![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 300> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тема: Што ви се прави во моментов?
sho? aaaaaaaaaaa uuuuuuuu so? a da DA GO FATAM MOMENTOV |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
do skoro bescelnoto vozenje mi bese olesnuvanje. ne znaev sto da pravam od visok na energija, si se vozev i trosev benzin. nekogas pomaga...koj znae? mozebi samo taka si mislev, a pak od druga stana mi bese zal deka sum zagaduvac na vozduhot.. bez pricina... |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
uf ama mi se
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
ne znam ni jas sto mi se pravi
![]() |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
aj da pieme kafe sara
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
ajde, ali ja bi zela kapucino, ti?
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:34 |
|
![]() |
|
Evelina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Kako bre moze samo da vi se spie
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vidi ja pa ovaa...si go zgresila klubot, nie ne sme po sexot
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Bi se kacil na Titanic, da znam deka mi e temo drugata polovina.....
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:27 |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
mi se spie .. imam uzasna glavobolka
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се пие кафе,а и ќе мора да испијам едно пред да седнам да учам
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
patam od hronichna nenaspanost.... taka da mi se spie... i toa mnooogu....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |