IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли Бранко граници?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли Бранко граници?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 51>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 16:31
Originally posted by SHTUKA SHTUKA напиша:

Ne ve razbiram. Fabrikata e na B/C ili na Lj/C ?????

Многу и не е важно дали е на Б/ц или на Љ/Ц.
Фабриката бргу ќе оди во стечај.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2007 во 14:17

...на фабриката после стечајот и следи ликвидација. 
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
ZoranSk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoranSk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 09:07

ЦРВЕНКОВКИ ДО ВМРО-ДПМНЕ И ВЛАДАТА:

Деца, не си играјте со државата!

- Деца, не си играјте со државата. Состојбите се многу сериозни и од Вас се очекува да се однесувате одговорно, согласно функциите кои ги извршувате, реагираше претседателот Бранко Црвенковски, по обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ дека под негова инструкција Уставниот суд ја донел одлуката за измени на Законот за употреба на знамињата. Според шефот на државата, од ВМРО-ДПМНЕ по којзнае кој пат изнеле невистини, лаги и инсинуации на негова сметка.

Ми се гади од селски мангупи.
Одлуката на Уставниот суд во ова време е играње со државата.
Кога тензиите се на високо ниво поради ситуацијата на Косово и решавањето на албанското прашање на Балканот, Уставниот суд после две години носи одлука.
Што беше така итно тоа ?
И начинот на кој е донесена е скандалозно и именувањто на новите двајца судии е скандалозно.
Кога веќе државата се гради на порпорционален принцип неможе во највисоката институција да го кршите тој принцип.
И случајно судството баба ми да не го држи.
Целото е под власт на старите структури.
Да беше независно немаше да ви дозволи со фиктивни позајмици да ги лапнете фабриките со кои незнаете да работите.

Бранееееее, вртимушко.
Немање национално чуство 1990 година, немањето чесност во приватизацијата на големите стопански капацитети за кои главната улога ја имаше ти, ја доведоа државата на колена.
Мајка ми кога штрајкуваше во Газела ти свињи јадеше со директорот, се смееше на целото тоа крчмење на фабриките.

Шшшшшшш ти ги научивме финтите.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 13:50
Sto tolku mu se lutite na miliot ni tatko na nacijata, pa site nie sme negovi deca, zarem ne Covekot fino kazuva deka sostojbite se mnogu seriozni, a nie povtorno ne mu veruvame. Pa kako ocekuvame togas TOJ DRZAVA DA VODI, EEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 16:12
Toj EPTEN izgleda se ima zaneseno vo ulogata na tatko, pa sega SITE gi narekuva kako negovi deca.  голема%20насмевка

Ete duri i toj KRIMINALECOT ZORAN go pomiluva od TATKOVSKI pobudi, "Bilo bolno deteto".  збунетост

NAS NE NI TREBA TATKO - site si imame SVOJ!!!  намигнување

NAS NI TREBA PREDSEDATEL CVRST I ZDRAV SO OPREDELENI CELI, IDEI I RESHENIJA KOJ KE GI SOEDINI MAKEDONCITE
I ZAKREPNE MAKEDONIJA!!!!  херој

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 16:19
Sto bese toa PRETSEDATEL

Изменето од moira - 03.Ноември.2007 во 16:20
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 17:46
abe ubavo im kazuva....kolku i da e vinoven ke bide smenet ama po demokrtatski pat....ne smee poradi nivniot megjuseben konflikt drzavata i narodot da pati...toa barem treba da go znae Gvujo, koj e glavniot buckac na negovte prosti portparoli koi tresat zeleni...a toa BC pametno go koristi i poentira...losa odbrana e najdobriot napad i obratno...ama ....sto da bistram politika koga ima koj da si go meri ...збунетостлутина
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 21:50
Originally posted by ZoranSk ZoranSk напиша:

- Деца, не си играјте со државата. Состојбите се многу сериозни и од Вас се очекува да се однесувате одговорно, согласно функциите кои ги извршувате, реагираше претседателот Бранко Црвенковски, по обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ дека под негова инструкција Уставниот суд ја донел одлуката за измени на Законот за употреба на знамињата. Според шефот на државата, од ВМРО-ДПМНЕ по којзнае кој пат изнеле невистини, лаги и инсинуации на негова сметка.

Кога тензиите се на високо ниво поради ситуацијата на Косово и решавањето на албанското прашање на Балканот, Уставниот суд после две години носи одлука.
Што беше така итно тоа ?
И начинот на кој е донесена е скандалозно и именувањто на новите двајца судии е скандалозно.
Кога веќе државата се гради на порпорционален принцип неможе во највисоката институција да го кршите тој принцип.
Да беше независно немаше да ви дозволи со фиктивни позајмици да ги лапнете фабриките со кои незнаете да работите.

Бранееееее, вртимушко.
Немање национално чуство 1990 година, немањето чесност во приватизацијата на големите стопански капацитети за кои главната улога ја имаше ти, ја доведоа државата на колена.
Мајка ми кога штрајкуваше во Газела ти свињи јадеше со директорот, се смееше на целото тоа крчмење на фабриките.

EJ, titovo pionerche koga porasna, pa ti na nas deca.
Ajde dudlaj za lesen son.

Изменето од VIZANTEL - 03.Ноември.2007 во 21:51
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
coco Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај coco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 22:26
 Mi se gadi veke od hohstaplerov, aj neka si odi..!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2007 во 22:42
Originally posted by moira moira напиша:

Sto tolku mu se lutite na miliot ni tatko na nacijata, pa site nie sme negovi deca, zarem ne Covekot fino kazuva deka sostojbite se mnogu seriozni, a nie povtorno ne mu veruvame. Pa kako ocekuvame togas TOJ DRZAVA DA VODI, EEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Сосема исправо. Што да му се лутиме на него кога тој и онака нема национално чувство- тој е Хрват, затоа и хрват назначи за НАчалник на Генерал Штабот на АРМ. А ниеваму му се лутиме. Човекот си е умен после третото виски.
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 16:31
Originally posted by moira moira напиша:

Sto bese toa PRETSEDATEL

SIGURNO NE TATKO!!!!  голема%20насмевка

Ako seushe "ne ti teknuva" togash pobaraj vo rechnik za politichki nauki!!!!  намигнување

Изменето од borec - 04.Ноември.2007 во 16:34
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 16:46
Гледајте вечер ЕДНООКИ...во 19.30 часот на А-1 Телевизија..
Зихер и тој таму е најверојатно „опфатен„...
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 17:20
Originally posted by ZoranSk ZoranSk напиша:

Што беше така итно тоа ?

Бранееееее, вртимушко.

Ќе дојде и тоа многу бргу денот кога ќе ги положи рачуните. Сегага Љубе Црвенковски не му дозволува. Но Љубе полека, тивко и сигурно умира е тогаш да те видам Сплиќанче- Слатинско.
Кон врв
bisovski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bisovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 02:11
eeeeeeeeeeeeee dedo bane be ostaj si beli planini i kafeni voker potoci. kako ne mu e sram na nasiot ni ne legitimen drzavnik da praka vakvo pismo gospodine branko ne si prakate pismo so vasata sekretark pa vaka da pisuvate  a ako ste bile pod nekakvi dejstva na alkohol ili nesto drugo sledniot pat ostaveter nekoj drug da pisuva da ne vi se smee DEMOSOT a kolku e ozbilno samo branko da ne ni zbori posto znaeme i sami koj ne donese na ovaa ivica ili sto bi rekla ngovata rada "rabotava e dojdena do gjon"

Изменето од bisovski - 10.Ноември.2007 во 02:13
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.