|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | ||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gluma? Ako sum vo brak i mi mani coekot prevara , tolku sum principealna da ke mu e*am mater , ko tsunami ke go ostavam vo bilo koja doba vo zivotot a da i ke mu zaplacam zivot , ke go ostavam so nisto, pa neka startuva od nula so taa finata nova devojka koja ja namislil
Zivotot ne e rozev i bajka , postovam trud , postovam bobra ama da delam so nekoj sve a toj da se svrlja po grad ne e opcija , barem mene ne mie ....
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ЛЕЛЕ ЧОВЕЧЕ..!!!!ВО ПРАВО..СИ....!!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozi i ne sum , jas si kazav samo moj stav i kako jas bi i ke reagiram. I mojot zivot vredi kolku negoviot , ako e dobar ke sum milion pati podobra ako e olosh go razbude gaolo vo mene i ja eba utkata na letanje
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama vo pravo si i jas toa go velam koj saka da deli so nekogo nesto??
bilo sto a ne pa i sopstveniot maz?????bog da cuva???
nikad megutoa se slucuvaat i takvi situacii vo zivotot
a kog bi mozela i jas bi go raznela kako cunami zimi sve
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu muabeti se vrtat za zenetite deka bile e*aci so iskustvo i sea na sekoja, priznala ili ne, ja cesa tajno ili potajno da se opne barem ednas so takov
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se gradi srekja na tugja nesrekja, ova go pishuvam po vtor pat
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obicno zenetite sto svrljaat imaat pari i imaat dosta uspesi zosto na zenite ne im e izglea vazno sto e zenet. Neka zastanat dvajca istovetni od koi edniot e siromav, za kogo bi se odlucile ?
Ako mrdnatiot e bogat go vikaat apstrakten umetnik. Ako mrdnatiot e siromav go vikaat samo budala. |
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
umetnik ili budala |
||
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno ne gi svakjam onie devojki koi odat so zeneti. pa od tolku slobodni zasto bas so zenet..tie imaat nesto poveke??? ne! tie imaat zena. samo toa e nesto poveke, nisto drugo. ne se ni popametni ni posposobni.
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne nese pametni tuku se pravat GOLEMIIIIIIIIII e*aci*ta demek vo stilot na ("eve jas imam zena doma domakinka, decinja, ama brkam i devojcinja na strana") i gi lazat kao znaes jas doma nemam sex so zenami ne mi e ic ubavo ke se razveduvam?????? monotonija me faka i red drugi gluposti????
a nisto ama bas nisto nemaat poveke nego ne zenetite???
ustvari imaat obvrskite sprema zenite sto gi cekaat doma i decata???
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za mene tie mazi naprotiv ne se mazi, tuku najgolemi picki koj igraat dvojni prljavi gnasni igri!
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srcka nemoze devojkata da se cuvstvuva povredna od zenata ako znae i e svesna deka toj pak se vraka kaj nea i ostanuva so nea......onaa koja ne go sfaka toa e vistinska glupaca.....a ustvari glupava e i taa sto voopsto dozvolila da se vljubi vo ozenet covek
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |