IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш, ама тој е оженет.........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш, ама тој е оженет.........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
Автор
Порака
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:04
Originally posted by BICI BICI напиша:

Originally posted by MissSexy MissSexy напиша:

Ne se palam na burmi..A ni pak pagam tolku nisko da mu sum na nekoj madama br 3-4 posle zena , kerka i kuznaj uste kolku svalerki, gluposti.
Me biva za firts lady samoголема%20насмевка

e pa vaka sega sekoj koga stapuva vo brak sekoj misli deka ke bide edna i edinstvena taka????
 i se desava situacija svakas deka ne si prva???? i sto pravis togas
i od kaj znae covek sto ke mu se sluci ponataka vo zivotot abe aj ne mi glumite tuka ??????????????????????
Gluma? Ako sum vo brak i mi mani coekot prevara , tolku sum principealna da ke mu e*am mater , ko tsunami ke go ostavam vo bilo koja doba vo zivotot a da i ke mu zaplacam zivot , ke go ostavam so nisto, pa neka startuva od nula so taa finata nova devojka koja ja namislil голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Zivotot ne e rozev i bajka , postovam trud , postovam bobra ama da delam so nekoj sve a toj da se svrlja po grad ne e opcija , barem mene ne mie ....
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:09
..ЛЕЛЕ ЧОВЕЧЕ..!!!!ВО ПРАВО..СИ....!!!!намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:19
Mozi i ne sum , jas si kazav samo moj stav i kako jas bi i ke reagiram. I mojot zivot vredi kolku negoviot , ako e dobar ke sum milion pati podobra ako e olosh go razbude gaolo vo mene i ja eba utkata na letanje голема%20насмевка
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 14:17
ama vo pravo si i jas toa go velam koj saka da deli so nekogo nesto??
 bilo sto a ne pa i sopstveniot maz?????bog da cuva???
nikad   megutoa se slucuvaat  i takvi  situacii   vo zivotot

a kog bi mozela i jas bi go raznela kako cunami zimi sve
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 14:30

e zoki zoki znaes imav edna drugarka koja bese razvedena i mi viakse od vas "mazenite" nemoze covek maz da si fati site zeneti mazeni se muvaat i ebavaat kako stuki.
ima poravo bluprayer  site stanale pokvareni i losi ne si go gledaat toa sto im e doma nego toa drugoto im e pointeresno??????
a be sto imas da se pletkas so zenet ili mazena tolku ima slobodni za sekoe tendzerce si ima kapace zasto da se rastura nesto ?????
ama sve otislo u p.m  

аплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплауз
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 15:45
Mnogu muabeti se vrtat za zenetite deka bile e*aci so iskustvo i sea na sekoja, priznala ili ne, ja cesa tajno ili potajno da se opne barem ednas so takov
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 16:39
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ima poravo bluprayer  site stanale pokvareni i losi ne si go gledaat toa sto im e doma nego toa drugoto im e pointeresno??????
a be sto imas da se pletkas so zenet ili mazena tolku ima slobodni za sekoe tendzerce si ima kapace zasto da se rastura nesto ?????
ama sve otislo u p.m  

аплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплауз

taka e devojki, nema potreba da se brkaat zheneti mazhi, demek site dobri se ili zauzeti ili zheneti, a ima tolku slobodni koi isto taka baraat nekogo.
Ne se gradi srekja na tugja nesrekja, ova go pishuvam po vtor patлутина
always look on the bright side of the life!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 17:02
Obicno zenetite sto svrljaat imaat pari i imaat dosta uspesi zosto na zenite ne im e izglea vazno sto e zenet. Neka zastanat dvajca istovetni od koi edniot e siromav, za kogo bi se odlucile ?
Ako mrdnatiot e bogat go vikaat apstrakten umetnik.
Ako mrdnatiot e siromav go vikaat samo budala.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 18:08
Originally posted by mrdnat mrdnat напиша:

sosema tocno!!смеење
A, ti mrdnat shto si?
umetnik ili
 budala
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 22:01
definitivno ne gi svakjam onie devojki koi odat so zeneti. pa od tolku slobodni zasto bas so zenet..tie imaat nesto poveke??? ne! tie imaat zena. samo toa e nesto poveke, nisto drugo. ne se ni popametni ni posposobni.
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 22:08
Originally posted by str8up str8up напиша:

definitivno ne gi svakjam onie devojki koi odat so zeneti. pa od tolku slobodni zasto bas so zenet..tie imaat nesto poveke??? ne! tie imaat zena. samo toa e nesto poveke, nisto drugo. ne se ni popametni ni posposobni.
i mene toa me golicka, mislam deka taka se chuvstvuvaat povredni, demek eve jas sum podobra od negovata zhena ili neshto slichno, si nabivaat kompleks na visha vrednost itn.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 09:46

ne nese pametni tuku se pravat GOLEMIIIIIIIIII  e*aci*ta  demek vo stilot na ("eve jas imam zena doma domakinka, decinja, ama brkam i devojcinja na strana") i gi lazat kao znaes jas doma nemam sex so zenami ne mi e ic ubavo ke se razveduvam?????? monotonija me faka  i red drugi gluposti????
a nisto ama bas nisto nemaat poveke nego ne zenetite???
ustvari imaat obvrskite sprema zenite sto gi cekaat doma i decata???
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 19:49

ne nese pametni tuku se pravat GOLEMIIIIIIIIII  e*aci*ta  demek vo stilot na ("eve jas imam zena doma domakinka, decinja, ama brkam i devojcinja na strana") i gi lazat kao znaes jas doma nemam sex so zenami ne mi e ic ubavo ke se razveduvam?????? monotonija me faka  i red drugi gluposti????
a nisto ama bas nisto nemaat poveke nego ne zenetite???
ustvari imaat obvrskite sprema zenite sto gi cekaat doma i decata???
bas mnogumina i ova go zboruvaat, se dodeka devojkata ne progleda i da vidi koja glupaca izlegla!ama ljubovta tolku e slepa sto vo tie momenti nisto ne gledas.
za mene tie mazi naprotiv ne se mazi, tuku najgolemi picki koj igraat dvojni prljavi gnasni  igri!

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 20:26
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

i mene toa me golicka, mislam deka taka se chuvstvuvaat povredni, demek eve jas sum podobra od negovata zhena ili neshto slichno, si nabivaat kompleks na visha vrednost itn.

Srcka nemoze devojkata da se cuvstvuva povredna od zenata ako znae i e svesna deka toj pak se vraka kaj nea i ostanuva so nea......onaa koja ne go sfaka toa e vistinska glupaca.....a ustvari glupava e i taa sto voopsto dozvolila da se vljubi vo ozenet covek
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.