IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш, ама тој е оженет.........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш, ама тој е оженет.........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 11:47
Onda si ...ono-sjeban....do daska..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 11:49
zar ima takvi zenski so sakaat nekoj ozenet?
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 12:08
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

zar ima takvi zenski so sakaat nekoj ozenet?

e bre kukoc i toa kolu gi ima ne si svesen  i sto pravat se zapletkuvaat vo pajakova mreza ili triagolnik od koj lesno koj izleguva ne povreden
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 16:22
Go sakas ama e ozenet? E toa ti e veke nesakanje na samata sebe. Na krajot koj ke bide povreden? Sigurno ne mazot koj e i vinovnik za celata situacija..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 16:23
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Go sakas ama e ozenet? E toa ti e veke nesakanje na samata sebe. Na krajot koj ke bide povreden? Sigurno ne mazot koj e i vinovnik za celata situacija..
целосно во право си...аплауз и н акрај ем женското повредено, ем мажот добил што сакал, ем жена му скршена..мореее.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 16:30
ejjj a neli e bolje ja sakas a ona e muzena :):):):)hahahahah
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 16:35
Ja sdojdov do eden mnooogu los zaklucok

- Najverojatno treba da se zenam pa da pocnam da muvam curi i to sekoj den po edna nova

Sto se slucuva vo Skopjevo ne mi e jasno....??????

Ima eden kup devojki koi se vo vrska so zeneti luge ?????

ejjjjjjjj

Kaj otide svetov

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 20:20
Da go sakam,a toj e zhenet.....ama so mene!сршено%20срце
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 10:01
e zoki zoki znaes imav edna drugarka koja bese razvedena i mi viakse od vas "mazenite" nemoze covek maz da si fati site zeneti mazeni se muvaat i ebavaat kako stuki.
ima poravo bluprayer  site stanale pokvareni i losi ne si go gledaat toa sto im e doma nego toa drugoto im e pointeresno??????
a be sto imas da se pletkas so zenet ili mazena tolku ima slobodni za sekoe tendzerce si ima kapace zasto da se rastura nesto ?????
ama sve otislo u p.m  

Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 10:17
Ne se palam na burmi..A ni pak pagam tolku nisko da mu sum na nekoj madama br 3-4 posle zena , kerka i kuznaj uste kolku svalerki, gluposti.
Me biva za firts lady samoголема%20насмевка
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 10:23
Originally posted by MissSexy MissSexy напиша:

Ne se palam na burmi..A ni pak pagam tolku nisko da mu sum na nekoj madama br 3-4 posle zena , kerka i kuznaj uste kolku svalerki, gluposti.

...A ,STO DA PRAVIME NIE..NEZENETITE..??DA VE TRPIME TAKVI ..DA NE ZEZATE..TAKA?намигнувањенамигнувањенамигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 10:37
Originally posted by zagor zagor напиша:

...A ,STO DA PRAVIME NIE..NEZENETITE..??DA VE TRPIME TAKVI ..DA NE ZEZATE..TAKA?намигнувањенамигнувањенамигнување
Kako mislis da ve zezame ?
Ne zeneti , ne mazeni - valjda e isto za site , ke si ja barame srekata vo luge sprema nas ?) Ili pogresno imam svateno jas?
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 11:47

e pa vaka sega sekoj koga stapuva vo brak sekoj misli deka ke bide edna i edinstvena taka????
 i se desava situacija svakas deka ne si prva???? i sto pravis togas
i od kaj znae covek sto ke mu se sluci ponataka vo zivotot abe aj ne mi glumite tuka ??????????????????????
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:01
nikoj ne moze da vi brani da sakate nekogo
mozete da sakate kolku sto vi drzi silata
ama rabotata tuka e nesto drugo,
vie ne sakate da go sakate, tuku da go prisvoite
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.