|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej decki sekoj ima minato taka
dali e loso ili dobro toa e
ako go prifakas takov kakov sto e ke go prifatis i so minato a i bez minato(a takov nema)
nikogas ne mi smetalo minatoto na mojot partner niti nekogas sum mu prefrlila mi smeta segasnosta zatoa sto "
"sto moze covek sega i vo ovoj moment da ti napravi mnogu poveke ke te boli nego koga ke ja znaes
nekoja si tamo minata rabota sto pominala a i ne e tolku bitna????
moe mislenje pozzzzzz
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi smeta i ne sakam niso da znam zs ako znam neso ke se razocaram mozebi
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi smeta voopshto samo da ne se isprepletuva so segashnosta ili ne daj bozhe idninata!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi smeta, nitu pak bi go osuduval parterot za nesto sto napravil vo minatoto, vazno e sega da e kako sto treba
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahhahhahahhah moli go da ti kaze uzivaj posle vo vasata pripadnost |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da se razocaras nego kje e sube a zasto da bide izgleda radoznalite gi keca zivotov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto treba da znam taa ke si kaze sama , treba da imas mok za toa , kako sto se interesirame nie mazite se interesiraat i zenite . E sea dokolku ne ja prasas ti , a groto od mazite vo nejziniot zivot ja isprasuvale , ke pocne da te ispituva so prasanja od tipot : ba zarem ne me sakas nisto ne te interesira za mene . normalno posle toa sleduva odgovor o dmoja strana : ne . Pa taa ke pocne da prasa za tebe , normalno nema da kazete . Pa taa samata ke pocne da trese od minatoto .
According to Hector`s Chronichles that`s the way it should be.
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sekoj slucaj nemoj da istrazuvate mnogu mnogu , tie raboti mozat da vi ja sjebat vezata skroz a najmnogu psihata. Najbitno e da znaete da ja procenite devojkata sto e momentalno so vas , nejzinite gestovi , dvizenja , ke vi kazat se sto treba da znaete . Nejziniot odnos prema drugite luge , posmatrajte gledajte , ke vi kaze se sto treba da znaete .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima lugje na koi toa nikogas ne im trgnalo od raka, i nikogas vistinski ne ja zapoznale licnosta od sprotivnata strana. Zatoa malku minato ne e na odmet :)
Изменето од sensei - 06.Ноември.2007 во 10:49 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ne bi trebalo da ima problem da se kazat enkoi raboti !! |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be pisav vo poranesnite postovi deka site gi interesira , samo kolku ke doznaes toa nikoj ne znae , moze na primer da rabotela vo barovite vo gajre i sipkovica a ti aber da nemas , samata ke si kaze ako ne zapnuvas tolkumnogu , e sea ako zapnuvas mnogu ke reci ovaj ke me sutne , so vrtenje okolo okolu mozda ke se ispusti nesto
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska nema iskreni zenski ili gi ima a se pomalku se isto i so maskite !!! Site nie ne go kazuvame svoeto minato kako so treba,misalm ne mozam da razberam edno ako podelis nesto od tvoeto minato koe ne e povrzano so seksualen zivot na primer zivotno iskustvo nezgoda,tragedija sto te pogodila togas toa moze da se kaze a sesksualnoto iskustvo se cuva kako koj znae kakava tajna!!! misalm neznam ne mi e jasno
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto da mi smeta minatoto ako stvarno e ostaveno vo minato vreme? Smeta ako ima nerazreseni konflikti koi se odnesuvaat na nekoi slucki od minatoto sto moze da posmetaat na vrskata. Site imame svoe minato, ako taka gledame na rabotite ne treba voopsto ni da pocnuvame vrska. Minato nemaat samo onie koi se mazat/zenat na 18 za svojata prva ljubov.. E kolku ima takvi?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |