|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ako sum zenet, ne mi e smenet. Znaci ne smeam da se ozenam ...eee pa vise pa...
|
|||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
go sakas ,ama toj e zenet ,
najdi nacin da go zaboravis i zosto voopsto da se gube vreme so takov tip so kogo nemas idnina i kaj kogo sekogas si na 2 mesto? ako misles deka toj e vistinskiot za tebe si zgesila vo start. zosto vistinski maz si ja pocituva zenata i nebara drugi. stom ja izneveruva zenata zosto bi ti bil veren i tebe?? |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЕЕЕЕЕ....ЗОШТО ДЕ..!?АЈ КАЖИ АКО ЗНАЕШ..?...ИМА НЕШТООО...ИМААА!!!....И НЕ ЈА СЛУШАЈТЕ НЕА..!!
|
|||
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga ke vidam deka na ovaa tema posledno pisuvalo masko, se iznenaduvam vo daden moment dur da ja svatam rabotava, deka ne bilo taka kako sum pomislil
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj te izgore vaka tebe????
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бурмата днеес лесно се вади од рака, за жал...би требало да им ги заковаат изгледа. а таа што нема да ја гледа иако ја носи да ја жигосаат. па како можат така бреее????
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e,mojata bese sokriena..ne se gledase..i.. op...BELJA...!
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..da taka jas se zaebav...i zeznav..i zbuniv..i zdr...
|
|||
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe dobro ZENET so MAZENA e logisticka podrska ............ama Devojka so Zenet e .............nesto sosema drugo
Изменето од Lady Blue - 11.Ноември.2007 во 13:46 |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...NISTO..KE I SE PROSTI ..BIDEJKI TOA E NELI COVECKO..I TERAJ MISKO....
|
|||
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zenetite mazi sto imaat svalerka se najfalbadzii...sekoj da gi znae deka uste gi biva...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |