|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Автор | |
andrejco
Нов член Регистриран: 12.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа вака јас си имам една Нокиа1600
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Motorola V3i
|
|
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOTOROLA V3x SUPER E!!!
|
|
TM04
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IPhone telefonot e zakon!
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го земав пред една недела..... Многу бомбастик телефон. Ако почнам да му редам функции ке се забораиме, јас од пишување вие од читање.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi za ovoj
ama kuznae koga ce stigne kaj nas:)
i taka gi gubam cesto:)
barem da si go zalepam na raka:)
nokia 888 jas mislam najnova tehnologija
:)
nurkas i zboris:) vo isto vreme i pritisok meri :)
ma sve :)
inaku imav n70 za nasa mreza u makedonija tapa e site n verziii
sega si koristam k550i i dosta sum zadovolen od nego
izdrzliv na paganje pa i na tepanje":)
pa i u voda:) i taka natamu
vrsi rabota so 5 dena traenje bateria
Изменето од plamenko - 13.Октомври.2007 во 09:53 |
|
|
|
knigh†mare
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе четири години се дружев со Сони-Ериксон и ќе кажам,па кој сака нека ме цитира,дека подобри телефони од нивните НЕМА! Ама ете,сега некако завршив со Самсунг У-600,ама не за долго,првата шанса и одма го зиам Сони Ериксон К-850и
Самсунгов има 5 мега-пиксели и вади слика гром,ама ни приближно добро како она што ја вади Sony Ericsson K-850i
Изменето од knigh†mare - 06.Ноември.2007 во 20:09 |
|
Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
k750i
|
|
^IVA^
Нов член Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam samsung e590 ama iskreno ili neznam da go rabotam ili neznam so e problemot.so telefonot ne mi dadojda cd imam usb kabel samo so ne raboti nikako nemozam da go povrzam so kompjuterot.Navodno se zbora deka nemal softver za toj telefon.ne mi e jasno zosto go klavat kabelot ako voopsto ne funkcionira.a za drugo super e ima kamera 3 mp i se drugo raboti kako so treba.Probav so bluetooth da slezam pesni super odi a so igrite maki macam nema sansi da slezam ni edna.Ako mozi nekoj da mi kazi so e rabotata ili kako da napram za da go povrzam dobra rabota ke svrsi
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sony ericsson p1i
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nikade SAGEM jas imam takov!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |