IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 14:12
prostete , no nemoj da zaboravate , a ako prostuvate od srce vi se smiruva dusata , ve obzema angelskoto cuvstvo голема%20насмевка , isus na cel svet mu prosti , prostuvanjeto e gospodova osobina , suetata e najomileniot grev na gavolot
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 14:58
Ovde otec Tamantie : - Baci kandilo cedo moe, pod mantija vlezi da te zastitam.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 16:24
газење%20од%20смеењеe kako ne smesnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаprosteno ti e...................голема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 10:57
ej zbunet navistina si zbunet izgleda navistina kaj ti teknuvaat vakvi raboti be????????среќа
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 10:57
Originally posted by angelce angelce напиша:

covecki e da segresi no ida seprostuva.

Eden od desette bozji zapovedi e da se prostuva

...И ДА СЕ ПОЧИТУВА БЛИЖНИОТ СВОЈ...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 15:12
Ti prostuvam..zosto pred da me povredis mene se povredi sebesi, zosto bese slep za ubavoto vo zivotot, zosto vo sebe ne vide covek dostoen za ljubov. Ti prostuvam..zosto te vidov na kolena pred samiot da padnes, zosto go znaev odgovorot bez da mi go kazes. Ti prostuvam..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 15:17
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Ti prostuvam..zosto pred da me povredis mene se povredi sebesi, zosto bese slep za ubavoto vo zivotot, zosto vo sebe ne vide covek dostoen za ljubov. Ti prostuvam..zosto te vidov na kolena pred samiot da padnes, zosto go znaev odgovorot bez da mi go kazes. Ti prostuvam..

A,NE..... FALA...!NALET VAKVO PROSTUVANJE....!!!збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 15:51
Originally posted by zagor zagor напиша:

Zosto nalet vakvo prostuvanje? Ne veruvas deka nekogas nekoj moze da vidi poveke za tebe otkolku sto samiot ti si svesen? Toj komu mu e nameneto ke znae za sto zboruvam намигнување.

Изменето од Mishell_G - 23.Ноември.2007 во 15:55
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 12:48
Само Бог простува.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:04

Zosto nalet vakvo prostuvanje? Ne veruvas deka nekogas nekoj moze da vidi poveke za tebe otkolku sto samiot ti si svesen? Toj komu mu e nameneto ke znae za sto zboruvam намигнување.

ZOSTO...?PA OVA MI LICI NA TOA...EJ NEMA PROBLEM,DOJDI..VRATI SE ...SAMO NOSOT KE TI GO ISCUKAM....I NISTO..KE TI PROSTAM...NEMA PROBLEM...!!!....ILI KAKOV SI...ZA NOKADE,NE MOZAM DA TE SMISLAM...AMA KE TI PROSTAM.....I DUSATA NIZ NOS KE IZLEZE....

.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:42
zaboravete na se sto se slucilo vo minatoto ne mislete na greskite koi vi gi napravile i prodolzete da ziveete...
mora da se nauci da se prostuva i da se zaborava.......zatoa sto dokolku im gi povtoruvate greskite koi vi gi napravile i kolku mnogu ve povredile toa znaci deka voopsto ne ste im prostile.........

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 15:53
sekogas prostuvam...mozebi duri i togas koga ne treba...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 16:21

ZOSTO...?PA OVA MI LICI NA TOA...EJ NEMA PROBLEM,DOJDI..VRATI SE ...SAMO NOSOT KE TI GO ISCUKAM....I NISTO..KE TI PROSTAM...NEMA PROBLEM...!!!....ILI KAKOV SI...ZA NOKADE,NE MOZAM DA TE SMISLAM...AMA KE TI PROSTAM.....I DUSATA NIZ NOS KE IZLEZE....

.

Greska si.. Ova ne e prostuvanje od tipot, vrati se ke zaboravam na se.  Nema nazad vrakanje koga ke dojde do toj stepen. Mu prostuvam zosto jas ne mozam da go povredam poveke otkolku sto toj samiot se povredi.. Moeto prostuvanje nema da mu pomogne, zosto toj samiot si se povredi najpoveke. Koga ke ne stignat posledicite od toa sto sme go napravile, nema polosa kazna. Zatoa mu prostuvam, zosto na krajot od prikaznata site ja nosime bolkata a najmnogu toj sto pogresil.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 05:22
...Секогаш простувам, но не заборавам...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,168 секунди.