|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 671672673674675 1099> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што е прилепска трагедија?
- Да имаш пет хектари тутун, а жена ти да му го пуши на комшијата. * * * Разговараат татко и син: - Тато, ај бе купи ми тротинет! - Синко, немам пари, нема тротинет. - Ајде бе тато, сите деца имаат. - Ама ти не си како сите деца. - Тато беее ... - Марш бре у п.... матер, Нема тротинет. Детето разочарано излегува во дворот и го гледа петелот како ги брка кокошките и им се качува. Зело тоа еден камен, го ѕвекнало петелот по глава, тој "капут", а детето коментира: - Маме ти е..., ако јас не возам тротинет, и ти нема да возиш кокошки. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато, тато, каде се Алпите?
- Не знам сине. Прашај ја мајка ти, она чистеше вчера. * * * - Ти, како се запозна со жена ти? - Случајно. Свирнав по такси, а она се сврте. * * * - Како абортира кокошка? - Јајцето го снесува на бетон. * * * Седи мува на рог на вол. Доаѓа друга мува и ја прашува: - Што правиш? - Ќути ма, не сметај, не гледаш ли дека ораме! * * * |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetine
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тошо учи да вози кола и инструкторот го проверува дали пази при менување на брзините:
- Тошо, со која одиш сега? - Ах, што имам една медицинска сестра... не верувам дека ја знаеш! |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат малиот Трпе како поминал на училиште.
- Одлично се држев, учителката цел час ме испрашуваше, а јас ни глас не пуштив! |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После 2 дена чекање пред пасошко, доаѓа човек на ред.
Службеничката нервозно: - Господине, не сте го напишале вашето име и презиме на картончево! - Не знам ништо, не сам га видел, цело време сам бил у подрум! * * * Што им прави Кина на земјите што го признаваат Тајван? - Џипсо ги прави. * * * Влегол некој човек кај доктор во ординација, и му вика: - Докторе колеблив сум... или не сум. * * * - Зошто на слонот му се црвени очите? - Кога ќе се сокрие во јагоди да не го познаат. * * * Оглас: Учам сперматозоиди да пливаат. |
|
|
Nenuska
Сениор Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PITU PA KE ME IZBRKAAT OD KANCELARIJA
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како абортира кокошка?
- Јајцето го снесува на бетон. se zdrviv od smeenje |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат две нули по пат и здогледу-
ваат една осмица. -Види ја,сељанка,врзала каиш! |
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site instruktori se ljubopitni |
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ ВРЕМЕ БИЛО ЗА ДОМА....
АЈ ПОЗДРАВ ДО УТРЕ....
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cao Tetine, pozdravi ja Teta
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao i od mene do site
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doviduvanje
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 671672673674675 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |