![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 123> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
mi tekna deka vecher ima voved vo anatomija...
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
не спомнувај АНАТОМИЈА...се ежам од тој збор...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hahahaha,....kasapeshe preeska ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
лом...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
#Emili# ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
|
Mi tekna na...nesto... |
||
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
||
![]() |
||
#Emili# ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
|
...nevazno... |
||
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
||
![]() |
||
lazuli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
|
20 min. i 15 sekundi vozenje,i toa so edna raka
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
na mane i na "pogrebot" na cele
![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
|
deka vecherva pa ne gleav Voved vo Anatomija,...
![]() |
||
![]() |
||
|
...на минатиот петок кога ме легитимираше полиција...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
abe znajs so mi tekna sega?to se vikat frojdovska greska,ona kopileno izgleda stvarno sakat da me gledat kaj so sum umren ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
abe cele more isplaka se...po 15lei cd...biznis si e biznis a plus i ke ima so da praeme navecer ko ke e dosadno...pivo i "aj sea ke go gleame pogrebot na cele" ![]() btw razbra za tose? |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
na edno dalecno vreme
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |