|
Очила |
Внеси реплика | страница <1 45678 95> |
Автор | |
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne nosam i cudo nikogas ne mi trebale ni od sonce ni od sneg
|
|
... only God can judge me ....
|
|
Miyoko
Нов член Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрик сум за наочари, но марките не ми играат голема улога, тоа што ќе ми се допадне, тоа купувам .. имам и чкарт наочари, не е голема работа.
|
|
suce
Нов член Регистриран: 20.Септември.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za naocari velam edno golemo DAAAA...AAA! BEZ NAOCARI AMA BAS NIGDE NE IDAM. gi iam u sekakva forma golemina i tako dalje... iam i terminator iam i od tertipot na sasa matic iam i koroskopi(so diopter) pa klasika pa lenonki pa .... policajki 2 vrsti.... abe sve iam! i usput gi nosam:) ma nemoguke neli?! hahahah.... Изменето од suce - 04.Октомври.2007 во 23:44 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се дел од модата, него потреба. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e potreba, no e MODEN DODATOK! poslednite ocila od Gicci , ete marka ke se reci, no tolku mnogu mi bea teski sto samo dva pati gi imav na sebe
katastrofa!!!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:26 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми стојат секакви...ретко кои не ми стојат...не можам на сонце без нив зашто имам чуствителни очи. ова лето си купив ретро класик наочари и многу ми се допаѓаат...некако ко оние шоферскине се... а исто имам и од оние мерлин монро стил...црно стакло бел оквир....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
suton
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez naocari nemozam, gi nosam poveke od 10-tina godini, fotosenzibilni se, taka da nemam potreba od naocari za sonce.Sum smenala poveke marki, Armani, Gucci, a poslednive mi se Chanel.Nosam i kontakni leki
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fetis mi e zensko so naocari
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene istoto mi se slucuva.ist stil definitivno
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за секојдневност, мислам кога нема потреба од дотерување, носам ваков стил...
а кога треба малце повеќе да се истакне облеката и имиџот, кога веќе е несекојдневие стариот класичен стил ми е омилен...и многу елегантен... Изменето од blueprayer - 03.Ноември.2007 во 05:12 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не носам наочари освен за сонце кога е топло времето. |
|
mermaid
Нов член Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojano nosam ocila, nosam od razni marki no najmnogu na Dior |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |