IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 15:56
Originally posted by ekaterina ekaterina напиша:

GODINI NA LJUBOV SE ZABORAVAAT PORADI EDEN MIG NA OMRAZA.

A ZOSTO DA BIDE TAKA?

ne mrazam nikogo, samo sakam da im ukazam deka i pokraj toa se sto mi zemaa sto mozea, ljubovta ne mozat da mi ja zemat, nemozat da usmeruvaat, da ja prisvojuvaat,
taa ke odi tamo jas kade sto sakam a ne tamo tie kade sto naracuvaat.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 12:45
ne sum ja procitala ovaa tema prethodno steta a mnogu mi se dopaga.
dali da se prosti ili ne????
mnogu tesko prasanje navistina jas mozam da prostuvam mnogu i stalno pominuvam preku toa za ljubov na sebe , za ljubov na deca, za neznam sto i tn.........
no nikogas ne sum se zaprasala dali e toa ispravno ili ne? dali sum napravila dobro so toa ili ne? dali nekoj smeta deka sum glupa guska sto sum prostila ili ne? mnogu prasanja mi se vrtat vo glava a nemam odgovor??????????

vo sekoj slucaj ne e ni bitno mnogu ubavi misli se napisani tuka gi prifakam site i
prostuvajte luge zatoa sto taa omraza sto sekoj covek ja cuva vo sebe samo se true nisto ne postignuva se maci i maci i maci???
Кон врв
#Emili# Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај #Emili# Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 18:30
Prosti im Gospode, ne znaat sto pravat...
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
Кон врв
Niki kukle Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Niki kukle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 18:42
Прости се... голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 18:55
Originally posted by #Emili# #Emili# напиша:

Prosti im Gospode, ne znaat sto pravat...

dobro e ova sto go napisa, moze da se dodade i "prosti im ne se svesni sto pravat".
kako moze nekoj edinstveniot spasitel............
mora da e nesvesen, zatoa i im e prosteno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:02
Originally posted by BICI BICI напиша:

ne sum ja procitala ovaa tema prethodno steta a mnogu mi se dopaga.
dali da se prosti ili ne????

mnogu tesko prasanje navistina jas mozam da prostuvam mnogu i stalno pominuvam preku toa za ljubov na sebe , za ljubov na deca, za neznam sto i tn.........

no nikogas ne sum se zaprasala dali e toa ispravno ili ne? dali sum napravila dobro so toa ili ne? dali nekoj smeta deka sum glupa guska sto sum prostila ili ne? mnogu prasanja mi se vrtat vo glava a nemam odgovor??????????

vo sekoj slucaj ne e ni bitno mnogu ubavi misli se napisani tuka gi prifakam site i

prostuvajte luge zatoa sto taa omraza sto sekoj covek ja cuva vo sebe samo se true nisto ne postignuva se maci i maci i maci???

vo sekoj slucaj prostuvanjeto e vistinskiot izbor za bilo kakva situacija. mislata mi e , ako nesto vi se slucuva bas na vas, ne vi se slucuva samo onaka bez pricina, sekogas posoi pricina i toa za zal tesko e covek da ja vidi, no ako toa vi se slucuva na vas , toa e tuka vie nesto da naucite, vie prostuvate i gotovo. zato da gi mknete kuferite?
problemot e sleden, mnogu energija mu treba na eden covek za da moze da oprosti, e toa e toa sto lugjeto ne oprostuvaat, ne sto ne sakaat, nemaat sila da oprostat.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 21:47
..ВЕЌЕ СЕ ИЗЈАСНИВ...(ИДИВИДИ ИСТА ТЕМА)...НЕ!!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 10:14
da tocno e toa mnogu potesko covek oprostuva  nego cel zivot da mrazi nekogo i da bara opravduvanje za toa pa zasto??pa kako???pa zasto na mene??? i red drugi takvi teski prasanja i sekogas ist  odgovor jas sum kriv za sve  trebase togas vaka da napravam trebase  vaka da kazam i sve taka dur ne puknes eden den od nervozi????

vaka kazi deka ke im oprostis za sve i kraj.  samo sto ne e taka lesno da se prebrodi toa i da se pomine vaka kako sto se kazuva i pisuva........
vo sekoj slucaj sekoj ima pravo na izbor
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 14:48
a zosto i na mene ne mi prostuvaat?!збунетост
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 15:09
ja ti prostuvam ...aj sea baci kandilo
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 15:13
uuuhhhuuu,
fala mu na gospod,
eden da mi prosti.голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 15:16
pod masa pomini, za da ti bide epten prosteno, ne se plasi...ke te cekam pod masa
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 16:03
газење%20од%20смеење
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 17:32
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

tesko....zavisi so e rabotata, kolku ti zgresil, i kolku te povredilo toa....zavisi kako ti se cuvstvuvas....i isto taka kolkava ti e gordosta...

Se moze lesno da se zaboravi,ali gordosta...nekoj ne moze da premina preku toa.
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,906 секунди.