IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 680681682683684 1099>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:10
????????????????
lele ova stanuva serizono...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:10
ШТО ИМА СЕГА ОНИ ДА СОСТАНЧАТ ЗА АКЦИЈА НА ПОЛИЦИЈАТА НАСОЧЕНА КОН ИЗБЕГАНИ РОБИЈАШИ , ТЕРОРИСТИ И УБИЈЦИ....
ГО ПОКАЖУВААТ СВОЕТО,, РЕАЛ ФАЦЕ,,
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:11
dobar denголемо%20гушкање
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:11

Повеќе од стотина војници на КФОР денеска ја затворија границата меѓу Македонија и Србија, од косовската страна, поради вооружениот судир на македонската полиција и вооружените групи на Албанци во селата кај Шар Планина, во околината на Тетово, пренеле извори на меѓународните воени сили на Косово за Танјуг.

Војниците на КФОР имале тешко вооружување и спремни биле за борба во случај вооружените судири да се пренесат на косовска територија.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:13
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

dobar denголемо%20гушкање

големо%20гушкањебакнежбакнежбакнежбакнежбакнежголемо%20гушкање

НЕКА Е ....
ДОБАР ДЕНОТ..
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:14
Mila
dobredojde
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:15

zdravo milaголемо%20гушкањеjas denes zaglaviv cel den

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:15
zdravo pituголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнежбакнеж
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:16
Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

Повеќе од стотина војници на КФОР денеска ја затворија границата меѓу Македонија и Србија, од косовската страна, поради вооружениот судир на македонската полиција и вооружените групи на Албанци во селата кај Шар Планина, во околината на Тетово, пренеле извори на меѓународните воени сили на Косово за Танјуг.

Војниците на КФОР имале тешко вооружување и спремни биле за борба во случај вооружените судири да се пренесат на косовска територија.

ziti mene???

cccc

btw pozdrav
"recycle your mind"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:17
Pozz Marijana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:20
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

ziti mene???

cccc

btw pozdrav

НЕ БИ СЕ КОЛНЕЛ...
АМА ТАКА ВЕЛАТ ОД НЕТПРЕС.....

ПАТЕМ...

ПОЗДРАВ И ДО ТЕБЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:47
ШО БЕ НЕМА НИКОЈ ?????????

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:49
imate golem pozdrav od Nateголемо%20гушкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 13:49

ТМРО им порача на македонците од Чаир, Тетовско, Гостивар, Маврово, Кичево и Струга да не им ги продаваат имотите на Албанците кои плаќаат неброени пари за нив.

Спорен нив, Албанците сакаат да оформат и поврзат етнички чиста територија на македонската земја.

„Очигледно е зголемена активноста на Албанските фондови во пресрет на финалниот статус на Албанското прашање и целта за приграбување на што повеќе македонска земја“ се вели во соопштението на ТМРО.

Тие предлагаат итно донесување закон за забрана на продажба на имот на определен период од 10 години и итни државни економски инвестиции во северозападна Македонија.

ДОЦНА Е ВЕЌЕ....
СЕ Е РАСПРОДАДЕНО....
ТРЕБАШЕ ДА СЕ МИСЛИ НЕКАДЕ ВО ПЕЕСЕТ И НЕКОЈА КОГА НАШИТЕ ,,БРАЌА,, ОД ЗАПАДНА ПРОДАВАА ГАРАЖИ ПО 50 000 МАРКИ НИВИ ОД ПО 1 ДЕКАР ЗА ПО 50 000 МАРКИ....
И ДОАЃАА ВО СКОПЈЕ ДА КУПАТ СТАНОВИ ВО ЦЕНТАРОТ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 680681682683684 1099>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.