|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Автор | |
Ангелче
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat more kako ne znaat, samo ponekogas e tesko da gi procitas |
|
1 2 3
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more tesko deka ke znaat sto sakaat vo sustina maskite sakaat sve sto ne e nivno a svoeto go sakaat do odreden moment i posle im stanuva monotono i ajde po drug plen zatoa ne znaat sto sakaat lutaat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored fakotot deka mazi se zaljubuvaat vo mazi, znaci polesno e otkolku da se zaljubi vo zena. Od cigari, alkohol i droga luge se otkazale, ama koj probal maz, vrakanje veke nema. Ne sum cul peder da se vrati megu normalnite, sto znaci zenite treba da se zamislat sto ne cini kaj niv, a e dobro kaj mazite.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ova nekako kako od iskustvo da go kazuvas
inaku na mazite koi odbrale mazi normalno nema da se vratat kaj zena zatoa sto zenite bez da se zamislat znaat sto im fali
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stoime na zakazano ja i eden maalski peder :
- Ti ja nema zenskata, ti kasni a ? A ja : - E ne masko ke cekam kao tebe - Sea ke vidis so kakva kola ke dojde, a tebe ovaa tvojava koga ke ti ja vidi kolata, ke te sutne. - Znaci ti si maska k*rva. - Ne, ti si glup. I taka bidna ... |
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAEME STO SAKAME I ZNAEME DA SAKAME MNOGU PREMNOGU. ZA NEKOI MASKI DEVOJKITE SE SAMO PREDMET ILI KAKO SAKATE KAZETE TE:POSEDYVANJE.
NO ZA NEKOI SE NIVNIOT ZIVOT AKO NAVISTINA JA SAKAAT. A KOJ NE SAKA NEKA NE BIDE ZAEDNO SO NEKOGO.DZABE SE ZAEDNO KOGA NE SE SAKAAT VAZI I ZA ZENSKITE |
|
sakaj i bidi sakan
|
|
mUv@ ThE DoGg
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
машко сум и сигурен сум дека энам да сакам, энам дека после овај пост никој нема да ми верува ама немам никаква причина да не ја кажувам вистината. Во врска сум 7 месеци, энам да сакам никогаш кај девојката не сум гледал како предмет эа секс, од секогаш прво сум ја третирал со почит. моментално сме оддеелени на некој месец и имам можност да ја иэневерувам и таа нема да доэнае но тоа никогаш не би го направил од едноставна причина што не осеќам таква потреба эатоа што ќе помини времето и се ќе си биди во ред. Еве ова е мојата прикаэна ме интересира дали некој ми верува во ова.
|
|
dimitri
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako moze da se postavi vakvo prasanje,ocigledno ne si naletala na prav do sega....ali ima vreme ke svatis,samo prvin sakaj go i ti nego...
|
|
pa vidi sea...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi se ovia gluposti, aj neka doe nekoja da vii dali ne znam da sakam...samo, neka donese nesto ...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto ti e vazno dali nekoj ti veruva ili ne???
ne sekoja prikazna zapocnuva,se odviva i zavrsuva isto
tvojata prikazna e bas slatka
p.s.jas ti veruvam
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ufff, kakvo prasanje, poveke retoricko ama aj...PA STO MISLITE OD KAJ POTEKNUVA ZBOROT PAPUCAR, sigurno ne zatoa sto tipot e dobar manipulator i glumec, naprotiv, tipot se zatreskal i sea na malava i jade od raka
|
|
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаат да сакаат и тоа како... сакањето не е привилегија само за нас жените... само не знаат секогаш да го покажат тоа... ама знам дека мажите во љубовта се поискрени од жените, ако машко сака некоја жена искрено, тогаш нема да бара друга... но секогаш има исклучоци од правилата...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat da sakaa i toa kako
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |