затоа не верувајте на секој што ке ви рече ве сакам, особено ако е тој женет!Најчесто тука се работи за секс и страст,многу ретко за љубов! | sto i da e UBAVO E, SEKS STRAST
|
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 23:28
a taa znae..mislam zenamu i trpi i molchi
-------------
|
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 23:33
site se takvi kao so flaster vo toa ustite
abe vaka se zezame ama ne e taka lesno.no so sila ljubov ne biva.koga veke nema ljubov ne gledam idnina veke so toj maz.deca kako deca ke si go pronajdat svojot pat.
|
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 23:38
Pa samo on li e p**ka mu mater, od zlato da ne mu e, kolku mnogu drkadzii ne ima, a ona so zenet ! Ma k*rva !
|
Датум на внесување: 17.Мај.2007 во 11:16
abe jebiga gledas za nejze e samo on go saka
|
Постирано од: marence
Датум на внесување: 17.Мај.2007 во 19:44
убаво е да се има резерва, но не е убаво ти да си таа резерва, затоа не ти треба оженет
|
Постирано од: Lilija7
Датум на внесување: 17.Мај.2007 во 20:42
SABINA напиша:
ma vakov covek i da ne e zenet, ne ti treba!!!
sto kje ti e licnost koja pagja pod tugji pritisoci za taka vazni odluki vo zivotot, pa makar i od roditelite........... ..i nema objasnuvanje na zosto za ova....barem spored mene.........
------------- ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
Датум на внесување: 17.Мај.2007 во 23:59
Kao prvo i vtoro on licnost ne e ! On e zenet !
|
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 00:00
КАЖИ МАЖ Е НЕ Е МОМЧЕ
-------------
|
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 00:07
Zenet covek nema ni licnost, ni karakter, ni obraz, ni lice. Krv mu ebem, gubre neprokopsano, ke ni gi laze devojcinata
|
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 00:26
PA TOLKU STE PRINCIPIELNI...
-------------
|
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 00:31
eeee ajde de a stro ako samata e svasna za toa!!!!!
Zborete vio vtrska so slucajov na temata a ne kao ili sto treba e"moralno"
Zanci za slucajov!!!!!!
|
Постирано од: wilson
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 01:06
beleg напиша:
a taa znae..mislam zenamu i trpi i molchi
|
Toa e naj tragicno od se,sto trpi i molci i se nadeva deka ke se smiri!!!I taka si pominale 15 god.vo cekanje!
------------- Good Luck
|
Датум на внесување: 19.Мај.2007 во 20:57
може заради децета ги трпи неверствата на маж и. Сите знаеме дека ако некој пати највеќе тоа се децата затоа мајка е мајка се ке истрпи за добро на децата.
А тој како си дава објаснување на ситуацијата е релаѕтивно некој си викаат дека имаат право на шетање надвор од брачен кревет , па и ако се погоди....
нема нешто што ке го спречи , а нели и немора да се дознае....
|
Датум на внесување: 22.Мај.2007 во 14:24
So zenet, ama so siromav da ja vidam, ona da go casti, da go vozi. E takvi nemaa. I zatoa koa ke dojdam na vlast i toa k*rvicinja so zeneti so se ebat ke uapsam, na plostad natrtena ke ja vrzam, taka 24 h, koj ke pomine da si ja ebne
|
Датум на внесување: 22.Мај.2007 во 15:24
ne si normalen, a ako e mazena i se raboti so zenet sto e togas?neli e domakinka
------------- атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
|
Датум на внесување: 22.Мај.2007 во 16:57
Togas edna nedela i dvajcata na plostad vrzani i natrteni
|
Датум на внесување: 23.Мај.2007 во 23:07
zbunet напиша:
Togas edna nedela i dvajcata na plostad vrzani i natrteni
|
Јас чекам да се кандидираш на следните избори
-------------
|
Датум на внесување: 09.Јуни.2007 во 15:40
Lele ama vospitno deluvam, izgleda nema vise takvi sto se ebat so zeneti
|
Датум на внесување: 06.Октомври.2007 во 07:37
MaVnaTa напиша:
vo brakot se naslutuva koga se pojavuva i zosto doslo do nego.zenata vo nemok ke molci za ova ke se pravi slepa na izletite na mazot a toj ke laze za sekoe negovo zakasnuvanje i izleguvanje od doma.no stom doslo do ova postoelo razlog,dali nemanjeto ljubov,monotonijata,kavgite predizvikani od obvrskite itn.najtesko e koga nema dialog megju mazot i zenata ili koga se sever i jug.teska situacija vo sekoj pogled.triagolnik koj nosi povredeni srca,a sto ke vetuva osven bolka. |
-несекогаш се случува од тоа што престанала љубовта, почнала навиката. мни монотонија, ни кавги и слично.некогаш од бес од што не му текнува друго на памет па ај тоа...тоа ти се вика не стоење на зборот во црква што си го дал кога се женел...тоа е мојот став.
|
Датум на внесување: 06.Октомври.2007 во 07:42
точно така. кога тогаш ќе мора и они да го прифатат тоа дека нивните родители не можат повеќе да живеат во заедница....ама обде станува друго во збор. точно е и тоа дека вака се зезаме само пишуваме ама не е воопшто лесно. но не треба еве како што некои членови рекоа во тил терај си со него, а таа нека си ќути. па жената не е за да гледа деца да оди на работа и за да зготви ручек!!! ај да се поставиме на нејзино место...уууу нема шанси на нас то да ни се случи така??? јас верувам во карма...и затоа пазам што правам кога станува збор за љубовта.
|
Постирано од: MissSexy
Датум на внесување: 06.Октомври.2007 во 09:49
Ne me palat burmi , zenet coek ne mie predizvik
------------- U never get a second chance to make a first impression
|
Постирано од: DARKDOG
Датум на внесување: 07.Октомври.2007 во 12:34
SABINA напиша:
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE |
Zemi butni si strafciger vo nossssssssss
-------------
|
Датум на внесување: 07.Октомври.2007 во 12:46
не си сваќајте се толку трагично....
И сакањето е во психата па ако се најде прво за себе причина зашто се сака тој човек ,дали треба , дали е грев , дали е задоволство се со него и за него, дали и тој копнеж ке прекине или може со вереме ке стане посилен....
Дали вреди дали е само старст.....?????
Треба да се најде прво во психата одговор на се! прво на самите себе си а потоа и кон него а и околината на која сме се или не довериле.....
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 07.Октомври.2007 во 16:15
Toa e nepotrebna investicija, kade site strani ke bidat vo zaguba i mnogu lichnosti ke bidat povredeni, a toa nikogash ne zavrshuva dobro. Ima tolku slobodni mazhi na planetata.
Ne mozhe da se gradi srekja vrz tugja nesrekja.
------------- always look on the bright side of the life!
|
Датум на внесување: 07.Октомври.2007 во 17:49
повредени хахах па ако се глупи двајцата да си го уништат задоволството
|
Датум на внесување: 08.Октомври.2007 во 11:03
Ja im se vosh*tuvam na pcelite...od cvet na cvet i si prodolzuva. Kao komarec , ke bocne i ke si kidne...ostanuva nagon za cesanje poslem toa i malku crvenilo, megutim nema trajni tragovi...
|
Постирано од: MENANY
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 14:40
Js im se vosh*tuvam na zenite sto imaat tolku izbor na mazi slobodni,a ne na pufli sto sakaat da unistuvaat brakovi!
|
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 16:33
зашто растурање??
|
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 17:21
Постирано од: brza
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 17:25
go sakash,..a,ti si mazena!!,...
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 17:40
brza напиша:
go sakash,..a,ti si mazena!!,... | sto bi barala vo dug osven k.. abe aj, koe sakanje..kakva ljubov nema toa.se sikaraat od zadovolstvo, kakva ljubov, ke i vlezi civijata i posle tesko deka ke saka da i izlezi..
------------- атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
|
Постирано од: naum 1518118
Датум на внесување: 09.Октомври.2007 во 17:46
MisIcA, напиша:
brza напиша:
go sakash,..a,ti si mazena!!,... | sto bi barala vo dug osven k.. abe aj, koe sakanje..kakva ljubov nema toa.se sikaraat od zadovolstvo, kakva ljubov, ke i vlezi civijata i posle tesko deka ke saka da i izlezi..
|
а паки ова ти беше крајно продуховено и интелегентно...
Ваков муабет неме слушнато од кога излегвев пред кооперацијата „Евтин Јачмен“
------------- После рата сам добио ово садашње звање
За паре убијам,ломим кости и слично срање
Избегавам конфликте,нечу да се тучем
знам да бит че мртвих ако ја своју берету извучем!!!
|
|