|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Автор | |
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me iznenaduva Vie so vaseto zivotno iskustvo taka da razmisluvate .Tocno e , sekoja greska ima svoja tezina ,no taa paga samo vrz nasite pleki.ako ne prostime nema da moze da se oslobodime od nea .
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скршениот леб не се лепи. Така на една особа која сме ја заборавиле- отстраниле не треба повторно да се навраќам. Животот е динамичен и нема време за ретроспективи. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ ПРОСТУВАЈ!!!..ВО СПРОТИВНО,КРЕНИ РАЦЕ И...СВИРКАЈ СИ ПОСЛЕ....!!!СЕ ДРУГО..ДРУГИ ШТО ЌЕ ТИ КАЖАТ...ЌЕ ТЕ ИЗЛАЖАТ!!!...И ДА НЕ МИ ВЕРУВАШ,ПАМЕТИ ГИ МОИТЕ ЗБОРОВИ...НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ТИ ПРИТРЕБААТ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na drugi...mozebi i mozam da prostam
Najteshko mi e da si prostam sebe si.. |
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sto pravis?
si vrakjas so ista merka ili nesto poloso! |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brzo prostuvam a uste pobrzo zaboravam.... UZivaj vo zivoto i ednostavno prodolzi ponatamu....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da se prostuva ... no barem da ima toa nekoj efekt ... ako si odat rabotite po staro ... nekoj ke te jadosuva ... nie da prostuvame ... moze toa da go izdrzam nekolku pati ... posle toa ke znaci deka i ne vredi da se prostuva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, toa e zdrav zivot |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GODINI NA LJUBOV SE ZABORAVAAT PORADI EDEN MIG NA OMRAZA.
A ZOSTO DA BIDE TAKA? |
|
people are strange
|
|
rainman
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekaterina znaes zasto, zasto pogolema bila omrazata nego lubovta
|
|
rainman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekaterina , gledam deka si pametna devojka i znaes da procenuvas situacii, bi sakal da znam nesto za tebe
|
|
rainman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdr ekaterina, kako si, gledam deka znaes da procenis situacii, sakam da znam za tebe
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo i ti posakuvam dobredojde na forumov blagodaram sto "od prva" me proceni...ha, ha, ha pozdrav |
|
people are strange
|
|
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde ne komunicirame na vakov nacin, no ti prostuvame-nov si.
|
|
people are strange
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |