|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 674675676677678 1099> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve go i kosarkarot, e pa aj dobro utro i za tebe
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Варијации на тема: Развод
Како реагираат мажи, во зависност од нивната верска, национална, професионална или карактерна припадност, во моментот кога жената ќе им каже дека ги напушта поради некој друг. Атеист: Не верувам. Будист: Само да си среќна. Католик: Јас сум крив. Евреин: Ќе ти го вратам тоа! Православец: Море марш у пички матер! Агностик: Зошто да не бидеш со двајцата? Мормон: Една повеќе или помалку... Меланхолик: Ќе се убијам! Колерик: Ќе те убијам! Апатичен: Добро... Песимист: Знаев дека ќе се случи ова. Оптимист: Земи го клучот – за секој случај! Реалист: Тоа е мојот куфер... Наивец: Кога ќе се вратиш? Рационалист: Немаш аргументи. Скептик: Сигурна си? Романтичар: Јас сепак те сакам! Филозоф: Зошто баш денес? Адвокат: Тоа скапо ќе те чини. Банкар: Тоа скапо ќе ме чини. Јапи: Колку заработува? Либерал: Конечно слободен! Комунист: Имам обврска да те делам. Зелен: Оди со велосипед. Клерикалец: Грешеше? Социјалдемократ: Ја почитувам твојата одлука. Словенец: Само да не е Хрват. Хрват: Само да не е Словенец. Албанец: Само да не е Србин. Србин: Само да е наш. |
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super sum bajaderam ti kako si
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Православец: Море марш у пички матер!
nie sme naj orginalni :):) |
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobar sum eve po doma
se spremam za na faks i taka so stndarni obvrski kako i drugite kaj tebe kako e |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa evo rabotno od sabajle
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bajadera, pa i ti si bil tuka. Dobro utro i za tebe
|
|
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u kolku saat treba da se nacrtam pred kino milenium za da kupam karta vcera vo 16.00 imase miljardal luge!!!!
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa arno me vide file ja si rekov osven valeto i ana mariha ti ne e, reckas
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
verojatno vo 10 sabajle. A kolku e kartata?
|
|
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno?
|
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'Kad zena saopsti muskarcu, da ga napusta zbog drugog:
Ateist: Ne verujem. Budist: Samo da si ti srecna. Katolik: Ja sam kriv. Jevrejin: To cu ti vratiti! Pravoslavac: Mars u picku materinu! Agnostik: Zasto nemas obojicu? Mormon: Jedna vise, ili manje... Melanholik: Ubicu se! Kolerik: Ubicu te! Apatik: Dobro... Pesimista: Ma znao sam sta ce da se desi. Optimista: Uzmi kljuc - za svaki slucaj. Realista: To je moj kofer... Naivko: Kad se vracas? Racionalista: Nemas argumenata. Skeptik: Jesi li sigurna? Romantiiп??ar: Ja te ipak volim! Filozof: Zasto bas danas? Advokat: To ce te skupo kostati. Bankar: To ce me skupo kostati. Japi: Koliko zaradzuje? Liberal: Konacno slobodan! Komunista: Imam obavezu da te delim. Zeleni: Idi biciklom. Klerikalac: Gresila si?! Socijaldemokrata: Postujem tvoju odluku. Slovenac: Samo da nije Hrvat. Hrvat: Samo da nije Slovenac. Albanac: Samo da nije Srbin. Srbin: Samo da je nas.' |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 674675676677678 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |