IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
kicaan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kicaan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 11:16
me iznenaduva Vie so vaseto zivotno iskustvo taka da razmisluvate .Tocno e , sekoja greska ima svoja tezina ,no taa paga samo vrz nasite pleki.ako ne prostime nema da moze da se oslobodime od nea .среќа
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 17:05
Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Kolku vi e lesno/tesko da gi izgovorite ovie dva zbora!?

Imam potreba da prostam nekomu
tesko se izgovaraat ovie dva zbora ...
kolku e tesko!?

Скршениот леб не се лепи.
Така на една особа која сме ја заборавиле- отстраниле не треба повторно да се навраќам. Животот е динамичен и нема време за ретроспективи.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 22:38
Originally posted by kicaan kicaan напиша:

me iznenaduva Vie so vaseto zivotno iskustvo taka da razmisluvate .Tocno e , sekoja greska ima svoja tezina ,no taa paga samo vrz nasite pleki.ako ne prostime nema da moze da se oslobodime od nea .среќа

...НЕ ПРОСТУВАЈ!!!..ВО СПРОТИВНО,КРЕНИ РАЦЕ И...СВИРКАЈ СИ ПОСЛЕ....!!!СЕ ДРУГО..ДРУГИ ШТО ЌЕ ТИ КАЖАТ...ЌЕ ТЕ ИЗЛАЖАТ!!!...И ДА НЕ МИ ВЕРУВАШ,ПАМЕТИ ГИ МОИТЕ ЗБОРОВИ...НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ТИ ПРИТРЕБААТ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 23:48
Na drugi...mozebi i mozam da prostam
Najteshko mi e da si prostam sebe si..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 23:53
i sto pravis?
si vrakjas so ista merka
ili nesto poloso!збунетост
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 23:56
Brzo prostuvam a uste pobrzo zaboravam.... UZivaj vo zivoto i ednostavno prodolzi ponatamu....
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 07:42

moze da se prostuva ...
no barem da ima toa nekoj efekt ...

ako si odat rabotite po staro ...
nekoj ke te jadosuva ...
nie da prostuvame ...

moze toa da go izdrzam nekolku pati ...
posle toa ke znaci deka i ne vredi da se prostuva ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 08:47
Originally posted by barmomk barmomk напиша:

Brzo prostuvam a uste pobrzo zaboravam.... UZivaj vo zivoto i ednostavno prodolzi ponatamu....

e, toa e zdrav zivot
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 12:55
GODINI NA LJUBOV SE ZABORAVAAT PORADI EDEN MIG NA OMRAZA.

A ZOSTO DA BIDE TAKA?
people are strange
Кон врв
rainman Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Октомври.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rainman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 13:10
ekaterina znaes zasto, zasto pogolema bila omrazata nego lubovta
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rainman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 13:11
ekaterina , gledam deka si pametna devojka i znaes da procenuvas situacii, bi sakal da znam nesto za tebe
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rainman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 13:13
zdr ekaterina, kako si, gledam deka znaes da procenis situacii, sakam da znam za tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 15:31
Originally posted by rainman rainman напиша:

zdr ekaterina, kako si, gledam deka znaes da procenis situacii, sakam da znam za tebe

zdravo i ti posakuvam dobredojde na forumov
blagodaram sto "od prva" me proceni...ha, ha, ha
pozdrav
people are strange
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 15:33
ovde ne komunicirame na vakov nacin, no ti prostuvame-nov si.
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.