|
Садо-Мазо |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sado mazo se pleska vo gazo , vo sekoj slucaaj koj saka da se tepa neka dojdi carsija , ke jadi kotek |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa daobozavam sado mazo,imam probano i cesto praktikuvam,ama samo ako jas macam
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze, sovet ako sakas na nekoj specifisen post da odgovoris stsini kaj toj soodvetniot post gore desno CITIRAJ!
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvin ja pustam partnerkata da me zbesne i sedam miren i koga ke zbesnam ja tuka stapuvam na scena ke ja iskinam, iscedamedno saat do saat ipol jas poslem da nemoze da se mrdne od mesto bar 2-3 saati
Изменето од B2 - 03.Јули.2007 во 02:15 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не е со садо ондак е со мазо
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuf a jas si mislev sadisticna sum
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoshto be,...pa ,toa go pravat i najnormalnite lugje,...mislam,....oni si mislat, deka se normalni,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja maam so kamsik i so vzesteni klesti i gi tegnam bradavicite, i se mocam na glaa i ja teram so otvorena usta da ja golta mockata...a da...do koga ovaa drzava ke go resava problemot so sudstvoto...a ne...u stvari so zborev ?...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej zbunet se utepav od smeenje stvarno si super so izjavive
samo nemoj tolku da si los pa i ti sega ja mocas pa ja tegnes u p.m da mu se zgrozi sexot na covek???ako toa e sex??a
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a inace jas za sado mazo ne sum i nikogas ne sum probala i nema nikogas da probam zasto toa mi e stvarno nastrano
a be luge pa neli sexot e zadovolstvo neli treba da se uziva da se ljubis da se galis a ne da se tepas i da mu nanesuvas bolka na toj drugiot ili drugata????pa Vi se molam mislam toa e stvarno nastrano da go tepas nekoj i posle da go ebes?????? a be ajde gluposti
mislam nemam protiv toj sto saka taka neka si upraznjava
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kubam za kosa i ja onaduvam otpozadi, a so drugata raka jaki samari po gzot i posle de u gz, de u dunda i praam spricer i na krajot pred da si odi i se mocam u kondurite i bapnuvam kljoca u gz da se stumba po skalite...stanuva i mi veli deka edvaj ceka da me vidi utre...e toa e ljubov...a ne ligavi serenadi i prosetki so vozdrzuvanja kako da imas proliv u avtobus...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazo,...bez sado,..ne odi,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
budali muabeti:) |
|
|
|
punk4e
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vaka sado mazo= na apsurd
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |