![]() |
|
Имотот на политичарите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |||||||||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
Појаснение за становите..
Првиот е купен на кредит од тогашниот СИЗ за станување..кога мајкаму била во повеќегодишна работа во Либија.
Вториопт е купен одкога се вратила со остатокот од парите донесени од тамо..а тамо плаќаа во сребро.
Третиот си е купен пак на кредит..
За четвртио не знам..
пс
сдсм пласира невистини за 2000 евра...а сите ние кои знаеме оти сите тие кредити подигнувани на кредит со давање на девизи во залог на банката..на карјот инфлацијата ги „јадеше„ ратата во динари...а девизите си одтаснуваа такви..
Србите велат за тоа..
ЕМ ЈАРЕ ..ЕМ ПАРЕ...
Ама оваа варијанта ја имаат искористено скоро сите тогашни директори од провинцијата..та сите денес имаа станови во строгиот центар на Скопје..нарече и СЕЛСКИ ЅИД.
ВЕРУВАЈ но и проВЕРУВАЈ..секогаш кога си во можност..
![]() |
|||||||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||||||||||
Da se konfiskuva i podeli na narodot. I onaka e seto toa od ograbeniot narod.
|
|||||||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
||||||||||
Eврокомесарите ги пријавуваат подароците
![]() ![]() Изменето од PAVLIN - 28.Октомври.2007 во 23:39 |
|||||||||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||||||||
Ova e licemerie, frlanje na pesok vo oci i lazno pretstavuvanje na nivnite visoko eticki i moralni karakteristiki kako politicari, bidejki nie ne ja izmislivme korupcijata, KORUPCIJATA e zapadna pridobivka, samo sto tie toa go pravat na mosne posuptilen nacin. Nemojte pogresno da me razberete, ne ja podrzuvam i branam korupcijata, megutoa mi se gadi od licemerie.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
||||||||||
zemaat golema plata koja ne im dozvoluva da pravat profit...profesionalnosta kaj niv se ceni najmnogu...toa mi se dopagja...pa kaj nas visok partiski covek...gradi stanovi, prodava zemja, prodava pecurki, kokoski, dila seker i ja unistuva bitolsaka sekerana, odi po zemjava i laze...a za podaroci nie ne sme stignale ...a deka e licemerie da, pa ne li etaka podobro otkako na nasive
![]() |
|||||||||||
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||||||||
Da podobro e, taka za sitni pokloncinja kako karti za koncerti i parfemcinja, a za podarocite, na primer kako onoj posledno obelodenet, pa zabosoten na g-dinot medijator Ahtisari
![]() ![]() Изменето од moira - 29.Октомври.2007 во 00:09 |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||||||||
da se soglasuvam posuptilni i posovremeni vo toj del...nikoj ne gi gleda kako da od niv im zavisi se vo drzvava kako kaj nas...a siguen sum deka i tie imaat eden Dimov, eden Georgievski itn...najloso e sto transparentnosta kaj nas se razbira samo deklarativno
![]() ![]() |
|||||||||||
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
eurm ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
||||||||||
Fijat Canoski e naj bogat pratenik vo Makedonija......
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Dali navistina eeeeeeeeeeej
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||||||||
kolku sme pametni breej ...eurm od kaj znaes deka toj e najbogat...mene ne mi izglea taka
![]() |
|||||||||||
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
||||||||||
Тие лажат,но царството во Идризо треба да се зголемува. |
|||||||||||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
bisovski ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
||||||||||
ako pocne bc da gi nabrojuva poklonite od gazda sterio kaj ni e alot cela nedela treba nego da go ima na tv
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||||||||
IMA LI NEKOJ MOK OVA DA GO DOKAZE...site cel narod ceka nekoj da pokrene vakva istraga ama nema maze vo zemjava...no nitu ovi ne se poinakvi...sega povtorno ke go obvinat transparentnost za blizok so BC...dajte ve molam Без амнестија за инволвираните во скандалот со неуспешната продажба на ТЕЦ „Неготино“. „Транспарентност Македонија“ бара да не се забошотува случајот и да се откријат вистинските мотиви за изборот на ХАЧ, како најповолен понудувач. Според Сашо Ордановски, ова е само дел од нетранспарентното работење на владата, кое не може да се покрие со активностите од типот на „Црвен Тепих за граѓаните“, наместо неопходноста од отчетност во процесот на јавни набавки. Од „Транспарентност“ велат дека 15 месеци од владата нема одговор, колку пари потрошила за сопствено рекламирање. Ордановски калкулира со сума од 17 милиони евра. Вели дека нема одговор ниту колку пари се потрошени за незаконското плаќање за одржување на министерските имоти во странство. Според него и натаму се злоупотребува начелото на „Транспарентност“. „Испративме писмо и за договорот со „Краун ејџнс“, договорот е објавен на веб-сајтот на Министерството за финансии, меѓутоа ако погледнете дека договорот така како што е објавен е празен, а сите анекси, а ги има којзнае колку бидејќи се наведени во договорот, ги немаат објавено“, изјави Сашо Ордановски, „Транспарентност Македонија“. Ордановски побара Владимир Здравев да си поднесе оставка од местото претседател на општина Центар, посебно што функцијата и не е споива со директорското место во МЕПСО. Според „Транспарентност“, неговото гласање за урбанистичкиот план на скопскиот „Мал ринг“, од што и тој има финансиски интерес, е класичен пример за коруптивно однесување. Се бара да се расчисти и цела ситуација со Уставниот суд. Со графолошко вештачење да се утврди, дали поранешниот претседател на Уставен суд ја потпишал одлуката, или некој му направил фалсификат. |
|||||||||||
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
AK47 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
||||||||||
Ostavete go imotot , kaj im se parite sto ni gi ukradoa , sto se sluci so Luben Paunovski koj ukrade 14 milioni marki, kaj e Georgievski koj ja upropasti drzavata ( vo bugarija , kroi mapi na makedonija a? ) , mora da odgovarat site ovie kradci ,
|
|||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |